arkadaslar yazamadim zayiflamaya basladim diyetime devam ediyorum .sonucundanda memnunum.simdilik vermem durdu ama ben azmimi kaybetmiyorum.diyete devam.ama sunu soyleyebilirim.bu konuda esimin yanimda oldugunu bilmek cok guzel bir duygu.karar veremeyenler icin soyluyorum kilo bizim hayatimizi bitirmis.simdi esim beni hic rahat birakmiyor.bende tabi daha kadin oldugumun farkina vardim . acayip mutlu oluyorum.bazi seylerin yeni yeni farkina variyorum.butun hayatim degisti adeta baskalarini bilmem ama ben hic pisman olmadim.darisi butun yaptirmak isteyenlerin basina.
sulzer çok geçmiş olsun nickini hatırlıyorum ama yazıştık mı daha önce bilemiyorum belki karın germe başlığında denk gelmişizdir göz aşinalığı var nickine karşı
karın germe sonucun çok çok iyi olur inşallah
merhaba ...ben cm olarak soyleyemicem henuz olculmedim ama kilo olarak 80 den suan 73 e dustum.ilk dogumumdan sonra giydigim butun kiyafetlerimin icine giriyorum bacaklarim dahada ince eski halinden .hala daha devam ediyorum 2ci ameliyatimi olmadan bildiririm olculerimi .Canım merhaba,
Toplamda kaç cm inceldin?
merhaba ...ben cm olarak soyleyemicem henuz olculmedim ama kilo olarak 80 den suan 73 e dustum.ilk dogumumdan sonra giydigim butun kiyafetlerimin icine giriyorum bacaklarim dahada ince eski halinden .hala daha devam ediyorum 2ci ameliyatimi olmadan bildiririm olculerimi .
Arkadaşlar biraz durumumdan bahsedeyim bugün 2. Ayım doldu :) 3.5 kg yag alınmıştı çepeçevre bel sırt karın bölgelerinden ilk günler kilo vermeye başlamıştım sonra çok üstüne düşmedim şimdi yeniden diyete başladım hala ödemim var ve an itibariyle göbek bölgesinden 10 cm bel bölgesinden 7 cm incelmiş durumdayımve herkes ne güzel kilo verdin diyor ki dediğim gibi çok kilo vermedim
arkadaşlar bir hafta önce bel çevremden bir kg yağ alındı bel çevrem operasyon öncesi ince kısımdan 72 cm iken şuanda 79 cm çok mutsuzum neden böyle oldu((( bel çevremden bir kilo yağ aldılar çok az değilmi bir kg yağ
Panik yapma :) ödem oluyor ilk günler ilk zaman bende fazla çıkıyordum biraz sabırlı olmak gerekiyor malesef
bir kg yağ az değilmi sizce ya çok mutsuzum
arkadaşlar 3 4 ay önce lipo yaptıran varmı lütfen bana yazın bu konuda bilgilenmeye ihtiyacım var 15 tatilde kombine ameliyat olucam ama endişelrim varrrrrrrrrr
Valla duyunca az ama dr unun durumunu nasıl degerlendirdiğini bilemedim acaba vücut kontorün için o kadar mı gerekliydi ki benden 3.5 kg alındı fakat karın mide çepeçevre bel çok fenaydım çokkim yaptı ki operasyonunu mesela belim 92 cm di benim (((
arkadaşlar bir hafta önce bel çevremden bir kg yağ alındı bel çevrem operasyon öncesi ince kısımdan 72 cm iken şuanda 79 cm çok mutsuzum neden böyle oldu((( bel çevremden bir kilo yağ aldılar çok az değilmi bir kg yağ
benim ince kısımdan 72 cm di operasyon öncesi şimdi ise 80 cm
İlk günler dediğim gibi bende çok şişmiştim dikişlerim patlayacak diye panikliyordum dr umun önerdiği ödem çayını içtim bir süre sonra epey indi şişler ki hala vücudumda ödem var yağ alınan yerlere sıvı enjekte ettikleri için hem şişiyoruz hemde ilk günler kilomuz fazla çıkıyor şimdi yazarken ne kadar kolay gibi anlatmışım:) ama kolay değil daha fazlasını yaşadım emin ol dr unla paylaştınmı bu kaygını o ne diyor
arkadaşlar 3 4 ay önce lipo yaptıran varmı lütfen bana yazın bu konuda bilgilenmeye ihtiyacım var 15 tatilde kombine ameliyat olucam ama endişelrim varrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?