Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende smartlipo yaptırmayı istiyorum. . benim olucağım bölge arka ensenin aşağı kısmında bir çıkıntı var.( enterasan bir tarif oldu galiba:) .)ve ne kadar spor yaptıysam düzelmedi. dr levent çoşkun taşçı bunun smartlipoyla düzeleceğini söyledi. bir dahaki görüşmemde bir kaç sorudan sonra kararımı vereceğim. ama smartlipo olursam kesinlikle süperplast tercih edeceğim. ş

hadi hayırlısı smart denılmesi uygulanan teknigin adı yani aynı şey yine yag alımı gelişmeleri bizlerle paylaş lütfen

arkadaslar ben superplast huseyin beyle gorustum.bana bel,basen,bacak bolgesi icin 6000 dolar fiyat verdi.

Arkadaşlar ben 4 sene önce smartlipoyu Ohio'da bir klinikte denemiştim 1,5 lt çektiler bi işe yaramadı. Yani pek bir şey belli olmadı. Biliyorsunuz, yukarıda da yazdım bu sene normal liposakşın oldum. Şu anda aşırı memnunum.6000 $ çok yüksek bir meblağ. Sonuçtan memnun kalmazsanız üzülürsünüz. Benim tavsiyem normal liposakşın yaptırın

:umursamaz:
Artık Reductil, yosun, bilmem ne hepsini geçtim...
Kilolarımın değil yerleşmiş yağlarımın, ki bilhassa sevgili popom ve bacaklarımın üst kısmında bir hayli yoğunlar, beni tombalak gösterdiğine kanaat getirdim...lmaz:

Geçen sene 10 kilo vermeme rağmen çok sevgili popom ve bacaklarımın üst kesiminde herhangi bir incelme olmadı ne gittiyse suratımdan boynumdan gitti gene kaydirigubbakcemile3

Karar verdim liposuction yaptıracağım !

Görüşülecek doktorlar listemde Ankara'dan,
-Doç.Dr.Muhitdin Eski
-Dr.Ferruh Bingöl
-Dr.Nebil Bozdoğan var şimdilik...

Başkaca önerisi olan ya da Ankara'da liposuction yaptıran var mıdır ? Fiyatı pahalı tahmin ediyorum ama gerekirse kredi çekeceğim, artık pantolondan iki bacak kalınlığında bacaklarımın ve vücudumun kalçamla birleşen bölgesinde sivri yağlarımın görünmesini istemiyorummmmm. 27beden olmasa da 29 beden kot giyeyim en azından yahu... Var mıdır Ankara'lı deneyimli liposuction yaptırmış biri ? opuyorumnanaktan

yok zaten baska drlarlada gorustum aldigim cevap 4000-5000 ytl oldu.ben sadece genem bilgi amacli yazdim.ama yinede tskler.zaten bu fiyati ogrendiktensonra direk normallipoya karar verdim.kasimda olucam insallah

katılıyorum.6000 dolar ne?! demek :1shok: hem de sonucunun nekadar işe yarıyacağı bir bilinmez iken...iyi bir doktorun ellerinden çıkan liposuction ın en etkili ve enkesin sonuç oluğu artık kanıtlanmış bişey.bu paraları gözden çıkaran ve zaten bu noktaya gelen insanlar liposuction ı da göze alır demektir.bence de paranızı sokağa atma riskindense liposuction yaptırın hiç üzmeyin denemelerle kendinizi :umursamaz:
ben de sıcaklar geçince yaptırcam doktorumla görüştüm,doktorumun kullandığı yöntem vaser liposelection.ben liposuctiondan korkan biriyim normalde zaten öyle aman aman bi fazlalığım yok ama bedenime göre beni çok rahatsız eden ciddi bir bölgesel yerleşik yağlanma sözkonusu.yoksa kilom falan normal elle yapılan liposuction olsaydı hayatta yaptırmayı düşünmezdim yani.ama bu yönteme ve doktoruma çok güveniyorum.sonuçları da daha etkiliymiş...
nutelladdict sen kime yaptırcaksın?

Son düzenleme:
Arkadaşlar...
Bir haftada bir sürü doktorla görüştüm hiç kimse smart lipo önermiyor benden söylemesi... ECM Kliniğin sahibi Mehmet Ketene, kliniğine o cihazı getirdiklerini ve kabul etmediğini söyledi. ıçten parçalamadığınız her şey size döner, o parçalamıyor ayırıyor sadece dedi. Asla tavsiye etmiyor. Bunun yanında Ankarada smart lipo kullanan yer yok denecek kadar az.

Merak edenler olursa Ankara'dan birkaç görüş aktarayım, ben çok araştırdım kimse görüş yazmayınca canım sıkılmıştı :)

Doç.Dr.Muhitdin Eski ile görüştüm... ıyi biri, izah ediyor vs. Hastanede yapıldığını söyledi ama nedense içime bir şeyler sinmedi...

Dr.Engin Üstünsoy kesinlikle çok güleryüzlü çok ikna edici, çok canayakın ve sevimli. Tek tek her şeyi anlatıyor, sorularınızı dinliyor vesaire. Her şey hakkında bilgi verdi ancak en fazla fiyatı da şu ana kadar o verdi.

