ben vaser oldum. bugün 27 ci gün. hala ufak tefek ödemler var. en iyi sonuç 3 haftalıkken çıkmaya başlıyor. benim de kafamda soru işaretleri var doktoruma soracağım. karnımda hala ödem var galiba. sol tarafı daha şiş mesela. ama en son karın iniyor. zaten başarısızsa doktor revizyon yapmak zorunda. fazla almamış olsun da gerisi düzeltilir. 3 haftaya kadar hiç kendinizi yıpratmayın.
gerçekten en son karın mı iniyor, benim göbeğim hala duruyor çünkü, bugün 11. günüm.sana doktorun mu söyledi en son karın iniyor die?
selam herkese, bugün 12. günüm lazer lipo olalı. son gelişmelerim şöyle; kilom 54,5 ile ameliyata girmiştim. bu sabah 53,9 gördüm tartıda. (ama 2 haftadır ağzıma ekmek koymadım desem yeridir, çok dikkat ediyorum yediklerime. eskiden olsa 2-3 kilo kesin giderdi, demekki hala ödemim var).
iç bacak 55cm idi ameliyat öncesi, bu sabah 47 cm ölçtüm. göbek 92 cm idi ,89 cm olmuş. yani göbeğim hala şiş ve kocaman.
morluklarım 4-5 güne kadar tamamen geçecek düzeye geldi. dikiş izlerim bariz belli, öyle sivilce izi gibi de durmuyor.
bu sorunun cevabini bende merak ediyorum 21. gunum bitti. Odemler sanki karnimin alt kismina toplandi. odemlerin dagilmasinda ise yariyorsa yaptirmak isterim.liposuction sonrası lpg filan yaptıran var mı?işe yarıyor mu?
göbeği takma ama spora başla istersen. bir de giyim kabinlerinde ışık yukarıdan geliyor ya gölgeler filan korkunçtu bügün.
Hepinize iyi günler arkadaşlar :)
Ameliyatımı olalı tam 2 hafta oldu ama hala ödemim geçmiş değil. Ameliyata 82 kg girmiştim hala 81-82 kg çıkıyorum tartıda. Doktorum 3 hafta boyunca kesinlikle korseni çıkarma dediği halde, korseyi sadece 2 gün kullandım. Kendisi, korse kullanmaman sonuç almanı geciktirir dedi. Benim merak ettiğim konu ise korse kullanmamam sonucu kötüleştirir mi? Kendisine bunu sordum, o da hayır dedi. Bu ödem ne zaman geçecek ve tam olarak ne zaman güzel bir sonuç alacağım inanın çok merak ediyorum. Ben iyi bir sonuç alamamaktan inanın çok korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah. Çok fazla morluk yaşamamışsınız sanıyorum, bahsetmemişsiniz hiç morluklardan. Bende lazer lipo olmayı planlıyorum yaz başında havaların soğuması için bekliyordum şimdi sadece annemin gelmesini bekliyorum bana bakması için :)
Lipo olmasamda inanın çok araştırdım okudum ve operasyondan sonra 2 hafta belki 3 hafta korse takma konusunda bütün doktorların görüş birliği var benmi gördüğüm kadarıyla. Yani 2 gün korse takıp sonra çıkarmakla iyi yapmamışsınız bana göre. Doktorunuz da siz takmak istemeyince üstelememiş olabilir belki bilemiyorum ama doğrusu o korsenin takılmasıdır diye düşünüyorum ben.
Birde yağ çekilen bölge sayınız ve yağ miktarı az ise daha kısa süre korse takımı olabiliyormuş belki öyle bir durumunuz olabilir tabi burdan çok da bişey demiyimama bence korse yağ boşluklarından sonra vücutun şeklinin oturması içinde isteniyor olabilir. Doktorunuz kimdi ve hangi bölgelerden lipo yaptırdınız öğrenebilir miyiz???
Sağlıklı günler dilerim.
