sanırım o zaman bol bol hareket etmen gerekiyor. bol yürüyüş ve günde en az 2 litre su içmelisin. su içmek metabolizmayı hızlandırak aldığın besinlerin daha hızlı yakılmasını sağlayacaktır. nano sen lazer lipoliz mi olmuştun canım. ben hala karar weremiyorum lazer lipoliz mi yoksa liposuction mu olmalıyım.:44:
Ben yaklaşık 2 yıl uzun uzun araştırdıktan sonra Liposuction'ın eski ve bir okadar da zor bir yöntem olduğu bilgisine ulaştım. Bu yöntemde hem istenen sonucun yakalanması çok zor oluyormuş hem de hasta çok daha geç iyileşiyormuş.Laser lipolizin ise bu konuda teknolojinin en üst noktası olduğu yazılı.Bu nedenle ben geçen hafta basen ve karın bölgesinden lazer lipoliz oldum. Sabah 9.30 da girdim. Öğlen odama geldiğimde kendimi çok iyi hissediyordum Sadece yatıp kalkarken az miktarda ağrılarım oluyordu. Akşam eve kendim taksiye binerek gittim.3.gün itibarıyla ağrılarım çok çok azaldı Bugün 6.ıncı günüm ağrı hemen hemen hiç kalmadı.Ama genede ertesi gün işe gidiler yorumu çok doğru değil yani en azından ben hep uzanmak istedim. İncelmeyi hemen ertesi gün bariz bir şekilde hissettim. Ben kesinlikle laser lipoliz olmanı tavsiye ederim ama bildiğim kadarı ile elinde bu cihaz olmayan doktorlar klasik liposuctionu öneriyorlar.
Canım geçmiş olsun.Ben lazerlipoliz yaptıralı nerdeyse 3 ay olacak .Bende incelmeyi hemen 2. gün farkettim.Asimetri konusuna gelirsek valla bende 3, gün baca içlerimde farklılık görmüştüm.Sağ bacak içi sola göre daha inceydi.Solda ödem var diye düşündüm ama bugüne kadar pek gelişme olmadı.Yani ilk gün nasıl gördüysem şu anda aynı.Ama netice bana göre çok güzel olduğu için ufak tefek detaylar üzerinde durmuyorum.Neticede fabrikasyon bir olay değil.Genel olarak memnunsan kfaya takma derim.Ayrıca kaç kilo yağ çekildi , kilonda fark var mı ? Detay yazarsan memnun olurum.Arkadaşlar ben geçen hafta lazer lipoliz oldum Fakat dünden beri kafama birşey takıldı. Özellikle aynı sorunla karşılan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Benim basenlerimin en çıkık olduğu kısımlarında tam simetri sağlanmamış gözüküyor Yani sağ taraf az da olsa sol tarafa göre daha çıkık gözüküyor Aslında lazer lipo olmadan muayeneye gittiğimde doktorum sağ tarafımın sol tarafıma göre daha çıkık olduğunu belirtti yani doğuştan böyle bir fark varmış ama şimdi daha gözüme batıyor.Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ? Zamanla düzelme oldumu? ya da nasıl bir çözüm buldular Benimle paylaşırsanız çok sevinirim Bunun dışında herşeyden çok memnunum Acaip derecede incelme oldu.Hayatımda ilk kez vücudumun orantılı olmasının mutluluğunu yaşıyorum Yaptırdığım için asla pişman değilim
Canım geçmiş olsun.Ben lazerlipoliz yaptıralı nerdeyse 3 ay olacak .Bende incelmeyi hemen 2. gün farkettim.Asimetri konusuna gelirsek valla bende 3, gün baca içlerimde farklılık görmüştüm.Sağ bacak içi sola göre daha inceydi.Solda ödem var diye düşündüm ama bugüne kadar pek gelişme olmadı.Yani ilk gün nasıl gördüysem şu anda aynı.Ama netice bana göre çok güzel olduğu için ufak tefek detaylar üzerinde durmuyorum.Neticede fabrikasyon bir olay değil.Genel olarak memnunsan kfaya takma derim.Ayrıca kaç kilo yağ çekildi , kilonda fark var mı ? Detay yazarsan memnun olurum.