Dr.Ferruh Bingül,son derece efendi, genç yaşına rağmen deneyimini çok duyduğum biri. Klinikte ve hastanede bu işlemi yapabildiğini söyledi. ıkisi arasında 1000-TL gibi bir fiyat farkı var. Tek öğrenmek istediğim, klinikte ameliyatının resmi izin belgesi olup olmadığı... Onun dışında Ferruh beyde içime sinmeyen hiçbir yön olmadı.

Dr.Mehmet Ketene kliniğinin cerrahi merkezi olması güven verici. Verdiği fiyat ortalarda, çok düşük ya da çok yüksek diyemem. Smart lipoyu kesinlikle önermediğini ve yapmadığını söyledi. Garantili konuştu, düşündüklerim listesinde... :)

Daha sırada görüşeceğim birkaç doktor daha var, onları da görüştükçe paylaşırım.
Bu arada lipo olmak isteyen tek miyim ben yaa :) Neden kimse yazmıyor ?

ben de yazdım.ben de yaptırcam ekim ayı civarı,sıcakların geçmesini bekliyorum zemuszemus
senin bu görüştüğün doktorlar hangi yöntemleri kullanıyolar peki?hepsi elle yapılanı mı kullanıyolar?ve ne fiyat verdiler hangi bölge için?bu arada ben istanbulda olcam..

Ben kalçalarım ve üst bacak kısmımın tamamı ile, diz içlerimi aldıracağım... Bana verilen fiyatlar, 2500-3500 ile başlayıp 4750-'ye kadar ulaştı.

Yaptığım araştırma ve aldığım fiyatlar neticesinde, Ferruh Bey'de karar kıldım.
Eylül başında ameliyat oluyorum. Sedasyonla uyutup, ıslak teknik denen yöntemle yapacak...
Zerre korkum da yok, mucize beklentim de yok. Ne olacaksa olsun artık yetti yani... :)

ben normal lipo yaptiricam.galiba dr yurt disindan geldigimicin ve meslegimden dolayi biraz fiyati sisirdi gibi geldi bana.6000 usd yi duyunca cok uzuldum ama.
onun disinda 2 drla daha gorustum birisi benim eski burun estetigimi yapan dr ki 15 sene onceydi dr ahmet koremezli 5000 ytl fiyat verdi,digeride dr burcak erdinc oda 4000 ytl fiyat verdi +birde dudaklarimi kalinlastiricam cikan yaglarla,haha.buda fiyata dahil
ama henuz dra karar veremedim((

baya sıkılmış ve kararlı buldu seni yerimseniben hayırlısı olsun ozamn cnm inşallah memnun kalırız sonuçlarından..benim şüphem yok zaten çoook memnun kalcağımdan.doktorum konusunda deneyimli olduğum için.gelişmeleri yazarsın buraya

hımm..ewt işin enzor kısmı doktor seçimi iyice araştır cnm.umarım en doğru tercihi yaparsın ve hiç pişman olmazsın.dudak fikri de iiymiş yerimseniben gelişmeleri burdan takip etmek isterim yazarsanız..ben de yazarım.

Bu işler çok zormuş ama :))
Ferruh Beyden Nebil beye kaymış durumdayım şu an, estetik cerrahi doktor tavsiyeleri bölümünde Nebil Bozdoğan başlığında da paylaştım nedenlerimi :))
Seninle harici de konuşabiliriz chocolate, zira bu durumda ancak aynı durumda iki kişi anlar birbirini kaydirigubbakcemile5

tabiki yazarim,simdiilik hala dusunuyorum nasil secsem,kimi secsem diye( ne zormus bu drsecimi,15 sene once direk arkd tavsiyesiyle gitmistim.ozaman bukadar bilgilide degildik.

cnm ben kısa birsüre önce naci çelik e burun ve meme büyütme operasyonunu birarada oldum.(2 ay 1 hafta önce falan) ve zaten bu ameliyatalrı olduktan sonra doktoruma çok güvendiğim için liposuction olmaya karar verdim.deneymli olarak söylüyorum naci çelik her alanda süper bi doktor.karar veremediysen gidip görüşmende fayda var.işte ben bu ameliyatalrı olduğum için 3. operaynda indirim yapar diye düşünüyorum.fiyat konuşmadık daha net bi şekilde ama daha önceden 3500 falan demişti bana 3. operasyon olcağı için 3000-3500 civarı diye düşünüyorum ben de.bi de benim bölgem az ve küçük.max 1 lt alırım demişti.yanii normalde 4500 falan olabilir ama tamamen kendi yorumum :S yalnız elle yapmıyor vaser liposelection yöntemini kullanıyo bu da avantajlı bi durum.bu yöntemi kullanan pek fazla doktor yok istanbulda..bana çok güven verdi yöntem..

hay allah keske onceden bilseydim istda yasamiyorumki ydisindan 2 gunlugune ozellikle drlarla gorusmek icin gelmistim.birdahaki gidisime zaten ameliyat.web sitesinde gordum dur resim cekip gondereyim,bakalim ne yanit verecek.ben bu yontemlerdenhic anlamiyorumzaten.benden cdekilcek yag bayagi fazla sanirim(
desene yeniyila bomba gibi giricen:)))))))))

gönder bakalım ne dicek..yanii çok acelen yoksa içine sinen doktora ameliyat olmak için beklemen ii olur bence.ama görüştüm yter bu kadarı,içime de sindi diosan ol gitsin.bilmiorum..yeniyıla öle olcak inşallah ewt :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…