• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rosenoire selam,
ben de 11 gün önce slimlipo oldum. daha önce de karın germe, yaklaış bir ay önce..
bacaklarımda felaket ödem var.şu ödem çözücü ilacın adını verebilir misin, bugünden almam lazım?
teşekkürler...

Canım merhabai ilacın adını vereyim ama doktora sormadan kullanma.Bana doktorum ameliyat öncesi ve sonrasında önerdi içtim.Ama muhakkak çok bol su ile içmen gerekiyor çünkü sıvı kaybı olabilir.İlacın adı lasiks çok ucuz bir ilaç ama dediğim gibi önce doktora danış.Çünkü tansiyon düşüklüğü halsizlik yapıyor.En iyisi acele etme, benim neredeyse 2 ay olacak hala ödem var.İşi oluruna bırak nasıl olsa geçecektir.

Son düzenleme:
Canım ;

valla bana dr korse takmaya devam et demedi ama ben internette okumuştum günde 8 saat korse takmak dokuları düzeltirmiş bende giyiyorum ama kıyafete sıkıntı yaratacaksa giymediğim oluyor.Ama DR hala çok ödemin var dedi bana istersen bunları diüretiklerle atabiliriz ama gerek yok zamanla gidecek dedi.sabır yani bende zaten günde yaklaşın 2-3 lt su içiyorum normaldede böyleydi ameliyattan sonra aynen devam ettim su içmeye.
ben önümüzdeki yazı hedef aldım kendime umarım o zamana kadar herşey düzelir.
ama şu ilacın adını söylersen sevinirim bakarsın lazım olur

kısaca kızlar sabır
Canım ilacın adı xxxx bana doktor operasyon öncesi ve sonrası için verdi.Ama ben pek tavsiye etmiyorum çünkü tansiyon düşürüyor.Doktora danışmadan asla kullanmayın .Nasıl olsa ödem kendiliğinden geçecektir.Aslında bende de çok farkedilmesede ödem var.Çünkü özellikle akşamları karnın alt kısmında iki yan sertleşiyor şişiyor.Normal bir şişlik değil gibi.Su içmen çok güzel şu alışkanlığı bende sürdürsem çok iyi olacak.Bu arada lpg vs... gibi destek hiç almadım umarım doğru yapyorumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım merhabai ilacın adını vereyim ama doktora sormadan kullanma.Bana doktorum ameliyat öncesi ve sonrasında önerdi içtim.Ama muhakkak çok bol su içmen gerekiyor çünkü sıvı kaybı olabilir.İlacın adı xxx çok ucuz bir ilaç ama dediğim gibi önce doktora danış.Çünkü tansiyon düşüklüğü halsizlik yapıyor.En iyisi acele etme, benim neredeyse 2 ay olacak hala ödem var.İşi oluruna bırak nasıl olsa geçecektir.

