Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar önceki sayfalarda liposuction sonrası görüntümün hemen hemen hiç değişmediğini paylaşmıştım.Operasyonu yapan dr yaptırdığım merkezden ayrılmış.Şu bendeki şansa bakın.Dr u buldum ve muayene oldum 6 ay arası sonuç alırsınız dedi.Şimdi 3 ayım doldu.Göbeğim olduğu gibi duruyor.Sadece yanlarım biraz gitti.Yaptırdığım merkeze gideceğim bu hafta ve sonucu görünce bana çözüm önerisi getirmelerimi bekleyeceğim.Revizyon mu yaparlar artık yoksa bu duurma çare bulmak istemezler mi?gidince burdan paylaşırım sizlerle.Revizyon yapsak ayrı dert 2.kez ameliyat olma fikri hoşuma gitmiyor ama çaresiz olucam.Ancak bana çözüm önerisi getirmezler de suçu bana atarlarsa o zaman yasal haklarımı arama yoluna gidicem.Bu da zor bir süreç off off...

öncelikle geçmiş olsun,6.ay hiç bekleme doktorun başının etini yemeye başla ve tekrar ameliyat ol ben senin yaşadığını ilk ameliyatımda yaşamıştım hiç fark yoktu ama doktor yapılabilecek yapıldı dedi ben üstüne düşmedim doktora güvenimi de kaybettim başka doktora revizyon oldum...sen hakkını ara ben memnun değilim düzeltin bu durumu de.Kolay gelsin dava süreci çok uzun doktorunuzla konuşup uzlaşma yoluna gidin bence

aynı şey benim başıma da geldi. ameliyat olalı 4 ay oldu. belim sırtım çok güzel oldu. ama karnım aynen kaldı. geçen ay doktorla görüştüm. bana revizyon yaparız dediler. ocak ayının sonunda istemeyerek de olsa o ameliyatı olup aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağım maalesef... hem iyi hem kötü...

arkadaslar yazamadim zayiflamaya basladim diyetime devam ediyorum .sonucundanda memnunum.simdilik vermem durdu ama ben azmimi kaybetmiyorum.diyete devam.ama sunu soyleyebilirim.bu konuda esimin yanimda oldugunu bilmek cok guzel bir duygu.karar veremeyenler icin soyluyorum kilo bizim hayatimizi bitirmis.simdi esim beni hic rahat birakmiyor.bende tabi daha kadin oldugumun farkina vardim . acayip mutlu oluyorum.bazi seylerin yeni yeni farkina variyorum.butun hayatim degisti adeta baskalarini bilmem ama ben hic pisman olmadim.darisi butun yaptirmak isteyenlerin basina.

selam sulzer
Ben basenimdeki armutlardan kurtulmak istiyorum ama ameliyat sonrasi morluk agri hareket edemem diye korkutuyor. Boyle güzel sonucları okuyunca da yaptirasim geliyor. Sen birçok bölgeye yaptirmistin degil mı? Basen iç bacak bir de diz ici istiyorum (bu bolge cok önemli degil) kilo problemim yok ama armutlar gitmiyor. Bilgilendirebilirmisin beni?

Arkadaslar slim lipo daha yeni bir teknik diye biliyorum ama bacak ici, dısı diz iç bacak icin hangi tekniği uygulatmak doğru?

selam .ben ilk once sunu soyleyebilirim.bu olay tamamen bizimle alakali degil .ben cok uzuluyordum esimin beni begenmedigi dusuncesi beni cok uzuyodu ama olduktan ve esimin ilgisinden sonra ben bile kendimi begenmiyormusum farkinda degildim.kendimi tamamen kapatmistim simdi oyle degilim .dusun birde hala vermem gereken cok kilo var ama simdi her tartildigimda ona gore bir caba harciyorum.sana tavsiyem su olabilir hangi cagda yasiyoruz guvenilir ortam olduktan sonra neden tiptan destek almayalim neden yararlanmayalim .olunca sonuclarini sende paylasirsan sevinirim.umarim istedigin sonucu alirsin sende.

Ben de bir çok bölgeye yaptırdım bir yılı geçti.Bacak içi için kesinlikle smart lipo diyorum .Benim her yere smartlipo ypaıldı çok ağır bir operasyonu ama değdi.(bacak içi ,sırt ,bel , karın basen ) toplamda 5.5 kilo alındı .