Bende de ödem olayı olmadı.Çünkü görüntü hemen belli olmuştu.Doktorun masaj vs... tavsiye etti mi ? Benden 5kg civarında yağ alındı.Bel ,sırt, karın, bacak içlerinden...Alan büyüktü yani.Klo sorunum benimde yoktu.Ama alınan yağ miktarının kiloma yansıması henüz tam olmadı .Öncesinde 57 kiloydum ameliyattan bu yana 3 ay geçti.54 kiloyum.Ama incelme çok fazla.Sadece bel bölgesi 13 cm fark etti.Eski pantolonlar olmuyor.Doktor 4 ay dolunca incelme daha da belli olur diyor .İnşallah bu görüntü devam eder.Spor yapmıyorum aslında yapsam iyi olur sanırım.Ama spora başlayıp sonra bırakınca deforme olmak da var.Evet son derece haklısın Bu bahsettiğim hafif çıkıklık çok küçük bir detay Genel olarak sonuçtan çok memnunum.Hatta doktorum daha da incelme olacak demesi ben daha da mutlu ediyor Çünkü ben şu anki incelmeye bile hayranım. Kilo sorunum olmamasına rağmen ben hayatım boyunca hep diyet ve spor yaptım.Daha doğrusu kilomu hep korumaya çalıştım Ama bu Allah vergisi basen büyüklüğümden asla kurtulamamıştım.Ameliyattan sonra doktorum 2 kilo yağ aldığından bahsetti Hatta ameliyat sonrası odamda karşımda duruyorlardı. Sonunda onlardan kurtuldum diye çok ama çok mutlu oldum:))Ben ameliyata 63 kilo(boyum 1.67) ile girdim eve gelip ertesi gün tartıldığımda 61 kilo olarak çıktım.Ayrıca bende öyle arkadaşların anlattığı kadar ödem şişlik vs gibi şikayetlerim pek olmadı. Ameliyat öncesi çok korkuyordum Ama korkulacak bişey olmadığınıda gördüm.Benim gibi yıllardır düşünen arkadaşlar varsa hiç düşünmesinler derim. Yıllarımı boşuna üzülerek geçirmişim.
Bende de ödem olayı olmadı.Çünkü görüntü hemen belli olmuştu.Doktorun masaj vs... tavsiye etti mi ? Benden 5kg civarında yağ alındı.Bel ,sırt, karın, bacak içlerinden...Alan büyüktü yani.Klo sorunum benimde yoktu.Ama alınan yağ miktarının kiloma yansıması henüz tam olmadı .Öncesinde 57 kiloydum ameliyattan bu yana 3 ay geçti.54 kiloyum.Ama incelme çok fazla.Sadece bel bölgesi 13 cm fark etti.Eski pantolonlar olmuyor.Doktor 4 ay dolunca incelme daha da belli olur diyor .İnşallah bu görüntü devam eder.Spor yapmıyorum aslında yapsam iyi olur sanırım.Ama spora başlayıp sonra bırakınca deforme olmak da var.
Canım doktorunun tavsiyelerini , sendeki gelişmeleri yazarsan çok memnun olurum.
Canım merhaba :) Senin operasyon daha çoook yeni.....yani vücut hatlarındaki değişimi gözle görsen bile , incelme ölçünce hemen ortaya çıkmıyor.Ben de 3 haftada ortaya çıkmaya başladı.Yani şöyle diyeyim.....üç hafta sonra belimi ölçtüğümde 5cm gitmişti ve haftalar içince yaklaşık 1,5 ayda 13 cm ulaştı .Sen ödem yok sanıyorsun , bende kendim için öyle düşünüyorum ama bence bizde gözle görülür bir şişlik yok.Aslında ödem muhakkak vardır.Çünkü mantıken düşünüldüğünde ; niçin incelme kademe kademe oluyor.Demek aslında ödem var.Ödem azaldıkça incelme oluyor.Evet senin gerçekten yapılan alan benimkine göre fazlaymış. Benim sadece basen yanları arka kısımda ise basen üst tarafları ve karnımın göbekten aşağı kısımlarıydı.Alınan yağ miktarı 2 kilo idi .Aslında ben basen kısmımdan biraz daha alınmasını tercih ederdim ama bir türlü doktorumu buna ikna edemedim karnımda şimdilik gözle görülür bir incelme yok ama basen yanlarım yani çıkıntılar alınınca daha gözle görülür bir incelme sağlandı. Ben ameliyata girmeden önce ölçülerimi almıştım. Şimdi 1 hafta oldu Basenimde sadece 2 cm incelme oldu karnımda ise hala 1 cm bile incelme yok.Ve vücudumda ödem vs de yok gibi yani geriye pek incelecek bişey kalmıyor gibi( Gene de doktorum daha incelme olacak dediği için beklemeye karar verdim umarım daha da incelme olur eğer böyle kalırsam gerçekten çok az.Sen 1 hafta sonraki ölçülerini hatırlayabiliyorsan ve yazarsan sevinirim Senin belinde 13 cm incelme olmuş eee birde 54 kilosun vallahi 90-60-90 olmuş gibi görüyorsun:)Süper Birde canım senden ricam bu bahsettiğin incelme ne kadar süreçte oldu onuda yazarsan sevinirim Şu an bende tekrar spora başlayamadım Doktorumda illa yapmalısın vs gibi şeyler söylemedi Ben sorunca yapsan iyi olur dedi.Ayrıca su içmemin dışında başka tavsiyelerde bulunmadı.
