Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Korsem hala gelmedi canım ya, çarşamba sipariş etmiş olmama rağmen Bugün sinirlendim artık, mesaj attım. 2 güne elimde olur umarım...
Canım merhaba nasılsın :)Bence de doktorun çok doğru söylemiş.Gerçekten çok saçma .Önemli olan sen incelmeyi görüyorsun ya budur işte....Şimdi de benim aklıma bir şey takıldı :)) sen demişsin ya 2.5 kg yağ kırıldı , yani şimdi o yağ içerde kalıp sonradan mı atılacak.Bana dr öyle bir şey söylemedi.Sadece 5 kilo yağ çekildiğini söyledi .Acaba bende de hala içerde yağ varmıdır ki ? Valla canım en doğru bilgileri senden alıyorum iyi ki varsın :)
Ben ikinci gün baktığımda bariz incelme vardı .Belkide incelme devam edecektir, çok iyi olur bence.Bugün doktor sitesinden bir estetik cerraha sordum .Oda 4 ay dolunca incelmeyi daha fazla fark edeceğimi yazmış.
Sende belde santim olarak ne kadar incelme oldu hiç ölçtün mü?Bir de biliyorsun sırt kısmından lipo olmuştum.Ne gariptir bilemiyorum , bir gün çok düzgün duruyor ertesi gün daha şiş oluyor.Umarım zaman geçince daha da bozulmaz.
Canım bir sorum daha olacak , sende lipo yapılan yerlere dikiş atıldı mı .Yazarsan çok sevinirim.

Dün kontrole gittim ve korsemi çıkarttı doktorum.artık giymeme gerek kalmadığını herşeyin gayet normal olduğunu söyledi.3.gün korsem çıktı o kadar rahatladım ki :) Bana da bir krem verdi fakat o da bunun pek etkili olmayacağını zamanla kendiliğinden bu morlukların geçeceğini söyledi.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.Şişlik için de idrar söktürücü bir hap verdi ama fazla kullanırsam vücuttaki elektrolit dengesini bozarmışım 3 defa kullan gün aşırı dedi ama ben korktuğum için kullanmadım.Şişlik olmasına rağmen göbek kalmamış,simit yok veeee basenler de daralmış :)Saklama işi şimdilik iyi gidiyor fakat bu morlukları daha ne kadar saklayabilirim bilemiyorum inanılmaz büyük bacağımdakiler.Karında çok fazla yok,bel kısmı da idare eder ama basen kısmı diz üstünden başlayarak yukarı doğru devam ediyor (
Çok teşekkür ederim size arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz olmasa başaramazdım ben bu işi

Çok çok geçmiş olsun Ne güzel sen kurtuldun Darısı bizim başımıza ..Bende yarın sabah lazer lipoliz olacağım Sen hangi yöntemle oldun ? Ben çok heyecanlıyım Özellikle seditasyon olayından çok korkuyorum Umarım herşey yolunda gider Lütfen dua edin

21 ekim cuma günü karın bölgeme liposuction yapıldı ve mini karın germe oldu. Doktorum 400 ml yağ alındığını ve 10 cm deri çıkarıldığını söyledi. Kesik yerim sezeryan izimle aynı uzunlukta. Söylemem gerekir ki bahsedildiği kadar basit bir ameliyat değil. Ben sezeryanda en ufak bir ağrı, sıkıntı yaşamamış biri olarak acı çekmeyeceğimi düşünerek giriştim bu işe ama öyle değilmiş. Yalnız gözünüz korkmasın çekilemeyecek kadar kötü bir acı değil ve üçüncü gün azalıyor. Benim yaşadığım diğer sıkıntı ise sadece eşimin biliyor olması ailemin bilmemesi,kırk takla attık anlamasınlar diye. Çünkü direk saçma bir iş gözüyle bakacaklarını ve desteklemeyeceklerini biliyordum.Ameliyatımı leventte özel bir hastanede oldum. Odada narkoz verildi, uyandığımda tir tir titriyordum ve çok acım vardı. Hastanede bir gün kaldım. Ameliyattan sonraki en büyük sıkıntı korse, dar ve siz şiş olduğunuz ve her yanınız dayak yemişçesine ağardığından, ayağa kalktığınızda korse etlerinizi çekiştirip daha çok canınızın yanmasına neden oluyor. Benim ne yazıkki karnım çok fazla şişti. 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum ve bunu saklamak çok büyük sıkıntı.Morluklar bikini bölgeme kadar indi. Acılarım üçüncü gün çok azaldı, bugün ise şiddetli bir sarsılma vs. olmadıkça hiç acım yok diyebilirim.Cuma günü kontrolüm var,iyileşmem için zaman gerekli biliyorum... Gelişmeleri yazarım merak eden olursa... Bu arada günde 5 lt su içmem ve 2 km yürümem lazım ama anca 2 lt içebiliyorum ben

Bana yapılan yönteme doktorum plasma lipo dedi.Genel anestezi ile oldum aml.Ama hiç korktuğum gibi olmadı.Merak etme herşey yolunda gidecek.Sonuçları bildir mutlaka.Şididen geçmiş olsun