Peki agrin daha cok bacaklarda mı belde mi oldu? bacak iclerinde sarkma oldu mu? Yağ alınan yerlerde çukurlasma oldu mu? Teşekkürler :) cokk soru sordum sanirim. :)

Peki agrin daha cok bacaklarda mı belde mi oldu? bacak iclerinde sarkma oldu mu? Yağ alınan yerlerde çukurlasma oldu mu? Teşekkürler :) cokk soru sordum sanirim. :)

Ben de ağrı daha çok belde olmuştu.....Bacak içlerinde sarkma olmuyor hatta daha olumlu sonuçlar alıyorsunuz lazer lipodan....Benim bacak içlerinde dalgalanmalar vardı önceki halinde, işlem sonrasında bu görüntüde bayağı azalma oldu....Sarkmanın tersi daha çok toparlanıyor.......Çukurlaşma gibi şeyler olmuyor kesinlikle.....

Canım merhaba , ilk 2 ay bacak içlerinde buruşma oldu ve "eyvah" dedim ama sonra toparlandı ve eskisinden daha sıkı oldu.ağrı konusa takılma öyle çok fazla bir şey olmuyor sanki çok spor yapmışsın gibi bir ağrın oluyor.çukurlaşma olmadı. bende halsizlik çok pldu .sen nereleden ve kime olcaksın ne kadar yağ alınacak.bu arada istedğin her şeyi sor severek yanıtlarım :)

Cok teşekkür ederim ilgine:) ben henüz Dr karar vermedim gibi. Neredeyse tüm doktorlarla görüştüm bilgi aldım. Kafamda net bir isim yok. 30 yaşındayım daha önce birkez bayılmadım bile o yüzden operasyondan korkuyorum. Sanırım slim lipo daha yeni bir teknik ama basen bacak iclerinde smart daha başarılı yani yorumlardan onu okudum. Benden ne kadar yağ alınır bilemiyorum tek derdim basen bacak :) suan 58 kiloyum. Zayiflamak degil derdim armutlardan kurtulmak. Coskun bey veya ersun bey düşündüğüm doktorlar arasında . Bir de Arif Eroğlu varmış. Onunla da bir görüşmek istiyorum. Kafam karışık sence ne yapmalıyım. Sen cok acı çektiğini ama sonucun degdigini yazmışsin. Cok acı çekme kısmından korkuyorum :) sana nasıl ulaşabilirim ?

canım acı çekmek derken , ağrıyı kast etmedim . operasyon yapılan hastane rezaletti şişli h.....diye bir yerdi .yanımda kimseyi getirmemiştim çünkü hemen gideceğim söylenmişti.Ama öyle olmadı ayıldığımda 5 saatlik bir ameliyat geçirmiştim5.5 kilo alınmıştı o zaman kilom 57 kiloydum alınan rakam fazlaydı.her tarafım kan içindeydi kimse yanıma gelmedi telefonuma ulaşamadım.kafamı kaldıramıyordum.yanımda hiç kimse yoktu .altıma bez bile koymadılar tampon yoktu açılan deliklerden sıvı ve kan geliyordu ve ben bir gölün ortasında yatıyordum.Sonra bağırmaya başladım .eşime telefon ettim eşim perişan geldi çünkü ben ona çok basit bir şey olacak demiştim .çünkü doktor beni öyle ikna etmişti.Eşim doktora saldıracaktı oğlum geldi .beni hastaneden çıkardılar ama serumu açmayı unutmuşlar oğlum fark etti .yinede çıkmamda sakınca olmadığı söylendi.sonra yolda su kaybında fenalaştım ölüyordum .hastaneye döndük.Güya özel hastane ama rezalet bir yer gerekirse .Bu hastaneyi mahkemeye verecektim sonra lanet olsun dedim .gerekirse yinede mahkeme yolu açık elbette ...en küçük bir olayda kanuni hakkımı ararım .Sonrasında biliyorsun sonuçlar güzel oldu.bu arada ameliyatı yapam doktoru hiç görmedim iyi mi :))))) yardımcısı ile muhattap oldum bana ameliyatı kendisinin yapacağını demişti tesadüfen hastanede ameliyatı yapan doktorun başka biri olduğunu öğrendim.Güner bey çok iyi bir cerrah iyi bir iş çıkardı ama keşke yüzyüze görüşebilseydik.hatta ameliyatı onun yapacağını bilseydim daha iç huzuru ile ameliyat olurdum neticede bilinen bir doktor ve cerrah.
açıkçası güner beyin hakkını yiyemem çünkü yaptığı operasyondan çok memnunum .ama dediğim gibi keşke hastaları ile kendi ilgilense.yardımcısıda çok tatlı güleryüzlü bir doktor açıkçası sevmiştim :) tek şikayetim hastane olayı oldu .birde basit bir işlem gibi gösterilmsi çok büyük bir hata.....bana özeldende yazabilirsin ama mesaj hakkın dolmadı sanırım .istediklerini buradan sor gerekirse ben sana özelden cevap veririm.

