bende smartlipo yaptırmayı istiyorum. . Benim olucağım bölge arka ensenin aşağı kısmında bir çıkıntı var.( enterasan bir tarif oldu galiba:) .)ve ne kadar spor yaptıysam düzelmedi. Dr levent çoşkun taşçı bunun smartlipoyla düzeleceğini söyledi. Bir dahaki görüşmemde bir kaç sorudan sonra kararımı vereceğim. Ama smartlipo olursam kesinlikle süperplast tercih edeceğim. ş
Arkadaşlar ben 4 sene önce smartlipoyu Ohio'da bir klinikte denemiştim 1,5 lt çektiler bi işe yaramadı. Yani pek bir şey belli olmadı. Biliyorsunuz, yukarıda da yazdım bu sene normal liposakşın oldum. Şu anda aşırı memnunum.6000 $ çok yüksek bir meblağ. Sonuçtan memnun kalmazsanız üzülürsünüz. Benim tavsiyem normal liposakşın yaptırın
Arkadaşlar ben 4 sene önce smartlipoyu Ohio'da bir klinikte denemiştim 1,5 lt çektiler bi işe yaramadı. Yani pek bir şey belli olmadı. Biliyorsunuz, yukarıda da yazdım bu sene normal liposakşın oldum. Şu anda aşırı memnunum.6000 $ çok yüksek bir meblağ. Sonuçtan memnun kalmazsanız üzülürsünüz. Benim tavsiyem normal liposakşın yaptırın
katılıyorum.6000 dolar ne?! demek :1shok: hem de sonucunun nekadar işe yarıyacağı bir bilinmez iken...iyi bir doktorun ellerinden çıkan liposuction ın en etkili ve enkesin sonuç oluğu artık kanıtlanmış bişey.bu paraları gözden çıkaran ve zaten bu noktaya gelen insanlar liposuction ı da göze alır demektir.bence de paranızı sokağa atma riskindense liposuction yaptırın hiç üzmeyin denemelerle kendinizi :umursamaz:
ben de sıcaklar geçince yaptırcam doktorumla görüştüm,doktorumun kullandığı yöntem vaser liposelection.ben liposuctiondan korkan biriyim normalde zaten öyle aman aman bi fazlalığım yok ama bedenime göre beni çok rahatsız eden ciddi bir bölgesel yerleşik yağlanma sözkonusu.yoksa kilom falan normal elle yapılan liposuction olsaydı hayatta yaptırmayı düşünmezdim yani.ama bu yönteme ve doktoruma çok güveniyorum.sonuçları da daha etkiliymiş...
nutelladdict sen kime yaptırcaksın?
Ben kalçalarım ve üst bacak kısmımın tamamı ile, diz içlerimi aldıracağım... Bana verilen fiyatlar, 2500-3500 ile başlayıp 4750-'ye kadar ulaştı.
Yaptığım araştırma ve aldığım fiyatlar neticesinde, Ferruh Bey'de karar kıldım.
Eylül başında ameliyat oluyorum. Sedasyonla uyutup, ıslak teknik denen yöntemle yapacak...
Zerre korkum da yok, mucize beklentim de yok. Ne olacaksa olsun artık yetti yani... :)
ben normal lipo yaptiricam.galiba dr yurt disindan geldigimicin ve meslegimden dolayi biraz fiyati sisirdi gibi geldi bana.6000 usd yi duyunca cok uzuldum ama.
onun disinda 2 drla daha gorustum birisi benim eski burun estetigimi yapan dr ki 15 sene onceydi dr ahmet koremezli 5000 ytl fiyat verdi,digeride dr burcak erdinc oda 4000 ytl fiyat verdi +birde dudaklarimi kalinlastiricam cikan yaglarla,haha.buda fiyata dahil
ama henuz dra karar veremedim((
baya sıkılmış ve kararlı buldu seni yerimseniben hayırlısı olsun ozamn cnm inşallah memnun kalırız sonuçlarından..benim şüphem yok zaten çoook memnun kalcağımdan.doktorum konusunda deneyimli olduğum için.gelişmeleri yazarsın buraya
ben istanbulda naci çelik e olcam.sen hangi şehirde olcaksın?
cnm ben kısa birsüre önce naci çelik e burun ve meme büyütme operasyonunu birarada oldum.(2 ay 1 hafta önce falan) ve zaten bu ameliyatalrı olduktan sonra doktoruma çok güvendiğim için liposuction olmaya karar verdim.deneymli olarak söylüyorum naci çelik her alanda süper bi doktor.karar veremediysen gidip görüşmende fayda var.işte ben bu ameliyatalrı olduğum için 3. operaynda indirim yapar diye düşünüyorum.fiyat konuşmadık daha net bi şekilde ama daha önceden 3500 falan demişti bana 3. operasyon olcağı için 3000-3500 civarı diye düşünüyorum ben de.bi de benim bölgem az ve küçük.max 1 lt alırım demişti.yanii normalde 4500 falan olabilir ama tamamen kendi yorumum :S yalnız elle yapmıyor vaser liposelection yöntemini kullanıyo bu da avantajlı bi durum.bu yöntemi kullanan pek fazla doktor yok istanbulda..bana çok güven verdi yöntem..
hay allah keske onceden bilseydim istda yasamiyorumkiydisindan 2 gunlugune ozellikle drlarla gorusmek icin gelmistim.birdahaki gidisime zaten ameliyat.web sitesinde gordum dur resim cekip gondereyim,bakalim ne yanit verecek.ben bu yontemlerdenhic anlamiyorumzaten.benden cdekilcek yag bayagi fazla sanirim (
desene yeniyila bomba gibi giricen:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?