Sevgili Rosenoire
Benim tek takıldığım konu basenimin arka kısımlarından yağ alınmaması.Doğal olarak o bölgeden alınmayınca orada bir incelme olmayacak.Ya da biraz kilo alsam hemen oralar maalesef şişecek( Şuan önden bakılınca yıllardır gözüme dev gibi gözüken popom minnacıık görünüyor hemde 1 hafta gibi kısa bir sürede. Yani yöntem mucize gibi bişey. İşte bu durumda keşke arka kısımdan da alınsaydı orası da incelmiş olacaktı.Ama artık keşkelerin bir önemi yok. Lazerlipo yapılan yerlerde zamanla daha da incelme olacağı konusunda seninle hemfikirim. Çünkü seninde bildiğin gibi bu ödemin atılmasının haricinde bu yöntemde parçalanan yağların bir kısmı ameliyat sırasında kanülle çekiliyor bir kısmı ise parçalanmış halde içerde bırakılıyor. Zamanla içtiğimiz suyun yardımıyla vücuttan atılıyor.Bu nedenle de doktorlarımız 3 ay sonra tam şekil alacaksınız diyor Bunlardan bahsetmemin sebebi bu konuya yeni ilgi duyan arkadaşlarla paylaşmak adına.Karnımda hem cm olarak hemde görünürde bir incelme yok Doktorum karın bölgemden de az yağ alacağını belirtmişti. Yani benim en çok basen yanlarımdaki çıkıntılar üzerine çalışıldı.O bölgede zaten bariz incelmeyi görüyorum.İyileşme neyse ki hızlı oluyor. Son iki gündür yana dönerek uyuyabiliyorum.Meğer ne kadar önemli birşeymiş. Dümdüz yatmaktan kurtuldum.Yeni yaptırmış biri olarak herşeyi unutmadan buraya yazmak istiyorum Yaptırmayı düşünen arkadaşlara faydamız olsun.1.gün akşam evime taksi ile gittim 4.katta olmamıza rağmen merdivenle eve çıktım.2.gün evin içinde dolaşabiliyorsun herhangi bir ağrı kesici almama gerek kalmadı.3.gün aynı.4.gün hemen hemen yemek vs işlerini rahat rahat yapıyorsun.5.gün işe gittim. Ben özellikle hafta sonuna yakın ameliyat olmayı ayarlamıştım.İyi de oldu.6.ıncı günden itibaren kesinlikle neredyse normal hayata dönmüş oluyorsunuz.Bir tek belki otururken hafif iğne batar gibi oluyor Bunun dışında bişey yok.Yani bulunan yöntem hem hızlı iyileştiriyor Hem sonucu ertesi gün görüyorsunuz.Süper bişey .Sadece size tavsiyem benim gibi aklınızda kalacağına takıldığnız tüm noktaları doktorunuza yaptırma konusunda kararlı olmanız
selam arkadaşlarCanım çok güzel anlatmışsın :) Ben ameliyat konusunda kabus yaşamıştım .Smartlipo bölümünde paylaşmıştım.Mesajlarımı okursan neler yaşadığıma hayret edersin.Sonuç güzel ama yaşadıklarım korku filmi gibiydi.
Bu arada sen nasıl oldun incelme nasıl gidiyor .Diğer arkadaşlar nerdesiniz ??? Biz yazıyoruz ama başka yazan yok(
Canımsın:)))) İnan ben de şimdi neredesin diye soracaktım .Canım nasıl oldun son gelişmeler nasıl oldu çok merak ediyorum(incelme, bacak içşeri vs....) Beni sorarsan iyiyim.Bu ayın 8 inde 3 ay olacak.Benim yazabileceğim en önemli ayrıntı,ameliyattan sonra 15-20 gün ölçüler neyse şu anda da aynı.Yani ilk haftalarda süratli bir incelme oldu ama durdu.Hiç değişiklik yok.Yani bu durum, doktorların "sonuç 6 ayda çıkar" teorisini alt üst ediyor gibi:)
Ben de ilk günlerde sonuç neyse şu anda da aynı .Açıkçası sonuç çok güzel ama incelme olayı durdu.
Canım üzüldüm ama yine de erken bence.İncelme yok derken , ameliyat sonrası kaç santim incelme oldu ,Örneğin bel kısmın ne kadar inceldi.Sen doktoruna bu durumu sordun mu ? Ben dediğin gibi ameliyat sonrası dr.la hiç görüşmedim.Dikişleri bile başka bir yerde aldırdım.Bence sen doktoruna bütün soruları sor bakalım ne diyecek.Bizi habersiz bırakma.en son yazdığımdan bu yana pek bi incelme ve sıkılaşma yok. bacak içim pörsümüş durumda
biraz korkuyorum aslında.olmadı mı diye yani..ama beklemek lazım daha sanırım.2 ay bile olmadı henüz...
"doktor hala devam edecek diyor mu sana" diye soracaktım ama doktorunla görüşmediğini hatırladım:)
Canım çok güzel anlatmışsın :) Ben ameliyat konusunda kabus yaşamıştım .Smartlipo bölümünde paylaşmıştım.Mesajlarımı okursan neler yaşadığıma hayret edersin.Sonuç güzel ama yaşadıklarım korku filmi gibiydi.
Bu arada sen nasıl oldun incelme nasıl gidiyor .Diğer arkadaşlar nerdesiniz ??? Biz yazıyoruz ama başka yazan yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?