Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nanoo çok çok geçmiş olsun Bende lazerlipo olalı tam 2 hafta oldu.Sonuçtan ben çok memnunum.Ben karın ve basen bölgemden olmama rağmen asıl sorunlu olan kısmım basenlerimdi.Doktorum o bölgeyi daha yoğun çalıştı ve doğal olarak şuanda eskiye göre küçücük bir basenim oldu.2 hafta olmasına rağmen 38 beden pantolan giyebileceğime rüyamda görsem inanmazdım:) Senin de yağlarının yoğun olan toplantığı kısım göbek ve bel bölgen ise dr un yoğun olarak o bölgeyi çalışmış, basen de daha az yağın varsa o kısmı az çalışmış olabilir. Ama gene de tam sonuç için çok erken Kesinlikle daha incelme olacaktır. Canını sıkma.Sert gibi bahsettiğin şeyler büyük ihtimalle yağ bezeleri olsa gerek. Onları masaj yaparak belki dağıtabilirsin.Daha önce bununla ilgili bir konu okumuştum Aklımda öyle kalmış Ama gene de dr'una sorsan iyi olur.Bende bu bahsettiklerinden hiç oluşmadı. Yoğun olarak su içiyorum Günde en az 3 lt tüketiyorum Su tüketimin nasıl ? Senin yöntemin klasik liposuction mı yoksa lazerlipoliz mi? Bu bahsettiğin sıkıntı daha çok klasik lipo da görüldüğünü biliyorum.

Göbeğin gerçekten minik ise aslında gerek yok canım ama tabi insan kafaya takınca maalesef illa yaptırmak istiyor. Ben kendi adıma çok memnunum Hatta keşke daha önceden yaptırsaydım diyorum. Ben 3000 Tl ye oldum ve basen için ayrı göbek ayrı fiyat ödemedim. Senin bahsettiğin merkezde öyle yapılıyor.

cidden az sadece alt göbekte var biraz ama dediğin gibi taktım ya yaptırmazsam rahat etmicem
özel mesaj attım sana canım cevaplarsan çok mutlu olurum :)

cidden az sadece alt göbekte var biraz ama dediğin gibi taktım ya yaptırmazsam rahat etmicem
özel mesaj attım sana canım cevaplarsan çok mutlu olurum :)

Canım maalesef henüz özel mesaj atamıyorum. Buradan yardımcı olmaya çalışayım. Ben Süperplastta olmadım Ankara'da yaşadığımdan dolayı Medicana Hastanesinde Dr.Yücel Hakkı Demir'e oldum. Çok da memnunum. Süperplastta her bölge için ayrı fiyat istediklerini okumuştum Bu bana çok mantıklı gelmiyor Çünkü karın için ayrı bel için ayrı basen için ayrı olmak için her seferinde ameliyat masasına yatmak bana pek sağlıklı görünmüyor Ama eğer alınacak yağ miktarı çok ise belki düşülünebilir Ama zaten çok yağ alınması gerekiyorsa buda lazer lipoliz mantığına ters düşer.Ben önce 10 kğ verdim Sonra kalan fazlalıklarım için oldum.Benim operasyonumda hem karın hem basen kısmından toplam 2 lt yağ alındı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım Benimde işe kısa sürede gitmem gerekiyordu 2 gün evde dinlendim 3.üncü gün rahatlıkla işe gidebilirsin 4.üncü gün hemen hemen hiç bir sıkıntın kalmıyor Daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştim.

Çok kişiden zararlı olduğunu duydum vazgeçtim

Deryacım ne gibi zararları olduğunu duymuştun ? Ben yaklaşık 2 yıl araştırmanın sonunda lazerlipo oldum Herhangi bir ciddi zararı olduğunu duymadım. Bizimle de paylaşırsan seviniriz.

canım aslında çok az göbeğim var ama cidden fena taktım
senin doktorun iyiymiş ya ama ankara imkanım yok istanbul olabilir
keşke istanbulda olsaydı
işe gidebilmek iyiymiş ya..

[SUP][/SUP]
Daha erken diyor doktor. Ben belden olmadım aslında tam. Karın germe olmuştum, kalça üstüne de slimlipo oldum. Bacaklarımdaki incelmeyi de ölçmedim, santim olarak bilmiyorum ama bence pek incelme yok. Doktora yine bi gitsem iyi olur aslında bu arada...Haber veririrm mutlaka:)

beyaztavşan :) istanbulda mı oldun sen
slimlipo lazerlipo hangisi?
doktorun kim
memnun musun
ne kadara yaptırdın
hemen normal hayatına döndün mü :))

Tamam canım haber bekliyorum .Ama inan daha erken .Sana bir örnek vereyim , biliyorsun ben sırttan yani sütyen bölgesinden de olmuştum.Sırtımın tek tarafı dümdüz oldu ama diğer taraf , sabah kakınca düz akşam üstü hafifçe şiş duruyor .Sanırım 3 ay olmasına rağmen daha tam iyileşme yok.Hala cit altında kaşıntı oluyor . Üstelik sen karın germe de olmuştun.İyileşme sürecin daha da uzayabilir.Bence önemli olan karnının gergin olması .Bir de bacak içlerindeki pörsüme devam ediyorsa doktora muhakkak bildir .