Teşekkür ederim :)
Morluk yok denecek kadar azdı. Üniversite okuduğum için korse kullanmak pek uygun olmadı benim için. Karın ve bel çevresinden toplamda 2 litre yağ alındı. İzmir de yaptırdım her konuda memnundum doktordan da hastahaneden de fakat isim vermek istemiyorum reklama giriyor galiba. Benim merak ettiğim konu şu, sonuçta vücuttan yağ alınıyor korse kullanılmasa bile bu vücut oturmayacak mı? Ne zaman inecek bu şişliklerim ne zaman düzgün bir hale gelecek merak etmeye başladım doğrusu. Yanlarım ilk gün ki gibi duruyor sıkılmaya başladım artık ve düzgün bir sonuç alamayacağım hiçbir şey değişmeyecekmiş korkusu sarmaya başladı beni
Teşekkür ederim :)
Morluk yok denecek kadar azdı. Üniversite okuduğum için korse kullanmak pek uygun olmadı benim için. Karın ve bel çevresinden toplamda 2 litre yağ alındı. İzmir de yaptırdım her konuda memnundum doktordan da hastahaneden de fakat isim vermek istemiyorum reklama giriyor galiba. Benim merak ettiğim konu şu, sonuçta vücuttan yağ alınıyor korse kullanılmasa bile bu vücut oturmayacak mı? Ne zaman inecek bu şişliklerim ne zaman düzgün bir hale gelecek merak etmeye başladım doğrusu. Yanlarım ilk gün ki gibi duruyor sıkılmaya başladım artık ve düzgün bir sonuç alamayacağım hiçbir şey değişmeyecekmiş korkusu sarmaya başladı beni
o konu şöyleymiş, yaptıranlar öyle söylüyor daha doğrusu, en iyi sonuç, 2 ay içinde alınıyormuş tabi bu süre bünyeye göre de değişir, az ödem toplayan bir vücutta daha kısa sürede de nihai sonuç görülebilir. Ameliyat sonrası ilk korseyi çıkarıp kendilerine baktıklarında mükemmel bir görüntü görmüşler( çoğunluk diyeyim :)) ama vücüt bir iki günde ödem toplamış tabi, alınan yağların yeri suyla doluyormuş, bu da şişlik ve his kaybı yapıyormuş, zamanla ( 1 ay , yada 2 ay gibi) ödemlerin indiğini görmüşler yaptıran arkadaşlar.
O yüzden acele etmeyin bence, mutlaka inecek o boşalan yağların yerleri :)
muhtemelen bende de çok ödem olacak, normalde de akşam eve gittiğimde ayaklarımın azda olsa şiştiğini görürüm, ben 2 aya kadar şişlik meselesini kafaya takmamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Çok çok teşekkür ederim, inan ki çok mutlu ettin beni. 2 hafta geçti henüz 6 hafta daha beklerim artık inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya bol bol su içmeye çalışıyorum :)
Çok çok teşekkür ederim, inan ki çok mutlu ettin beni. 2 hafta geçti henüz 6 hafta daha beklerim artık inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya bol bol su içmeye çalışıyorum :)
merhaba benim yaptirdigim alan genis oldugu icin ben genel anestezi ile yaptirdim. Bildigim kadariyla kucuk alanlarda ve az miktarda yag varsa lokal tercih ediliyor. Soracak olursan ben genel anestezi ile oldugum icin memnunum. Ancak sonucta hangi tip olursa olsun anestezi verildigi icin emzirirken yaptirman yanlis olur. Bence biraz daha bekle.herkese iyi akşamlar hanımlar,ben 160 boyunda 57-58 kilo 2 doğum yapmış bir bayanım kızım 16 aylık oldu ve ben kızım 6 aylıkken diyetle 19 kilo verdim 3-4 aydır kilomu korumaya çalışıyorum fakat yanlarım asla gitmiyor yani doğumlarımdan öncede simitlerim vardı bende lipo yaptırmaya karar verdim ama çokta korkuyorum sizlere sorum var oğlumda küçük 4,5 yaşında ve kızımı hala emziriyorum emzirmeme engel olur mu lipo? yaptıran arkadaşlar genel mi? yoksa lokal anesteziyle mi yaptırdınız hangisi daha iyi ne olur cevap bekliyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?