Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende bacak için lazer lipo düşünüyorum. Fiyat olark ne kadar bana bilgi verecek arkadaş var mı.Anadolu yakasındayım

tek bölge fiyatı bilmiyorum kombine oldum arkadaşım, lazer lipoyu tavsiye ederim

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.Evet...ikiside yağ alma işlemi ama , klsik liposakşında çok kan kaybı oluyor.Smart lipoda kan kaybı az.Bunu kesin olarak söyleyebilirim çünkü eski yıllarda liposakşın yaptırmıştım kan kaybı çok fazlaydı.Bunda yani smart lipoda bu sorun olmadı.Bende dalgalanma hiç olmadı karın bölgem çok güzel oldu ama ,yıllar önce bir karın germe geçirmiştim sanırım bunun etkisi oldu.Sırt bölgem gayet güzel oldu bacak içleride çok iyi sayılır.belim çok inceldi hatlar süper oldu.Dediğim gibi Güner Uysal harika bir iş çıkardı.Tabiki Mustafa beyin bana verdiği sözün etkisinin, bu operasyonda etkili olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey çok iyi bir insan güler yüzlü biri .Tek kötü şey hastane olayı ve Güner beyin hasta ile bire bir görüşmemesi oluyor.Beni ameliyat öncesi Güner bey hiç görmedi bütün çizimleri Mustafa bey yaptı ve ameliyatı kendisinni yapacağını dedi.Oysa ekip olarak giriyorlarmış.Yinede Mustafa beye kızamıyorum.Çünkü sonucun güzel olacağını demişti ve çok itina gösterdikleri belli.Bu nedenle haklarını yiyemiyorum.Ama yaşadığım kötü şeyleride unutmuş değilim.
Yazılan yorumları okuduğumda hemen herkes , doktorun operasyon sonrası görüşmemesinden şikayetçi.

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.Evet...ikiside yağ alma işlemi ama , klsik liposakşında çok kan kaybı oluyor.Smart lipoda kan kaybı az.Bunu kesin olarak söyleyebilirim çünkü eski yıllarda liposakşın yaptırmıştım kan kaybı çok fazlaydı.Bunda yani smart lipoda bu sorun olmadı.Bende dalgalanma hiç olmadı karın bölgem çok güzel oldu ama ,yıllar önce bir karın germe geçirmiştim sanırım bunun etkisi oldu.Sırt bölgem gayet güzel oldu bacak içleride çok iyi sayılır.belim çok inceldi hatlar süper oldu.Dediğim gibi Güner Uysal harika bir iş çıkardı.Tabiki Mustafa beyin bana verdiği sözün etkisinin, bu operasyonda etkili olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey çok iyi bir insan güler yüzlü biri .Tek kötü şey hastane olayı ve Güner beyin hasta ile bire bir görüşmemesi oluyor.Beni ameliyat öncesi Güner bey hiç görmedi bütün çizimleri Mustafa bey yaptı ve ameliyatı kendisinni yapacağını dedi.Oysa ekip olarak giriyorlarmış.Yinede Mustafa beye kızamıyorum.Çünkü sonucun güzel olacağını demişti ve çok itina gösterdikleri belli.Bu nedenle haklarını yiyemiyorum.Ama yaşadığım kötü şeyleride unutmuş değilim.
Yazılan yorumları okuduğumda hemen herkes , doktorun operasyon sonrası görüşmemesinden şikayetçi.

Karın germe olduğun için arkadaşım sonucun daha iyi olmuştur bu lazer lipo sıklaştırıyor ama samimi doğruyu yazmak gerekirse öyle ameliyatla germe işleminde olduğu gibi sıkı olmuyor deri ben lazer lipo öncesi ile sonrası arasında büyük fark yaşadım sonuçtan bende çok memnunum...kesinlikle kılasik lipodansa lazer lipo olayından yanayım ki 2.teknik ile ameliyat olmuş biri olarak

rosenoire,doktorun birkere çok şanslı senin gibi iyi niyetli bir hastaya denk gelmiş ben ameliyatıma girip girmediğinden bile emin olamıyacağım ,ben asla emin olamazdım :)))(ameliyat öncesi ve sonrası görüşemediğin için yazıyorum) ve çok kötü bir hastanede hastalarını ameliyat eden doktor hakkında senin kadar iyimser düşünemez yazamazdım inan... sonucunun iyi olması tek tutunacak taraf arkadaşım! inan bu yüzden senin adına mutluyumzira ameliyat başarısız olabilir senin bu yaşadığın süreçte başına istemediğin bu durum gelebilirdi, hastane de yaşananlar gerçekten sıkan dal, Allah korumuş seni tekrar geçmiş olsun,hııım unutmadan birde ortak arkadaşımız nlglpnin albümüne yorum yazmıştın sana orada bir sorum vardı bakar yanıtlar san çok sevinirim

