Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım merhaba belki uzun bir zaman geçtiama merak etdim şuan nasılsın sonuçlarından memnun musun Bende dün bi merkeze gitdim en fazla ikibuçuk kilo alabilriz dediler açıkçası kafamkarıştı okadar para vericem ikibuçuk kilo az, ben sadece iç bcak istedim ama krarsız kaldım sen birkerede 5 litre alabiliyrmuş diyce şaşırdm doktoun kimdi bird fiyatı nekadardı canım ya

Bernoss merhaba,
sonuçlardan memnun olmana sevindim.. ben s.plastta yaptırdım sonuçlarımdan memnun değilim. sen nerde yaptırmıştın..bide fiyat neydi..

arkaaşım selm bnde orda yaptımayı düşünüorumda şimdi kafam çokkrıştı neden memnun kalmadığını söylermisin birdedoktorunun ismi neydi ?

merhaba doktorun dediğini dikkate alsanız daha iyi olur. elindeki cihaz deri yapınız vs ye göre yapıyordur. daha fazla aldırısanız belki çökme gibi sorunlar olacak. fazla alıp pişmanlık yaşamaktansa az alsın sonra toparlanınca duruma göre rötüş yaparlar.

tandra cım madem doktorundan memnun kaldın ozaman ismini vermende ne sakınca olabilirki ? günlerdir doktor araştırıyorum iyibir doktor ismine çok ihtiyacım var :)

bugün 14 gün olmuş. karnımda deri bolluğu var. deri gerilecek mi acaba. bileniniz var mı? birce sen de nasıl olmuştu.

Canim merhaba okudugum kadariyla ayaklanmissin sevindim.bende deri bollugu olmadi daha once dedigim gibi Benim derim cok siki belki o nedenle olmamistir AMA karnimdaki dalgalanma yani kanullerin girdigi bolgelerin ust kisimlarinda cikintilar mevcut sanki ici sivi dolu hemde cok belirgin yanlarda(simitlerde) de ayni goruntu karnim harita gibi girintili cikintili duruyor bu halde bikini giyemem. Bugun tam 2 ay oldu duzelecek diyorum AMA Galiba duzelmiyecek revizyon yaptiracagim gibi gozukuyor doktorum amerikada oldugu icin gosteremiyorum mecburen aralik ayini bekliyecegim. AMA dert ettigim ayni doktora tekrar guvenebilir miyim bilmiyorum??? Ve revizyonu vaser mi yoksa baska bir yontemle mi yaptirayim bilmiyorum bakalim ne olacak belki turkiye ye gelip duzelttirebilirim

Merhaba hanımlar, ben bu sabah vaser liposuction oldum. Operasyon genel anestezi altında 3 saat kadar sürdü. bel - karın birazda sırttan yağ alındı. Yani meme başlangıcından sezeryan izine kadar hem önden hem arkadan 5,5 lt yağ alındığını söyledi doktorum. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Vücudumda 6 önde 6 arkada olmak üzere 12 tane kanül deliği var. Arkadakilerden bayağı bir kanlı sıvı akıyor öndekilerden hiç sıvı gelmiyor. Sİze de böyle bir şey oldu mu? Bir de bu sıvı gelmesi ne kadar sürdü? Benim hiç ağrım yok normal mi? Yoksa ağrılar yarın mı başlayacak? Cevaplarsanız çok sevinirim...

canım biraz bekle istersen. eğer diren koymadıysa içeride biriken serum vs akıntılar birikmiş olabilir. istersen korsenin içine özel 1 cm kalınlığında ameliyat sonrası lipo süngerleri var onlardan koy. bir pakette 3 adet filan vardı. ben hala takıyorum ara ara. benim haftaya kontrolüm var. bu arada doktorum biraz fırçaladı. senden bir hafta sonra yaptığım kişi spora başladı sen de başla artık dedi. eğer tr ye geleceksen benim doktorum çok iyi. en azından kontrol ettirirsin.

merhaba benim de arkadan nedense daha fazla geliyordu. galiba sırt üstü fazla yatmaktan basınç oluyor bilemiyorum açıkçası tahmin sadece. hatta direnler çıktıktan iki gün sonra kontrolde sıvı birikmişti. doktorum iğneyle açıtmadan boşalttı. önden de akıyor. aslında dayanabilip masaj yaparsan çok akıntı geliyor. ama 3 cü gün çok azalıyor. istersen benim geçen hafta bayağı ayrıntılı yazmıştım. ağrısızsan çok iyi. inşallah böyle sürer. birce ağrı kesici kullanmadan bense günde iki taneyle ilk haftayı atlattım. benim hala ayağa kalkarken karnım ve midem ağrıyor.

