- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 957
- 688
- Konu Sahibi tafi
-
rosenoire'cım, bildiğim kadarıyla cevap vereyim ben:
Benim operasyon slimlipo idi.Ben bu 2 lt'den fazla ya da 2 saatlik süreden uzun yağ alınamaması işini sormuştum Doktora.
Bu slim,smart,lazer vs gibi operasyonların hepsi benzer fakat farklı özellikle aletlerle yapılıyor.Alınabilecek maks. yağ miktarı ve operasyona devam edilebilecek maks. zaman da bu aletlere göre değişiyor.
Normal lipo konusunda en ufak bir şüphe duymamalısın zira kesik izlerinden anlardın zaten.
Benden 2.5 kilo alındı, 2.5 da kırılmış, zamanla atılacakmış.Toplamda benimki de 5 kilo. Sanırım bizim şanssızlığımız biraz fazla miktar çekilmiş olması.
Bu arada ben geçen bir vücut analizi yaptırdım.Şu powerplate işini bir denemek istedim, orada yaptılar. Su oranım normalden düşük, yağ oranım eskisinden yüksek çıktı. 2-3 gün inanılmaz moralim bozuldu. Doktoru aradım bugün, dayanamadım. O tip şeylere itibar etme dedi. Düşündükçe de cidden mantıksız geliyor. Biraz rahatladım doktorun dedikleriyle ama tam da içim rahat etmedi...
Canım merhaba nasılsın :)Bence de doktorun çok doğru söylemiş.Gerçekten çok saçma .Önemli olan sen incelmeyi görüyorsun ya budur işte....Şimdi de benim aklıma bir şey takıldı :)) sen demişsin ya 2.5 kg yağ kırıldı , yani şimdi o yağ içerde kalıp sonradan mı atılacak.Bana dr öyle bir şey söylemedi.Sadece 5 kilo yağ çekildiğini söyledi .Acaba bende de hala içerde yağ varmıdır ki ? Valla canım en doğru bilgileri senden alıyorum iyi ki varsın :)Korsem hala gelmedi canım ya, çarşamba sipariş etmiş olmama rağmenBugün sinirlendim artık, mesaj attım. 2 güne elimde olur umarım...
Canım arnica krem kullanabilirsin ama benim doktorum çok çok da bir şey farketmeyeceğini söylemişti. On günde falan geçiyor tamamen, moralini bozmasın hiç.
Saklama işi nasıl gidiyor?
Sen nasıl hissediyorsun? Şişlik durumu nasıl?
Geçmiş olsun, bitti gitti işte:)
Dün kontrole gittim ve korsemi çıkarttı doktorum.artık giymeme gerek kalmadığını herşeyin gayet normal olduğunu söyledi.3.gün korsem çıktı o kadar rahatladım ki :) Bana da bir krem verdi fakat o da bunun pek etkili olmayacağını zamanla kendiliğinden bu morlukların geçeceğini söyledi.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.Şişlik için de idrar söktürücü bir hap verdi ama fazla kullanırsam vücuttaki elektrolit dengesini bozarmışım 3 defa kullan gün aşırı dedi ama ben korktuğum için kullanmadım.Şişlik olmasına rağmen göbek kalmamış,simit yok veeee basenler de daralmış :)Saklama işi şimdilik iyi gidiyor fakat bu morlukları daha ne kadar saklayabilirim bilemiyorum inanılmaz büyük bacağımdakiler.Karında çok fazla yok,bel kısmı da idare eder ama basen kısmı diz üstünden başlayarak yukarı doğru devam ediyor(
Çok teşekkür ederim size arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz olmasa başaramazdım ben bu işi
Çok çok geçmiş olsun Ne güzel sen kurtuldun Darısı bizim başımıza ..Bende yarın sabah lazer lipoliz olacağım Sen hangi yöntemle oldun ? Ben çok heyecanlıyım Özellikle seditasyon olayından çok korkuyorum Umarım herşey yolunda gider Lütfen dua edin
Bana yapılan yönteme doktorum plasma lipo dedi.Genel anestezi ile oldum aml.Ama hiç korktuğum gibi olmadı.Merak etme herşey yolunda gidecek.Sonuçları bildir mutlaka.Şididen geçmiş olsun
Canımsın:)))) İnan ben de şimdi neredesin diye soracaktım .Canım nasıl oldun son gelişmeler nasıl oldu çok merak ediyorum(incelme, bacak içşeri vs....) Beni sorarsan iyiyim.Bu ayın 8 inde 3 ay olacak.Benim yazabileceğim en önemli ayrıntı,ameliyattan sonra 15-20 gün ölçüler neyse şu anda da aynı.Yani ilk haftalarda süratli bir incelme oldu ama durdu.Hiç değişiklik yok.Yani bu durum, doktorların "sonuç 6 ayda çıkar" teorisini alt üst ediyor gibi:)herkes iyi mi? rosenoire neredesin?:)
merhaba geçmiş olsun benim 6 ay önce şirketten iki arkadaşım yaptırdı biri basenlerine biri karın bölgesine dediğin gibi o şişkinlikler yağın iğne yerlerinde toplanmasından oluşuyomuş su içtikçede drek gidiyolar ikiside benden kiloluydu valla şimdi fit oldular aynı yemekleri yiyoruz aynı sporu yapıyoruz onlar 6 ayda 12 kilo verdiler ve xl giyen kızlar şimdi m bedeni alırken büyükmü durdu diyolar inş en kısa zamanda bende yaptırcak cesaretimi toplayıp.
inşallah istediğinden çok daha iyi olur :)))
canım evet pilav cola şeker kullanmıyolar hala tatlı azcık ucundan kıyısından alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?