çok teşekkür ederim ilaç adı için.
aslında zaten düşük tansiyon sorunu yaşıyorum sık sık. ama ödemler de çabuk insin istiyorum bir yandan.
sanırım, deddiğin gibi, işi oluruna bırakmak en mantıklısı.
sende durum neydi 2 hafta iken? ağrıların vardı sanırım, okudum konuyla ilgili yazılarını. ama ödem durumunu hatırlayamadım?
sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim ilaç adı için.
aslında zaten düşük tansiyon sorunu yaşıyorum sık sık. ama ödemler de çabuk insin istiyorum bir yandan.
sanırım, deddiğin gibi, işi oluruna bırakmak en mantıklısı.
sende durum neydi 2 hafta iken? ağrıların vardı sanırım, okudum konuyla ilgili yazılarını. ama ödem durumunu hatırlayamadım?
sevgiler
Canım merhaba, rica etsem alıntı yaptığın yazımdaki ,ilaç adını siler misin ? İlaç adı vermemiz yasak dalgınlığıma geldi.Diğer mesajdaki ,laç adını haklı olarak moderatör arkadaş silmiş ama bu gözden kaçmış.Dediğim gibi doktora danışmdan sakın kullanma .Heleki düşük tansiyon sorunu yaşıyorsan bayılıp kalırsın.
Gelelim konuya, 2 haftalıkken ağrılarım vardı ama tolere edilecek düzeydeydi benim sıkıntım başkaydı diğer mesajlarımı okursan görürsün canım.Ameliyat için anlaştığım doktor başkaydı oysa operasyonu hiç karşılşamadığım bir cerrah yapmış.Bayılmıyacağım dendi oysa 5 saat süren bir ameliyat sonucunda zorlukla ayıldım.Sedayon denildi ama resmen narkozdu.Ayrıca her yere kustum , üşüdüm dondum.Yani hep narkoz belirtileri.Sonrasında yolda fenalaştım .Yani komik olan ben hala beni ameliyat eden doktoru hiç görmedim ama isim olarak tanıyorum.Beni onun ameliyat ettiğini de operasyondan bir hafta sonra çeşitli şüphelerim üzerine, hastaneye telefon ederek öğrendim.Ameliyat eden doktoru aradım kendiside beni doğruladı.Hala sedaton dediler.İnanmıyorum.Yani anlaştığım doktor fasiyal cerrah olarak geçiyor ve ameliyatı kendisinin yaptığını demişti .Oysa başkası yapmış.Sonuç bu kadar güzel olmasa kesin mahkemeye veriridim ama bir daha hiç görüşmedim.Resmimi .çekmek için çok hevesliydi gitmediğim için çekemedi.Yani allaha havale ettim .Ameliyatı yapan doktora gelince bir hayli tanınmış biri .Adam ne ameliyat öncesi ne de sonrası beni görmedi hiç tanışmadık.Anlaştığım kişi yardımcısıymış ve sanırım işi yeni öğrenen bir doktor.Bir şey daha, ameliyat sonrasında günlerce akan kanlı sular için bana BOYALI SU dedi.İyi mi ??? Yani beni tam bir aptal sanmış , kan kaybı olduğunu düşünmeyeyim diye bana kırmızı boyalı su dedi.Aklıma gelikçe nefret ediyorum.Kendi ameliyat ettiğini söyleyerek kandırığını sandı ama , telefonla ameliyat eden doktoru arayarak herşeyi anlattım.Ameliyat eden kişide en az diğeri kadar suçlu.Niçin esrarengiz bir şekilde kendisini gizliyor hiç mi hiç anlamadım.Bir daha, tanıdığım doktorum dışında birine asla gitmem.Ödem konusuna gelince ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz diye ben sana sorayım :) Çünkü başından beri ödem yok gibi duruyor .Sadece kilom fark edince "ödem varmış diye " düşündüm.

whiterabbit bir şey daha .....diğer mesajlarına baktım sen bacak içinden de mi lipo oldun ne kadar oldu sonucu yazar mısın canım.

whiterabbit bir şey daha .....diğer mesajlarına baktım sen bacak içinden de mi lipo oldun ne kadar oldu sonucu yazar mısın canım.

benim eskiden giyebildiğim pantolanlar olmuyor şu an, ödemi öyle anlatayım:)

canım ben bacak içlerim, diz kapağı, ve kalça üstünden slimlipo oldum, bugün tam 2 hafta oldu.

ondan 20 gün önce ise karın germe olmuştum.

ödemin fazla olması belki yakın tarihli iki operasyon geçirmemdendir.

sedasyondan sonra bende de korkunç üşüme oldu. ve hatta, karın germede aldığım anesteziden bile çok daha zor ayıldım bu sedasyonda ve ben de senin gibi, 4-4.5 saat sonra uyandım sanırım. bu konuda ne çektiğini anlayabiliyorum.

daha önce okumuştum başına gelenleri. doktorun farklı olması şaka gibi. insanların yüzsüzlüğüne hayret ediyorum cidden.

diğer soruna gelince: dediğim gibi, şu an sonuç adına pek az şey görebiliyorum.çok şişim var, doktor da öyle dedi. yalnız, bacak içlerimdeki deride biraz toparlanma başladı gibi.kalça üstleri de daha düz görünüyor şiş olmasına rağmen.ağrı hiç kalmadı.morluklar da geçti sayılır ki sadece diz kapağı civarındaydı zaten.

ben her gelişmeyi yazmaya çalışıyorum.bu forum bana çok yardımcı oldu. ben de bildiğim/yaşadığım her şeyi bura ile paylaşmak istiyorum.

sen bacak içlerine de mi düşünüyorsun?

