Bu ameliyatı olupta benim kadar az yağ alınan var mı? 900 cc yağ alınmış. Çok az değil mi? Bu kadar az alınacağını bilsem bu zahmete girmezdim. Üsteli tek bölge değil. Basen ve bel çevresi. Olanlar onca eziyet çekerken benim ağrıyı az hissetmem az alınmasından demek ki
Bu ameliyatı olupta benim kadar az yağ alınan var mı? 900 cc yağ alınmış. Çok az değil mi? Bu kadar az alınacağını bilsem bu zahmete girmezdim. Üsteli tek bölge değil. Basen ve bel çevresi. Olanlar onca eziyet çekerken benim ağrıyı az hissetmem az alınmasından demek ki
merhaba, öncelikle geçmiş olsun canım, ben de lazer lipo olalı bugün 3. günüm. simit, göcek, iç bacak basen oldum. toplamda 700-800 cc arası çıktı. içindeki katı yağ miktarı 400 cc dedi doktorum. mesela basenlere enerjiyi verip çekme işlemi yapmamış, bacak içlerinden ve yanlardan göbekden çekmiş, o da gözle görünür 400 cc idi. zaten kontrole gittiğimde yağ oranın az, göbekde ve bacak içlerinde gevşeklik var demişti, o yüzden daha çok yağ almaya yönelik değil de cildi sıkılaştırmaya ve toparlamaya yönelik yaptı işlemi. 0,68 boyum ameliyat öncesi kilom 54 idi . ameliyattan hemen sonra 58 lere çıktım, 2. gün sabah 55,5 a düştüm ve bu sabahda 54 e yani eski kiloma döndüm çok şükür. ben acıyı çok hissettim, az yağ alınması ile ilgili değil bence, deriye yakın yerden işlem uygulayınca daha çok acıma oluyor, bende öyle oldu en azından. bir de senden çıkan net yağ mı 900 cc, sıvıyla karışım mı? bir de yağın hepsini dışarı çekmiyolar diye biliyorum, bir o kadar da vücut içinde sıvı halde bırakılıyor. sen kaç gün oldu olalı? morluk ve delik izlerin nasıl, dikiş atıldı mı?
Merhaba;
Sizede geçmiş olsun. 900cc çıkan toplam miktar yağ değil yani. Ben çıkanın yaklaşık yarısı yağ diye biliyorum. Bende 52.500 ile amliyata girdim ertesi gün 55 timEvde tartı yok tartılmıyorum ama 3. gün 53.400düm. İnşallah dediğiniz gibi bir kısmı sıvı olarak kalıp sonradan atılıyodur ama benim kalsik lipo öyle olacağını sanmıyorum Benimde çok ağrım olmadı 5 gün kadar yatıp kalkarken oturup kalkarken ağrıyodu. Şimdi baya rahatladım. Bu sabah ilk duşum vardı ama tansiyonum düşüp fenalasınca duş kaldı . Sadece bir bandajı açabildim orda tek dikiş vardı o şekilde 6-7 bandaj var bende. Yalnız bandajlı yerdeki dikiş çon minikti ve baya kapanmıştı. Bandajlar rahat çıksın diye ıslatmıştım bi de fenalışınca ıslak bandajlarla kaldım inşallah sıkıntı yaşamam Morluklarım var yer yer. Korseyle aranız nasıl Ben korseden baya sıkıldım ve toplam 1.5 giymek zorundayım
Merhaba;
Sizede geçmiş olsun. 900cc çıkan toplam miktar yağ değil yani. Ben çıkanın yaklaşık yarısı yağ diye biliyorum. Bende 52.500 ile amliyata girdim ertesi gün 55 timEvde tartı yok tartılmıyorum ama 3. gün 53.400düm. İnşallah dediğiniz gibi bir kısmı sıvı olarak kalıp sonradan atılıyodur ama benim kalsik lipo öyle olacağını sanmıyorum Benimde çok ağrım olmadı 5 gün kadar yatıp kalkarken oturup kalkarken ağrıyodu. Şimdi baya rahatladım. Bu sabah ilk duşum vardı ama tansiyonum düşüp fenalasınca duş kaldı . Sadece bir bandajı açabildim orda tek dikiş vardı o şekilde 6-7 bandaj var bende. Yalnız bandajlı yerdeki dikiş çon minikti ve baya kapanmıştı. Bandajlar rahat çıksın diye ıslatmıştım bi de fenalışınca ıslak bandajlarla kaldım inşallah sıkıntı yaşamam Morluklarım var yer yer. Korseyle aranız nasıl Ben korseden baya sıkıldım ve toplam 1.5 giymek zorundayım