Mecburen beklemem lazim doktorum aralikta gelicek ve arastirmalarma gore revizyon icin 6 ay beklemem gerekiyor zaten Ben artik korse kullanmiyorum o pedleri kullanamam.bu arada doktorun Kim ve nerde ikamet ediyor Ben gelirsem istanbul olur ancak.

Mecburen beklemem lazim doktorum aralikta gelicek ve arastirmalarma gore revizyon icin 6 ay beklemem gerekiyor zaten Ben artik korse kullanmiyorum o pedleri kullanamam.bu arada doktorun Kim ve nerde ikamet ediyor Ben gelirsem istanbul olur ancak.

özelden mesaj gönderdim.

Mesaji aldim cok saol...

rica ederim. keşke doktorun yurt dışında olmasaydı. belki biriken sıvı varsa iğneyle alırdı. bir de lpg veriyorlar daha çabuk toparlanması için. gerçi sen spor yapıyorsun bu çok iyi. doktoruna hiç olmazsa mail ile ulaşabilsen en azından fikir alırdın.

Bu ameliyatı olupta benim kadar az yağ alınan var mı? 900 cc yağ alınmış. Çok az değil mi? Bu kadar az alınacağını bilsem bu zahmete girmezdim. Üsteli tek bölge değil. Basen ve bel çevresi. Olanlar onca eziyet çekerken benim ağrıyı az hissetmem az alınmasından demek ki

doktorunuza sordunuz mu makul bir açıklaması vardır.

doktorunuza sordunuz mu makul bir açıklaması vardır.

Bu kadar alabildim çok yoktu dedi. Bel karın için daha ameliyattan önce burdan çok alamam diye uyarmıştı zaten ama basenim gerçekten baya vardı. Basenlerin her birinden 250 almış. E bunun yarısı ancak yağ malum içinde sıvı ve kanda var. Her bir basenden 125 gram ancak gidecek çok az bi küçülme olacak demek ki . Gerçi belden az alınmasına rağmen incelemiş güzel görünüyor korseli haliyle ama korse çıkınca bel nasıl görünür bilmiyorum. Basen korseyle bile geniş hala. doktorum kemiklerin geniş çok incelmessin demişti zaten demek ki bu kadar çıkarabilmiş. Vücut yapımla ilgili demek ki

2-3 hafta içinde işlem sonucunun %75 i belli oluyor. eğer iyi bir doktorsa bence memnun kalacaksınız.

msnrana merhaba,
uzun süredir foruma girememiştim bugün bakabildim ancak. Okuduğum kadarıyla iyileşmişsiniz ve sonuçlar 1 ay içinde ortaya çıkmış, memnun kalmışsınız yeni görüntünüzden ne güzel bende haftaya istanbula dönücem, güner beyle görüşmemi yaptım tatile çıkmadan dönüşte arayıp operasyon günü almak kaldı, ben sizin öncesi sonrası resimlerinizi görebilir miyim acaba rica etsem. Banada motivasyon olur operasyon öncesi siz bana özelden gönderebilirseniz çok memnun olurum çok merak ediyorum çünki sonucu, ilk günleriniz baya zorlu geçmişti düşük tansiyondan inşallah sonucunu en güzel şeklide almışsınızdır

sevgiler.....

perşembe günü randevum var önce ve sonrasını isteyip koyabilirim. daha 17 gün oldu hafif sızılar var sadece. ama pek memnun değilim. aynaya her baktığımda değer miydi eskisi de basenler hariç güzeldi diyorum. keşke sadece basenlerime ve diz içlerime lipo yaptırsaymışım diyorum. İnşallah ileride bu yazdıklarım için evham yapmışım derim. bakalım doktorum ne diyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…