bugün 5. gün...
sırtım ve karnımdaki morluklar ne çabuk geçmeye azalmaya başladı?.. ağrılar da dayanılmaz değil artık. hatta epey iyiye gidiyor, dün gece yüzüstü yatabildim, hatta yan dönebildim :) sanki sırtımdaki ödemler de azaldı biraz. ama karın ve bel,kalça... hala şimşişşş!!! :)
normaldir diye düşünüyorum. 2 farklı ameliyat. henüz 5. gün... ve de vücudu acayip ödem toplayan biri olarak ... su içince daha çok şişiyorum :(
doktorumun dediği gibi... sabretmek lazım.

whiterabbit; Canım sen iki operasyonu üst üste olduğun için ödem çok normal elbette .Bacak içine gelince , ben de yaptırdım .Yazmamın sebebi , merak etme sonradan çok güzel olacak.Benim ilk iki hafta gayet iyi görünüyordu, sonra baktımki bacak içi özellikle sağ bacak pörsümüş gibi duruyor .Eyvah!! dedim ama sonradan kendini toparladı.Yani merak etme canım .Bir süre sonra bakacaksın bacak için toparlayacak.Üstelik kaldı ki sizler benden çok gençsiniz deriniz çok daha elastikidir.Bacak içleri çok riskli bir bölge bu nedenle çok endişeliydim ama vücut sürekli değişiyor.Ben ikinci gün aynaya baktığımda sonucu görmüştüm demek pek ödem yokmuş.Bu arada karın germe operasyonunu ben neredeyse 20 yıl önce olmuştum bu nedenle sonuç mükemmel oldu.Karın zaten çok gergindi.Bel ve basen alındı ayrıca sırt bölgesi ve bacak içleri alındı.Ben sadece sırt aldıracaktım ama dr. çok ısrar edince komple bir şey yapıldı.İncecik bir şey oldum .Bakalım sonrasında neler olacak.Bir kaç gün sonra korseyi atıyorum.2 ay oldu zaten.
Bu arada kilo kaybı bir ay sonra ortaya çıkıyor.Alınan yağ miktarı kiloya çok geç yansıyor .
Canım gelişmeleri merakla bekliyorum .Ablanızı merakta bırakmayın :)) Ben de her gelişmeyi sizlere aktaracağım.

Son düzenleme:
bugün 5. gün...
sırtım ve karnımdaki morluklar ne çabuk geçmeye azalmaya başladı?.. ağrılar da dayanılmaz değil artık. hatta epey iyiye gidiyor, dün gece yüzüstü yatabildim, hatta yan dönebildim :) sanki sırtımdaki ödemler de azaldı biraz. ama karın ve bel,kalça... hala şimşişşş!!! :)
normaldir diye düşünüyorum. 2 farklı ameliyat. henüz 5. gün... ve de vücudu acayip ödem toplayan biri olarak ... su içince daha çok şişiyorum :(
doktorumun dediği gibi... sabretmek lazım.
Canım daha çok erken , her gün daha iyiye gidecek .Her gelişmeyi yazarsan memnun oluruz .Karında ödem biraz geç gidiyor sanırım .Benimde hala çok sert. Su içmeye devam et.Şişsen bile tuvalete çok çıkacağım için ödemi atarsın.