arkadaslar ben operosyona girdim ve çok memnunum inannın eger gerçekten sporla veremediginiz birikimleriniz varsa benim basen bölgemdi suan inanın yoklar:)) naptınız basenlerinee dedim doktoruma oldukça basarılı bir operasyondu .teoman dogan yaptı çok memnun kesinlikle öneririm şuan 4.günüm amayok denecek kadar agrım oldu.sadece basenlerden alındı ve kilo alsamda basenim olmayacak bütünden kilo alıcam zaten istedigimde buydu ..umarım dediginiz gibi yıllar gectikten sonrada iyi sonuçlar alırım ama bence iyi olacak
ben netten sipariş verdim korseyi, dizüstünden sütyen hizasına kadar. İlk gün robot gibi yürüyordum, acıyacak diye korkumdan. ama bugün gayet rahatım, normalde aşırı terleyen insanım , en çok da sıcaklarda bunalırım diye endişe ediyordum ama, tam tersi hiç terletmiyor. morluklar bende de çok fazla, bandajın dışında kalan yerlere arnica aldım onu sürüyorum ama çok da fayda etmedi , hala mosmor
korse 15 ci günden itibaren bollaşıyor. duş alırken sandalyeye oturunca baş dönmesi olmuyor. bir de hastanede hemşireler yere değil karşıya bak başın dönmez diyorlardı.
ben netten sipariş verdim korseyi, dizüstünden sütyen hizasına kadar. İlk gün robot gibi yürüyordum, acıyacak diye korkumdan. ama bugün gayet rahatım, normalde aşırı terleyen insanım , en çok da sıcaklarda bunalırım diye endişe ediyordum ama, tam tersi hiç terletmiyor. morluklar bende de çok fazla, bandajın dışında kalan yerlere arnica aldım onu sürüyorum ama çok da fayda etmedi , hala mosmor
merhaba ne zaman oldun ameliyatını şu an nasılsın harhengi bir sarkma vb var mı acaba
inşallahh bollaşır sürekli daracık bişeyler gezmek çok sıkıcı. Aslında ameliyattan sonra hemen ayaklandım. Hatta ameliyattan 2-3 saat sonra wc ye gitmem gerekti hemşire kalkamazsın sürgü verelim dedi kabul etmedim zorla kaldırttım kendimi :) ve hiç başım dönmedi. Ama dün hakikaten kötü oldum. Bugün tekrar tok karınla ve oturarak denicem. Başarmam lazım kokacam artık. Islak mendillerle yaşıyorum.Bir de çok çabuk yoruluyorum sanırım ben kansız kaldım.
arnica yı kim öneriyor. çoğu yerde okuyorum. bana başka bir işlemden dolayı morluklar için doktor hirudoid önermişti.
benim ameliyatım kan değerim 10 çıktığı için ertelendi. 2 hafta ferro sanol deudonal ve bemiks c vitamin kullandım. 12 olunca oldum. ameliyata kadar günde 2*2 alıyordum. şimdi 2*1 alıyorum. daha yeni baş dönmelerim durdu.
benim sadece eritrositim eksik çıktı. Acaba bakmadılar mı kan değerime. Hnagi isimle bakılıyo
teste baktım. ameliyat ertelendikten 2 hafta sonra demir ve demir bağlama testi yapılmış. hemoglobin (HGB) düşükmüş. 12.2 olunca ameliyata girdim. bildiğim kadarıyla 14 olmasını tercih ediyorlar. doktora sordum 10 iken girsem nolurdu diye. bilmem ben hiç yapmadım dedi. doktorlar hastasını riske atmaz. muhtemelen sizinki de ameliyat edilebilir seviyedeydi. başınızın döndüğünü doktora söyleyin bence.
kızlar merhaba, lazer lipo olalı bugun 9. günüm. dün doktor kontrolüne gittim. göbeğim hala kocaman. kilom eski kilomla aynı. göbeğimde aynı. doktora gidecek mi bu göbek dediğim zaman, eliyle sıktı sertliği görüyomusun, bu etki ettiğini gösterir, gidecek göbeğin dedi, ama belimdeki yağların gittiğini az da olsa hissediyorum da bu göbek hala kocaman, eskisinden bi fark yok. yaptıran arkadaşlar siz sonucu hemen mi gördünüz, benim gibi durum yaşayan var mı? lütfen cevaplayın kızlar, kafam çok karışık, pişmanlık duymaktan çok korkuyorum, parama ve çektiğim eziyete değmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?