bu arada alınan yağ miktarı önemli , benden çok alındığı için halsiz düştüm zor toparlandım.acı çekme diye bir şey yok tabiki biraz olacak katlanacaksın canım :))

Korku filmi gibi yaşadıkların inan çok üzüldüm senin adına geçmiş gitmiş şükür, ben doktor araştırma evresindeyken görüşmüştüm mail yoluyla Güney bey ile ama k.k.da bazı olumsuz yorumlar okuyunca elemiş tim .Şimdi yazınızda ameliyat sonrası doktoru hiç göremediğiniz den ve hastasıyla ilğilenmediğini okuyunca iyi ki elemişim diyorum.Ben ilgisizliği ve doktora ulaşamama durumunu tekrar kaldıramazdım pisikolojim alt üst olurdu.

Son düzenleme:
bu arada alınan yağ miktarı önemli , benden çok alındığı için halsiz düştüm zor toparlandım.acı çekme diye bir şey yok tabiki biraz olacak katlanacaksın canım :))

ben ilk ameliyat olduğum doktorda dengesiz bir yağ alımı yapıldığı için iç bacakta deri gevşemesi ve çukurluk yaşamıştım 2.ameliyat da düzeltildi oralar alınan yağ miktarı ve sonrasında hastanede verilen serumun çok önemi var

Arda bey ile görüştüm kısa ve net konustu. Lazerin normal lipodan farkı yok gibi... Doktor secimi önemli dedi. Evet önemli de lazer bence normal lipodan farklı. Tüm kaynaklar boyle söylüyor. Dalgalanma lazerde de olur dedi. Kanuller ayniymis falan... Herkes farklı bişey anlatıyor. Biri kanuller farklı diyor biri aynı diyor smartlipo slim lipodan önceki teknik ve hastane gerektirmedigi icin tercih ediliyormuş ama artık bu tarz işlemlerim hastanede yapılma zorunluluğu getirilmiş.
1) coskun beyi tercih ederdim ama onla konuşmamdan su sonuc çıktı, bir defa degil birden cok kez işlem yapılabilir. Rahatsız oldugum bölgeleri söylediğimde onları sonra alalım dedi. Ben boyle birşey istemiyorum zaten kilolu biri değilim .
2) guner bey ise smart lipo yapıyor ama kendisi ile degil Mustafa bey ile görüştüm. Slim lipo kol, boyun gibi küçük yerlerde etkili dedi. Bacak icin smart daha etkili dedi. Yalnız işlemden korkuyorum. Çünkü okuduğum kadarı ile işlem sonrası cok agri yaşayanlar olmuş. Ama guner Beyin sonucları cok iyi deniyor. Tek korkum işlemden sonra yaşayacaklarım !
3)ersun bey slim lipo konusunda bana istenilen yerlerden istenilen miktar alınabilir dedi. Açıkcası güvendim. Ama ona lipo yaptıran birini okumadım burda.
4)bir de Alper bey var. O da tercihlerim arasında slim lipo yapıyor ama dediğim gibi bu ısı en cok yapan bir hekime mı işlem yaptirilmali?

Sanırım doktor + teknik konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var.

Selam,öncelikle sana belirteyim klasik lipo ile lazer lipo arasında çok far var.Ben ilk önce klasik lipo oldum buralarda adı sıkça geçen bir doktora sonradan revizyon ameliyatımı başaka doktora meme küçültme ile beraber ....klasik liponun yarattığı hasarı lazer lipo ile toparladı doktor .Farklar benim bildiğim şunlar klasik lipoda kesi yerlere daha büyük, yani kanül uçları farklı,klasik lipoda fazla alınan miktarın çoğu kanlı sıvı ,yağ ile birlikte söylenince ameliyat sonrası incecik olacağını düşünüyorsun ama öyle olmadı bende, lazer lipoda saf yağ alınıyor ,klasik lipoda dalgalanma çukurluk ve deride gevşeme sarkma olabiliyor,lazer lipo deriyi sıkılaştırma ve dalgalanma yapmaması ile isim yapmış.Benim bildiğim ve yaşadığım bu tecrübeyi aktarmak istedim sana umarım faydası olur kafanın karışık olması çok normal doktorlar kendi arasında bile çelişiyor bizlerde doğru hangisi bulmaya çalışıyoruz sana kolay gelsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bacak için lazer lipo düşünüyorum. Fiyat olark ne kadar bana bilgi verecek arkadaş var mı.Anadolu yakasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…