Canım merhaba, rica etsem alıntı yaptığın yazımdaki ,ilaç adını siler misin ? İlaç adı vermemiz yasak dalgınlığıma geldi.Diğer mesajdaki ,laç adını haklı olarak moderatör arkadaş silmiş ama bu gözden kaçmış.Dediğim gibi doktora danışmdan sakın kullanma .Heleki düşük tansiyon sorunu yaşıyorsan bayılıp kalırsın.
Gelelim konuya, 2 haftalıkken ağrılarım vardı ama tolere edilecek düzeydeydi benim sıkıntım başkaydı diğer mesajlarımı okursan görürsün canım.Ameliyat için anlaştığım doktor başkaydı oysa operasyonu hiç karşılşamadığım bir cerrah yapmış.Bayılmıyacağım dendi oysa 5 saat süren bir ameliyat sonucunda zorlukla ayıldım.Sedayon denildi ama resmen narkozdu.Ayrıca her yere kustum , üşüdüm dondum.Yani hep narkoz belirtileri.Sonrasında yolda fenalaştım .Yani komik olan ben hala beni ameliyat eden doktoru hiç görmedim ama isim olarak tanıyorum.Beni onun ameliyat ettiğini de operasyondan bir hafta sonra çeşitli şüphelerim üzerine, hastaneye telefon ederek öğrendim.Ameliyat eden doktoru aradım kendiside beni doğruladı.Hala sedaton dediler.İnanmıyorum.Yani anlaştığım doktor fasiyal cerrah olarak geçiyor ve ameliyatı kendisinin yaptığını demişti .Oysa başkası yapmış.Sonuç bu kadar güzel olmasa kesin mahkemeye veriridim ama bir daha hiç görüşmedim.Resmimi .çekmek için çok hevesliydi gitmediğim için çekemedi.Yani allaha havale ettim .Ameliyatı yapan doktora gelince bir hayli tanınmış biri .Adam ne ameliyat öncesi ne de sonrası beni görmedi hiç tanışmadık.Anlaştığım kişi yardımcısıymış ve sanırım işi yeni öğrenen bir doktor.Bir şey daha, ameliyat sonrasında günlerce akan kanlı sular için bana BOYALI SU dedi.İyi mi ??? Yani beni tam bir aptal sanmış , kan kaybı olduğunu düşünmeyeyim diye bana kırmızı boyalı su dedi.Aklıma gelikçe nefret ediyorum.Kendi ameliyat ettiğini söyleyerek kandırığını sandı ama , telefonla ameliyat eden doktoru arayarak herşeyi anlattım.Ameliyat eden kişide en az diğeri kadar suçlu.Niçin esrarengiz bir şekilde kendisini gizliyor hiç mi hiç anlamadım.Bir daha, tanıdığım doktorum dışında birine asla gitmem.Ödem konusuna gelince ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz diye ben sana sorayım :) Çünkü başından beri ödem yok gibi duruyor .Sadece kilom fark edince "ödem varmış diye " düşündüm.

sen kesinlikle normal lipo olmuşsun smart/slim lipoda işlem sıvıyla degil laserle yapılıyo yani dışarı sızacak sıvı yok mümkün degil kandırıldıgına degdi bari sonuç iyi diyebiliyorsun

sen kesinlikle normal lipo olmuşsun smart/slim lipoda işlem sıvıyla degil laserle yapılıyo yani dışarı sızacak sıvı yok mümkün degil kandırıldıgına degdi bari sonuç iyi diyebiliyorsun
Smart lipoda da önceden sıvı veriyorlar . Sonradan lazerle yağ yakma işlemi yapılıyor.Burada bir çok örneğini okudum ve sordum smart lipo olanlardan ameliyat sonrası kanlı sıvı akmış.Aslında her iki işlemde liposakşın tek fark birinde lazerle yağların eritilmesi . İkjisinde de yağları lposakşınla çekiyorlar .Zaten bazı doktorlar smart lipo işlemi için sadece isim farkı diyor.Yani doktorların çoğunun tasvip ettiği bir işlem değil.İşin bir de mali boyutu var tabiki.Smart lipo normal lipodan çok pahalı bir işlem .Gelen sıvı konusunda teredüttüm yok , çünkü bu işlemi yaptıran herkesten bu sıvı geliyor.Ayrıca yapan başka yerlere de sordum .Aşağıda alıntı yaptığım yazyı da oku istersen .Elbette sonuç ne olursa olsun yaşadığım kötü deneyimi ve bunu yaşatanları asla affetmeyeceğim.Sevgiler canım.

Son düzenleme:
ALINTIDIR Lazerlipoliz (Smartlipo, Slimlipo ve DEEP IR) uygulaması nasıl bir histir?
Lazerlipoliz lokal anestezi altında uygulanır tüm işlem boyunca ağrı duyulmaz. Sadece hafif bir dokunma hissedilir. Lazer kanülünün yarattığı bu hisler hızlıca sonlanır. Herhangi bir şekilde uyuma hissiyatina gerek duymazsınız. Uygulama sonrası 6-12 saat lazerle içeri verilen lokal anestezik sıvılar hafifçe sızarlar. Bir çok hastamız ağrı için bir ağrı kesici hap yada benzer desteğe gerek duymaz. Bazense basit bir oral (ağızdan) ağrı kesici kullanılabilir.
,Daylight yukarıda bu işemi yapan bir merkezin yazsısının bir kısmını alıntı yaptım .Yani lazerlipoda da aynen diğer liposakşın işlemleri gibi sıvı veriliyor , ameliyat sonrası 24 saate yakın bir süre bu sıvılar vücuttan dışarı atılıyor.