Son düzenleme:

Jelesec im sen ilk işlemini bizim dr a yaptırmış olsaydın klasik lipo sende sorun yaratmayacaktı sen beni gördün çok erkenmi bilemem ama hiç dalgalanma çukur v.s yok nedenini anlatmıştım hatırlıyormusun dr bey bana yaptığı işlemde hem klasik hemde lazer lipo yaptı arkadaşlarada bilgi olsun klasik liponun verdiği sonuçları diğer lipo işlemlerinin vermedigi konusunda (özelliklede benim gibi tüm problem karın bel sırt yani bölgesel olanlarda) dr lar aynı görüşte dr um bana hem klasik lipo hemde lazer lipo birarada yaptı dediki lazer lipoyla sıkılaştırarak sonradan oluşabilecek görüntü bozukluklarını engelleyecegim sonuç ortada :) sıfır çukur sıfır dalgalanma ilk günler benimde canım yanmıştı ama çoktan geçti tam karın germede yaptırmama karşı 2. hafta araba kullanıyordum :) ki 10. gün itibariyle buna hazırdım zaten

çok doğrusun evet bende iki teknik bir arada kullanılsaydı ve işini gerçekten iyi yapan bir doktora denk gelmiş olsaydım bu sorunları yaşamazdım yok bundan sonrada dalgalanma oluşmaz çünkü lazer lipo ile onu engelledi maşallah sonucun tartışma götürmeyecek kadar başarılı belindeki o kocaman simitler sırtın falan süper fark etmiş keyfini çıkar arkadaşım

Saat 15.30 gibi kozyatağına Op.dr mehmet köksal a gidiyorum .Slim lipo ile ilgili bilgi alacağım.Bkalım ne fiyat çıkacak.

Senin işlemde olsun bitsin beraber çıkartırız keyfini canım :) kocaman simitler iyy ne fenaydım ya inşallah herkes benim gibi mutlu olur :)

Peki agrin daha cok bacaklarda mı belde mi oldu? bacak iclerinde sarkma oldu mu? Yağ alınan yerlerde çukurlasma oldu mu? Teşekkürler :) cokk soru sordum sanirim. :)

canim ilk once sunu soyleyim.ben yari felc durumunda kalktim .cunku her tarafimdan alinmisti.15 gun kendime gelemedim.yuruyemedim .tuvalete bile kardesim goturuyodu.cok korktum.ozellikle bir bacagimi hic kaldiramiyordum.ama doktorum normal oldugunu soyledi.zamanla gececegini soyledi.gercektende gun gun iyi oldum.su anda bir sikintim yok tabi biraz eskiye gore siki degil ama onuda sporla toplamaya basladim.bu yazdigimdan sonra gozun korkmasin bak ben simdide karin germe olucam cunku benim tek ameliyatla halledilicek bir durum degildi gobegimde sarkti baya .bakalim 15 tatilde olmayi dusunuyorum .yine paylasirim.durumumu.....

Sorduğun soruryu cevapladım birtanem :) bir ara bir fotomu koyarım görürsün ama aynı saate denk gelelim çünkü burada resim bırakmıyorum.Bu arada yazdıklarında çok haklısın .Evet çok iyi niyetli davrandım ama sonucun güzel olması çok büyük etken oldu.Karnım adeta spor yapmış gibi adaleli bir karın oldu .Mide dümdüz ,bel incecik.Çok şükür allahıma sonuç iyi oldu .

tamam canım bana özelden yaz mutlaka mail olarak hemen görür bakarım foruma bende karın germe olacağım nasipse ileri ki aylarda adaleli bir karın olur germeden sonra inşallah

sulzer çok geçmiş olsun nickini hatırlıyorum ama yazıştık mı daha önce bilemiyorum belki karın germe başlığında denk gelmişizdir göz aşinalığı var nickine karşı

karın germe sonucun çok çok iyi olur inşallah

uzun bir aradan sonra tekrar merhab herkese... temmuzun 13ünde olduğum lazer lipodan sonra tam 4 ay geçti. sırtım belim çok çok güzel oldu. karnımda 17 cmye ulaştı incelme. ancak maalesef karnımın görüntüsü hiç istediğim gibi değil. eskisi gibi kesinlikle değil ama hayalimdeki gibi de değil. doktorumla (daha doğrusu asistanıyla) görüştüm bu durumu. revizyon dedi. şimdi revizyon için şubat başına randevumu ve uçak biletimi aldım. şubat başında bir aksilik olmazsa gidip ikinci kez yatacağım o masaya......

merhaba cherrgirl;samimim açıklamaların için teşekkür ederim.Liposakşın hakkında çok fazla olumsuz şey duydum.Sen çok memnun olduğunu belirtmişşsin doktorunun adını söyleyebilirmisin rica etsem.tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…