Arkadaşlar,yardımınıza ihtiyacım var.Ben de 3 kasımda basenlerimden lipo oldum.500gr kadar yağ alınmış.Ameliyattan çıktığım gün bile yanlardaki yumrular yoktu,nasıl mutlu olmuştum.Ama iki gündür sanki basenlerimdeki yumrular ortaya çıktı,ya ben ilkinde mi yanlış gözlemledim neler oluyor,lütfen yardımcı olun,Ödem yok gibi duruyor,sadece 1cm yakın bir incelme var ama benim istediğim incelmekten ziyade yanlardaki patateslerden kurtulmaktı.Bir fikri olan varsa lütfen zaman ayırıp cevap yazabilir mi?

Merhaba diğer arkadaşlarda fikirlerini söyleyecektir , ben de 3 ay önce lipo yaptırdım.Bence senin için çok erken.Bana kalırsa ilk gün gördüğün sonuç gerçek sonuç.Sonrasında ödem arttığı için sana öyle geliyordur.Ödem muhakkak oluyor.Bende yok sanıyordum ama incelme devam edince ödem olduğunu anlıyorsun.Ama benim canımı sıkan , ilk günlerde gözüme çarpan ödem zannetiğim şeyler yok olmuyor.Yapılan yerlerin sağ ve sol tarafında ufak farklılıklar muhakkak oluyor.Çok göze çarpmadıkça önemsemeyin diyorum.Çünkü uğraştıkça daha kötüye gidecektir.(geçmişteki tecrübelerim) Genel olarak yapılan işlem çok hoşuma gittiği için , önemsememeye çalışıyorum.
Tekrar söylüyorum, eğer ilk gün yumruların yok gibi göründüyse, ilerleyen günlerde göreceksinki, tekrar eski haline dönecek.Yani yumrular muhakkak gitmiştir.Şu andaki görüntün ameliyat yerlerindeki şişlikten kaynaklanıyordur.Emin ol canım .Güzel olacaktır :))

Çoook teşekkür ederim, gerçekten rahatladım,umarım dediğin gibi olur,beklemektn başka çare yok gibi gözüküyor.

Bende senin gibi ayı şekilde basenimde yanlarımdaki yumrulardan kurtulmak amaçlı senden 1 hafta önce lazerlipo oldum. Hemen lipo sonrası bile yumrularımdan kurtulduğum belli oluyordu.Fakat 1-2 gün sonrasında baktığımda sanki hala az da olsa yumruların biraz kaldığını gördüm Hatta birkaç gün boyunca buna canımı sıktım Benim anladığım tamamen dümdüz olmuyorlar ama eskiye göre kıyarlarsam çok memnumun yani bu haline şükrediyorum Bende Rosennoire'nin dediği gibi olaya bakıyorum Yani sonuç eskiye göre daha güzel olunca biraz kalmış olmasını kafama artık takmıyorum Birde doktorumun dediğine göre daha 3 ayın sonunda gerçek şekline kavuşulacaksa beklemek gerekiyor Sonuç için daha çok erken Bence bol bol su içmelisin Çünkü alınan yağların haricinde bir kısmı parçalanmış olarak bırakılıyor Bunların atılması ile de yumrularında azalma olacaktır. Ayrıca ameliyatımın hemen ertesi günü basenimi ölçtüğümde 2 cm azalma olmuştu. Bugün 3.hafta itibariyle ise 5 cm azalma oldu Sende de azalma devam edecektir Canını sıkma sonuç gerçekten eskiye göre çok güzel.

Çoook teşekkür ederim, gerçekten rahatladım,umarım dediğin gibi olur,beklemektn başka çare yok gibi gözüküyor.
Arkadaşlar hep sorayım diyorum ama sormayı unutuyorum.Sizlerde smartlipo sonrası kanlı akıntı oldu mu ? Ben de açık bırakılan deliklerden 2 gün boyunca kanlı sıvı geldi.Yanıtlarsanız sevinirim.

Arkadaşlar hep sorayım diyorum ama sormayı unutuyorum.Sizlerde smartlipo sonrası kanlı akıntı oldu mu ? Ben de açık bırakılan deliklerden 2 gün boyunca kanlı sıvı geldi.Yanıtlarsanız sevinirim.

Rosen selam
Bende operasyon sonrası çok hafif kanama oldu ama çok çok azdı.Daha sonra herhangi bir kanama olmadı.Sen lipo sonrası beslenme konusunda neler yaptın Yani çok mu dikkat ettin yoksa normal beslenme ye devam mı ettin?

Eskiye göre kıyasladığımda elbette az da olsa fark var,ama ben aml günü olduğu gibi olsun istemiştim.Beklemekten başka çare yok,umarım 3 ayın sonunda istediğimiz sonuca ulaşırız,cevabın için teşekkür ederim arkadaşım

Ben zaten lazerlipo olmadım,liposakşın oldum,kanama da olmadı

Berra neden liposuction oldun? Çünkü lazerlipo ,liposuction'dan çok daha fazla avantajları olan bir yöntem . Tercih etmenin bir sebebi varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…