Canım daha çok erken , her gün daha iyiye gidecek .Her gelişmeyi yazarsan memnun oluruz .Karında ödem biraz geç gidiyor sanırım .Benimde hala çok sert. Su içmeye devam et.Şişsen bile tuvalete çok çıkacağım için ödemi atarsın.

tam 2 hafta oldu :))) belim ve sırtımdaki ödem epey azaldı. göbek hala duruyor ama yine de eskisinden kat kat iyi. kızlar o yanlardaki simit bölgesindeki bıngıltılar gidince allahımmmmmm bende süper bir yuvarlak kalça oluşuverdi ki... iğne izlerinden anladığım kadarıyla Taner Bey, kalçamın üstüne de bir el atmış. henüz 2 hafta olmasına rağmen ve ödemim duruyor olmasına rağmen çokkkk mutluyum ::))) uzun zamandır ilk kez bele oturan bişeyleri rahatça giyebiliyorum.

:kkk: doktorumu koşup öpesim geliyor aynaya baktıkça...
bu arada günde yarım saat normal hızda yürüyorum. sanki ödem daha kolay atılıyor. ve de maalesef su içmeyi bıraktım :( günde 1 litre su belki içiyorum...artırmam lazım biliyorum. yeşil çay içiyorum bazen. o da malum ödem attırtıyormuş.

ay çok mutluyum görüntümden :)) şimdiden böyleyse kim bilir 1 ay sonra nasıl bi fıstık olacağım.

tam 2 hafta oldu :))) belim ve sırtımdaki ödem epey azaldı. göbek hala duruyor ama yine de eskisinden kat kat iyi. kızlar o yanlardaki simit bölgesindeki bıngıltılar gidince allahımmmmmm bende süper bir yuvarlak kalça oluşuverdi ki... iğne izlerinden anladığım kadarıyla Taner Bey, kalçamın üstüne de bir el atmış. henüz 2 hafta olmasına rağmen ve ödemim duruyor olmasına rağmen çokkkk mutluyum ::))) uzun zamandır ilk kez bele oturan bişeyleri rahatça giyebiliyorum.

bu arada günde yarım saat normal hızda yürüyorum. sanki ödem daha kolay atılıyor. ve de maalesef su içmeyi bıraktım :( günde 1 litre su belki içiyorum...artırmam lazım biliyorum. yeşil çay içiyorum bazen. o da malum ödem attırtıyormuş.

ay çok mutluyum görüntümden :)) şimdiden böyleyse kim bilir 1 ay sonra nasıl bi fıstık olacağım.

kız nerdeydin sen çok merake ttim bir aksilikmi oldu diye çok şükür bişeyin yokmuş çokta memnunmuşsunnn...iştahım kabardı bak şimdi..
azcık daha kilo verim benn mutlak gidecem tamr beye:9: benim popoyada el atsın:))yuvarlasın birazzz:33:

Merhaba herkese.3 hafta falan oldu benim de.Şişliklerim duruyor hala ama ilk zamanlar gibi değil.Kalça üstüm epey indi.Bacaklarım daha altta olduğu için biraz daha zor olacaktı, biliyordum ve öyle de zaten. Ama var gelişme.

Kesinlikle hareket edince ödemler çok çabuk iniyor.Bir hafta epey yoruldum okul başlayınca ama ödemler birden hızlı bir şekilde inmeye başladı.2 gün oturdum, yine arttı biraz.Korseyi takmıyorum.Yeni bir korse alıp başlamak lazım yeniden.

Lanaform düşünüyorum ama, yorum yapacak olan var mı?

rosenoire nasılsın bu arada?

Merhaba herkese.3 hafta falan oldu benim de.Şişliklerim duruyor hala ama ilk zamanlar gibi değil.Kalça üstüm epey indi.Bacaklarım daha altta olduğu için biraz daha zor olacaktı, biliyordum ve öyle de zaten. Ama var gelişme.

