cnm..ben bel bölgeme yaptırdım..3000 bin ytl ödedim..çok memnun kaldım..aynı zamanda sıkılaştırıyo alırken yagları...ama senin para konusunu doktorla görüşmen gerekir yinede fiyat konusunu..20 sene sonrasını dert etme sen:)) 20 sene sonra neremizin çökecegini ALLAH bilir:))sensiii merhaba.
benimde bel bolgemde vede ic bacakta bi turlu erimeyen yaglarim var.bunlardan smartlipoyla kurtulmak istesem ortalama ne kadara mal olur bana lutfen cvp yazarmisin tatlim.malum cok pahaliysa bu bir hayal olur banasen nerene yaptirdin ve ne kadar odedin guzelim,en onemlisi memnunmusun ve ilerde 20 sene sonra mesela cokme yaparmi liposaksin gibi?
cnm ben sana indirim yaptırtırım ama nekadar olur bilmiyorum..sen bana özelden yazarmısın ismini..sensicim tekrar merhaba , coskun bey bana 5 bin ytl fiyat verdi bel ve karin bolgesi icin .cok pahali geldi bana , senin indirim konusunda bir yardimin olabilirmi bana ? tabi bir mahsuru yoksa ,guzel bir indirim yaparsa 2 hafta icinde turkiyeye gelmeyi istiyorum ,
merhaba arkadaşlar bende 3 kasım 2006 da yaptırdım sonuçlarından çok memnun kalmıştım hatta inanamıyordum ne kadar zayıfladığıma e inceldiğime 6 litre yap bel karın be bacakiçlerinden alınmıştı.. ameliyattan 3 hafta sonra spora başladım düzenli 4 ay spor yaptım 2 ay dar bir ameliyat korsesi giydim sonuç mükemmeldi.. ama şimdi yani sporu bıraktım masa başı bir işe başladım rejim yapmadım ve şuan 80 kiloyum daha fazlasını geri aldım.. eğer ömrümce dikkat ederim diyorsanız tavsiye ederm ama yemeğe düşkünseniz yılda 3-4 milyar verir tekrar yaptırırım diyosanız bilmem resimlerimi ekliyorum .. doktorumu çok tavsiye ederim..
resmi kaldırıyorum..
cnm ben sana indirim yaptırtırım ama nekadar olur bilmiyorum..sen bana özelden yazarmısın ismini..
neyin pazarlama tekniği anlamadım..burda bi ürünmü satılıyo..ben kendi yaptırdığım bişeyi tavsiye ediyorum..sonuçlarından oldukça memnun kaldıgım bişeyi..üstelik canım yanmadan..bunudamı paylaşmayalım burda sizlin saçma sapan önyargınızla karşılaşmamak için..herkes fikrini söleyebilir burası bir paylaşım formu...siz nasıl fikir beyan ediyosanız bizde ediyoruz..herşeyide çok biliyosunuz..demekki zayıflayamadıgımız orantısız yerlerimiz var..sizene..saglık bizim para bizim...pazarlama tekniğiymiş..lafmı şimdi bu..işte bu da bir pazarlama tekniği... 5.000 tl ile kurtulacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun.. kilo vermek emek ister ... sende anlarsın zamanı gelınce bu tarz şeylerin gerçek çözüm olmadığını.. saygılar
arkadaşım bilip bilmeden atıp tutmak senin için ne kadar zor sık dişini diyet yap spor yap zayıfla diyorsun bunu sölemek senin için çok kolay olabilir ama bilmediğin şeylerde olabilir bunu unutma bende geçen hafta smart lipo oldum benim için neticelerden bahsetmek çok erken hatta doktor bey benle açık açık konuştu zamana ihtiyacın var dedi bunu kabul ediyorsan yaptır bu benim kendi tercihimdi yaptırdım doktor bey zaten fazla kilo problemi olan insanlara bu işlemi uygulamıyor klinikte çok hastayla konuştum bu işlemi yaptırmak istiyen o kadar çok insan varki ama doktor hiçbirine gel yapalım demiyor ilk önce idael kilona gel eğer halan rahatsız olduğun yerin varsa yaparız diyor.bazı insanların vücutları düzenli kilo almıyor örneğin ben.benim aldığım tüm kilo bacak ve basen bölgeme gidiyor ben zamandında 44 kiloya kadar düştüm ama ayak bileği bölgem hala kalındı şimdi ben bu durumda napabilirim sen söle??işte bazı şeyleri konuşmak bu kadar kolay canım
işte bu da bir pazarlama tekniği... 5.000 tl ile kurtulacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun.. kilo vermek emek ister ... sende anlarsın zamanı gelınce bu tarz şeylerin gerçek çözüm olmadığını.. saygılar
teşekkür ederim cnm..ALLAHTAN birbirimizi anlayabiliyoruz..yoksa yandık desene:))Sensei yi destekliyorum. Zira bundan ne elde edecek ki senin komplo teorilerine kim inanır. Onu tanıyan tanıdı. ....ürür kervan yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?