- Konu Sahibi tafi
sabırsızlıkla tecrübelerini bekliyorum canımm..
ne kadar dedi lazer lipo için..birde en fazla ne akdar yağ alabiliyorr??
iğnelide memnun klamışsın güngör hanımdann:))bak orda ben bilgilendirdimmm bundada sen ön ayak ol bana![]()
ayyynen öyle tatlım :))) iğneli epilasyonda senin sayende (ve güngör hanım'ı sarılıp öpesim geliyor her seferinde

hayatım bi kere SAKINNN normal lipo yaptırma. ben de araştırdım, vaser da iyi fakat lazer olmasının sebebini ztn öngörüşmeye gidip Taner Bey'in ağzından dinlersen daha iyi anlarsın.hem sarkma konusunda, hem de deri alanının küçülmesi, morluk, normal hayata geri dönme vs. konularda LAZER LİPO tek tavsiyem.Zaten Taner Bey Türkiye çapında konferanslar vermek durumunda kalıyor sık sık şehir dışında oluyor :) Anladığım kadarıyla konuda uzmanlaşmış nadir kişilerden.
Ortalama 3 Lt alıyor fakat 4 lt gelirse 4 de 5de alabiliyormuş. Ama 5ten sonrası zaten tüm yöntemlerde sakıncalı biliyorsun. o da 4-5ten fazla almamış hiç, o kadar yağ çıkmıyormuş sebebini de şöyle anlatayım. Normal lipoda yağı olduğu gibi çekiyorlar 7 kilo bile gelebiliyor. Çünkü yağ hücreleri çok yoğun ve sıkışık hücreler değilmiş. Fakat aynı yağı lazerle ısıtıp eritince sıvı hale geldiği için, kütle olarak daha az yeri kaplıyor yoğunluğu artıyor ve mesela 4 lt filan çıkabiliyormuş. ne kadar yağ varsa, gelirse.. o kadar alacağım dedi. Zaten benim göbek 6 aylık gibi duruyor :) sanırım bi 4 litreye yakın çıkacaktır aşağısını beklemiyorum. Zaten amaç o yağlı bölgenin mümkün mertebe dümdüz edilmesi... Ben de önceleri "3 az yaaa :84: benden 5 alsın hiçtense" diyordum. fakat bu sıvılaşma olayını bilgisayarla anlatınca resim filan gösterince

5bin lira veriyor canım fiyat olarak genelde şaşmıyor maalesef bu iş biraz pahalı yani. ama şöyle bi durum var. Tüm göbek,bel ve yanlardaki bıngıllardan kurtulmayı umuyorum. Ankara'nın en iyi hastanesinde ameliyat olup 1 gece VIP katında kalacaksın ve uzmanı yapacak bu işi.sonra seni arabayla evine bile bırakması için görevli biri var.ardından da 2 seans velashape hediyesi olacak. korse hastane vs. hepsi dahil bu fiyata.
bu işi ucuza kaçıp yapanları biliyorum kendi akrabalarımdan :s karnı kırışıklıklar içinde konturel bozukluk felakett...bırak mayoyu, dar bluz bile giyemiyor

3bin lira verip ankara'da başka doktordan normal lipo yaptıran da tanıdım, 1.5 liraya akdeniz hastanesinde heryerini aldıran da... inan bana gördüğüm sonuçlardan sonra durumumu zorlayacak da olsa 5 bin liraya razı oldum. sanırım bazı kartlara komisyonla taksit de yapılabiliyor. onu bi kaç msj sonra özel msj hakkı kazandığımda daha ayrıntılı !!! yazıcam sna

haftaya haftasonuna doğru olacağım ameliyatı. ayrıntılarıyla yazarım. ona göre ön görüşme için karar verirsin