Bana yapılan yönteme doktorum plasma lipo dedi.Genel anestezi ile oldum aml.Ama hiç korktuğum gibi olmadı.Merak etme herşey yolunda gidecek.Sonuçları bildir mutlaka.Şididen geçmiş olsun

merhaba papatya; öncelikle çok geçmiş olsunç bende bundan 5 sene kadar önce normal liposuction oldum basenlerimden ama yüzeydeki çöküntülerden çok mutsuzum. lazerli lipo olmak istiyorum şuan. doktorun ve operasyonun fiyatı hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim

arkadaşlar merhaba:) günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. bende bel, göbek ve yan simitlerden kurtulmak istiyorum ama hala karar veremediğim bi konu var.lazer lipoliz mi yoksa liposuction mu yaptırmalıyım? 2,5 yıl kadar önce göğüslerimi yaptırdığım doktorumla görüştüm geçen hafta. ona göre mini karın germe ve liposuction yaptırmalıymışım. birde telefonda görüştüğüm başka bir doktor bana önce sizi görmeliyim ama bana sorarsanız lazer lipolizi öneririm dedi. bayramdan sonra şişlideki doktorla görüşüp bi karar vericez eşimle. kızlar çok heyecanlıyım. ya istediğim gibi olmazsa. endişelerim var...

herkes iyi mi? rosenoire neredesin?:)
Canımsın:)))) İnan ben de şimdi neredesin diye soracaktım .Canım nasıl oldun son gelişmeler nasıl oldu çok merak ediyorum(incelme, bacak içşeri vs....) Beni sorarsan iyiyim.Bu ayın 8 inde 3 ay olacak.Benim yazabileceğim en önemli ayrıntı,ameliyattan sonra 15-20 gün ölçüler neyse şu anda da aynı.Yani ilk haftalarda süratli bir incelme oldu ama durdu.Hiç değişiklik yok.Yani bu durum, doktorların "sonuç 6 ayda çıkar" teorisini alt üst ediyor gibi:)
Ben de ilk günlerde sonuç neyse şu anda da aynı .Açıkçası sonuç çok güzel ama incelme olayı durdu.

merhaba arkadaşlar,
benim 3 gündür karın ve bel bölgemde küçük toplar hailinde şişlikler mevcut.Dışarıdan belli değil ama ellediğimde elime geliyorlar sert sert ve de canım acıyor.Bunlar ödem mi bilginiz var mı ?

merhaba geçmiş olsun benim 6 ay önce şirketten iki arkadaşım yaptırdı biri basenlerine biri karın bölgesine dediğin gibi o şişkinlikler yağın iğne yerlerinde toplanmasından oluşuyomuş su içtikçede drek gidiyolar ikiside benden kiloluydu valla şimdi fit oldular aynı yemekleri yiyoruz aynı sporu yapıyoruz onlar 6 ayda 12 kilo verdiler ve xl giyen kızlar şimdi m bedeni alırken büyükmü durdu diyolar inş en kısa zamanda bende yaptırcak cesaretimi toplayıp.

kafama takılan birşey daha var.şimdi bu işlemi yaptırdıktan sonra yeme içmeye hep dikkat mi etmek zorundayız.yani ömür boyu diyet mi yapacağız?:44:

sanırım yağ tüketimini azaltmak gerekiyor. yada bol miktarda yeşil çay tüketmeliyiz. çünkü besinleri direk enerjiye dönüştürüp yakılmasını sağlıyor diye biliyorum :)

ben tatlıyı çok seviyorum da,ok dikkat ediyorum ama sanki tamamen yasakmış gibi düşündüğüm için cazip hale geldi tatlı yemek.resmen canım sürekli tatlı istiyor.Piskoloji işte yasaklar cazip ya.Abartı bir yemek yeme durumum yok ama işte abur cubur durumum fena .çoook seviyorum napim

sanırım o zaman bol bol hareket etmen gerekiyor. bol yürüyüş ve günde en az 2 litre su içmelisin. su içmek metabolizmayı hızlandırak aldığın besinlerin daha hızlı yakılmasını sağlayacaktır. nano sen lazer lipoliz mi olmuştun canım. ben hala karar weremiyorum lazer lipoliz mi yoksa liposuction mu olmalıyım.:44:

lazer lipo oldum ben ama buna doktor karar veriyor zaten.Hangi yöntem senin için uygunsa onu öneriyor.Çok fazla yağ alınmalıysa sanırım normal liposakşın olmalı.Benden 2 lt yağ alınmış.Bakalım sonucu net olarak görmeyi iple çekiyorum.

canım evet pilav cola şeker kullanmıyolar hala tatlı azcık ucundan kıyısından alıyolar

canım evet pilav cola şeker kullanmıyolar hala tatlı azcık ucundan kıyısından alıyolar

ay hiç bana göre değil ki bunlar acaba yesek ama azar azar yesek,herşey kararında yani olmaz mı ?
korktum ben şimdi,o kadar sıkıntı boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…