• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende 1.5 ay önce liposuction yaptırdım ve alınan yağları düz olan popoma eklettim.Karın,bel,baldır ve diz arkasından alınan toplam yağım 500 cc miş.120 cc bir tarafa,120 cc de popomun diğer tarafına koydular,sanırım 2 ay sonra filanda yani iyice şekil aldıktan sonra diğer yağlar popoya enjekte edilecek.Ben sadece popo için liposuction yaptırdım.Operasyon 2.5 saat sürdü.Yaklaşık 15 gün filan varis çorabı giydim.Bu arada inanılmaz morluklar vardı yağ alınan yerlerimde:(morluklar ve ödem için arnica diye bir jel önerdi dr.um onu kullandım ve gerçekten kısa zamanda morluklar geçti.Ama yağ alınan yerlerden çok küçük kesiler açıldı ve onlar hala duruyor tabi sanırım da uzun zaman alacak geçmesi.Liposuction kim ne derse desin kolay bir işlem değil. 1 ay gibi bir zamanda ancak eski halinize dönebiliyorsunuz.Sonuca gelince şimdiden bile popom çok güzel oldu:)))dolgun duruyor ama tam istediğim gibi olması sakladığımız yağları koyduktan sonra olacak.Birde yağ alınan yerlerde özellikle benim göbeğimde hala tam olarak his yok kızlar.İlk günler hiç yoktu şimdi yavaş yavaş yerine geliyor diyebilirim.Liposuction ile yağ alınan yerde tekrar yağ olması imkansız gibi bir şey:)yani kilo alırsanız yağ farklı bölgelere gidiyor.Maliyetine gelince Türkiye'nin tanınmış ünlü bir kliniği olduğu halde ben çok uygun fiyata yaptırdım:))Maaşla çalışan biri olduğumu ve öyle çok paralar vermeyeceğimi anlatınca çok yardı oldular.Şu ana kadar duyduğum fiyatların yarısından bile az diyebilirim.Allah razı olsun dr.umdan.KK da yeni olduğum için fiyat ve dr.adı yazmamın bir sakıncası olur diye yazmıyorum.Çok iyi araştırın bunlar çok ciddi konular,dr.çok önemli.

nerede yaptırdığını söyler misin tatlım :)

walla ben nisanda yaptırdım.. aynı durum söz konusu 4. ayımdayım ama göbeğim hala yağlı çok mutlu değilim sonuçtan..1,5lt aldılar keşke 2 lt alsalardı..
haa şöyle bi durum var tabiki eskiye göre çok farklı çok çok daha az ama beklentim daha başarılı bir sonuçtu..

Arkadaşım benimde aynı sorunum var.1 temmusta oldum bende liposuction ve yarım karın germe,ama yanlarım hala duruyor gibi,belimde fazla incelme yok.6 haftada hala iyileşmedim iç bacaklarımda şişlik var.Senin 6 hafta ile 4 ay arası fark eden şeyler oldu vücudunda ,incelmiyecekmişim gibi geliyor bana :((

Ben 1 sene önce yaptırdım 5 kilo yağa alındı .Ödem çok az oldu , amaeliyatın ikinci günü vücudumu gördüğümde şaşırmıştım.İncelem 6 ay devam edecek .Benimki lazer lipolizdi.Ama neticede o da liposuction türü bir şey..Ben değişimi hemen gördüm , umarım sizlerinde ilerleyen zamanda çok güzel sonucu olur.İsteyenler soru sorabilir memnuniyetle cevaplarım.

Arkadaşlar 1 ay oldum liposuction yaptıralı.Yanlar gayet iyi,bel oyuntum ortaya çıktı ama göbek bölgesi hala yağlı.Bu normal mi yoksa böyle kalır mı sizce?yaptıranların yorumları çok önemli benim için.Dr a kontrole gidicem.En azından bir ön bilgim olsun durumun normal olup olmadığı hakında.

