- Konu Sahibi tafi
- #1.141
arkadaşlar bende vaser liposelection oldum.
benim basen popo karın sırt iç bacak diz içi gıdı üst kol yapıldı
hiç öyle anlatıldığı gibi kolay değil toplamda 4 litre yağ alındı
10 da girdim ameliyata tam 5 saat sürdü anesteziden çıkarken bacaklarım tir tir titriyordu sonda takılmıştı korse giydirilmişti (tuvaletinizi yapacağınız yerleriniz açık )
sonra odaya çıkarıldım
serum takıldı yemek geldi bir ara ayağa kaldırıp yürüttüler . sabaha kadar ateş nabız tansiyon yokaması yaptılar.
sabah sonda çıkarıldı sonrasında lavaboya gitmek çok zor öyle kalk bitti oldun haydi gez yürü ohh çok kolay diye bir durum yok
zor bir ameliyat.zar zor yardımla yataktan kalkıyorsun klozete binbir acıyla oturuyorsun kalıyorsun ben ilk kalktığımdan fenalaştım tannsiyonum düştü buz gibi terledim bulanık gördüm oturttular hemen sonra yatağa aldılar
bi daha kalktıımda midem bulantı idarara çıkabildim
3. wc ye gidişimde de midem bulandı anestezinin etkisiyle tabii yine kötü oldum
büyü abdestimi yaptım kalkarken başım döndü temizliğimi yapamadım annem sildi.
akşam taburcu oldum eve geldim 3.gün wcye gidebiliyorum yürüyebiliyorum yavaş yavaş, oturup kalkerken canım çok acıyor
uyurken yan dönemiyorum dümdüz yatıyorum bol su içip ödem atmaya çalışıyorum
çok geçmiş olsunn,çok cesur davranmışsın valla nerdeyse tüm vucüt elden geçmiş epey sıkıntı çekmişsin ama hepsibirden düzelecek çokkk güzel olacaktır eminim,hatta bugün kendini daha iyi hissediyorsundur mutlaka,bende 13 ünde hem göğüs büyütme yaptırdım hemde vaser liposuctıon yaptırdım karın mide ve arka yanlardaki çıkıntılarıma ,göğüsle ilgili çok problem kalmadı ama lıposuctıon bölgelerimde ödem gerginlik hala mevcut,ama bunların hepsi geçecek ve çok güzel bir yaz geçireğiz inşallah :))