Kesinlikle hareket edince ödemler çok çabuk iniyor.Bir hafta epey yoruldum okul başlayınca ama ödemler birden hızlı bir şekilde inmeye başladı.2 gün oturdum, yine arttı biraz.Korseyi takmıyorum.Yeni bir korse alıp başlamak lazım yeniden.

Lanaform düşünüyorum ama, yorum yapacak olan var mı?

rosenoire nasılsın bu arada?
Canım sağol iyiyim .Seninde iyi hissetmene sevindim .Bu arada bacak içlerin nasıl oldu ? Toparladı mı ? İncelme ne alemde , mesela bel kaç cm inceldi ? Ben koreseyi çıkardım , toplamda 2 ay 1 hafta taktım.Önceleri çok sıkılarak taktığım bu nesneye bayağı alışmışım :)) Gece gündüz aramızda sıcak bir bağ oluşmuş :)) Sanki onunla daha bir güzeldim .Canım bence de korseyi bir süre daha tak.Bu konuyu bayağı araştırdım , oluşan boşlukların yapışması için en az 1 ay takmayı öneriyorlar.Smart lipoda daha az takıldığı hikaye.Süre değişmiyor.Yabancı sitelerden okudum.Her ikiside liposakşın deniliyor sadece yapılış şekli farklı ve her ikisinde de 3 hafta ile 6 hafta arası korse tavsiye ediliyor.
Korse markası konusuna gelince, ben normal iç çamaşırı mağazasından 2 tane aldım. Sütyenli dizlerin aşağısına kadar iniyor bütün vücudu sımsıkı sarıyor .Kesinlikle tavsiye ediyorum .

Bence de çok tatlı bir fıstık olacaksın :)) Canım mutlu olman ne güzel . Göbek kısmı , özellikle alt karın sanki biraz daha yavaş iniyor .Haberlerini bekliyoruz ha.....habersiz bırakma :))

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bir soru daha ....kilo kaybı oldu mu merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba,
22 Ekim e lazer lipoliz için gün aldım.üst bacak içi-bel-basen ve göbek.Açıkçası çok gerginim ve korkuyorum arkadaşlar.Bu işlemi gizli yaptıracağım ve pztesi işe başlamam gerekiyor.Doktorum izin kullanmama gerek kalmayacağını söyledi.3günde toparlanıp evdekilere de bir şey belli etmemem lazım.

Canım sağol iyiyim .Seninde iyi hissetmene sevindim .Bu arada bacak içlerin nasıl oldu ? Toparladı mı ? İncelme ne alemde , mesela bel kaç cm inceldi ? Ben koreseyi çıkardım , toplamda 2 ay 1 hafta taktım.Önceleri çok sıkılarak taktığım bu nesneye bayağı alışmışım :)) Gece gündüz aramızda sıcak bir bağ oluşmuş :)) Sanki onunla daha bir güzeldim .Canım bence de korseyi bir süre daha tak.Bu konuyu bayağı araştırdım , oluşan boşlukların yapışması için en az 1 ay takmayı öneriyorlar.Smart lipoda daha az takıldığı hikaye.Süre değişmiyor.Yabancı sitelerden okudum.Her ikiside liposakşın deniliyor sadece yapılış şekli farklı ve her ikisinde de 3 hafta ile 6 hafta arası korse tavsiye ediliyor.
Korse markası konusuna gelince, ben normal iç çamaşırı mağazasından 2 tane aldım. Sütyenli dizlerin aşağısına kadar iniyor bütün vücudu sımsıkı sarıyor .Kesinlikle tavsiye ediyorum .

Ben bacak içlerimde pek bir sıkılaşma, daha doğrusu deride bir toparlanma göremiyorum sanki.Çok az ya da.Korseyi takmam lazım sanırım dediğin gibi.Yabancı sitelerde 6 hafta takın diyorlar gerçekten de.

Sende sıkılaşma ya da deride toparlanma nasıl ve ne zaman oldu? Ciddi bir sorun var mıydı önceden, bilmiyorum gerçi ama...

Doktor bana masaj önermişti.Lanaform ve benzeri korselerde sürekli mikro-masaj özelliği yazıyor diye onlardan düşündüm aslında.

Back
X