Hadi geçmiş olsun.Bende hep burdan okuyarak gaza geldim ve şubat ayında ameliyat oldum.6 ay oldu.5 litre alındı ama ben perişan oldum 15 gün yattım.heryerimden alındı yağ.alt bacaklar hariç.korsede giydim.ama ameliyat sonrası acayip şiştim mahfoldum.ne olacak bu halime dedim.Eşim bile umudunu kaybetti ama doktorum bekle dedi.neyse haftalar geçtikçe resmen incelmeye başladım.herkes şok oldu.ben bile utandım ameliyat olduğumu söylemeye.zaten rejimdeydim devam ettim.bununla beraber devam edince çok değiştim.ama nedense bendeki sorun kilo verememem oldu.bu ameliyatı olan herkes kilo verirken ben veremedim.ben 74 kilo ile girdim 5 litre yani 3 kilo kadar yağ alındı.tamam vücuda sıvı verildi ve buda ödem oluşturdu.ama zamanla bu ödemlerde idrar yoluyla atıldı.şimdi sorsan kaç kilosun diye 77 kiloyum.evet dediğim gibi çok inceldim ama aksine 6 aydır bu kadar kiloyla kaldım.dahada ödem kalmadı.rejime devam.bakalım çok yavaşda olsa birşeyler verebiliyorum gibi.nasıl oldu bu kadar kilo aldım anlamadım.sende mutlaka kilonu takip et.kesinlikle doktor gözetiminde rejim yap.bol bol sıvı tüket.doktoruna da sor aldığım ödem ve kiloları nasıl vericem diye.bu arada sen kaç kilo girdin ve şuan kaç kilosun?Göbek bölgene gelince doktorunla ne konuştun bilemem ama benim göbek çoktu 2 doğum yaptığımdan dolayı.bana dediki şimdilik bir miktar alıcaz buradan yağ fakat asıl kalan yağ ve bununla beraber karın gerdirme ameliyatını sonra yapıcaz dedi.tek seferde benimki yapılamıyormuş.hakkatende öyleymiş.ama ona rağmen eskisine göre gayet iyi.boyum 1.60 ve bu kiloylane kadar karnımda yağ olduğunu sen tahmin et.geçen seneki resimlere bakınca çok şaşırıyoruz.önümüzdeki kışa nasip olurda kilo verebilirsem karın ameliyatınıda olucam.ben 5000 lira verdim ve çok kalite bir hastanede oldum.kafanı çok şişirdim kusura bakma uzun zamandır yazmıyordum biraz içimi boşaltmak istedim.sende günler geçtikçe durumunu yaz buradan.bizlerde hep yazarak birbirimize yardımcı olduk destek olduk.iyi olursun inşaallah.

Sulzer kafamı şişirmedin tabi ki.Tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim bilakis.Ben çok kilolu değildim ama bel ve göbeğimde kilomla hakikaten çok orantısısz yağ birikmesi vardı,genetik yapımdan dolayı.Ameliyata girdiğim kilodayım şu an.Ne almış ne vermişim.Toplam 2 lt yağ alındığını söyledi dr.Yanlarda hiç yağ bırakmadım demişti operasyondan önce.Ancak korseyi çıkarma zamanım geldi ve ben şimdi orta bölgede hala eskisinden az olmakla beraber kalın bir yağ tabakası olduğunu görüyorum.Pantalonlarımda göbeğim yine az da olsa çıkıyor.Beklentim bu değildi açıkçası.Tamam 60 cm olmasın belim ama en azından 5-10 cm arası değişme umud ediyordum.Bel çevremi ölçtüm,görüntü düzelmesine ragmen şaşırtıcı bir şekilde ameliyat öncesiyle aynı çıktı sonuç.Şaşkınım açıkçası.

.....................

Son düzenleme:
benimde yaptıralı 7 ay olmuş.. izler sinek ısırığı gibi çok belli değil ayrıca görünmeyen bölgelerden açılıyor delikler..

Sulzer kafamı şişirmedin tabi ki.Tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim bilakis.Ben çok kilolu değildim ama bel ve göbeğimde kilomla hakikaten çok orantısısz yağ birikmesi vardı,genetik yapımdan dolayı.Ameliyata girdiğim kilodayım şu an.Ne almış ne vermişim.Toplam 2 lt yağ alındığını söyledi dr.Yanlarda hiç yağ bırakmadım demişti operasyondan önce.Ancak korseyi çıkarma zamanım geldi ve ben şimdi orta bölgede hala eskisinden az olmakla beraber kalın bir yağ tabakası olduğunu görüyorum.Pantalonlarımda göbeğim yine az da olsa çıkıyor.Beklentim bu değildi açıkçası.Tamam 60 cm olmasın belim ama en azından 5-10 cm arası değişme umud ediyordum.Bel çevremi ölçtüm,görüntü düzelmesine ragmen şaşırtıcı bir şekilde ameliyat öncesiyle aynı çıktı sonuç.Şaşkınım açıkçası

Şimdi nnasıl oldun varmı fark.Bu arada bende 1 kilo daha almışım hepden moralim bozuldu.Ameliyata girdiğim kilodan bile 3 kilo fazlayım ve 3 kilodan fazla alınmıştı.

Sulzer kafamı şişirmedin tabi ki.Tecrubelerini paylaştığın için teşekkür ederim bilakis.Ben çok kilolu değildim ama bel ve göbeğimde kilomla hakikaten çok orantısısz yağ birikmesi vardı,genetik yapımdan dolayı.Ameliyata girdiğim kilodayım şu an.Ne almış ne vermişim.Toplam 2 lt yağ alındığını söyledi dr.Yanlarda hiç yağ bırakmadım demişti operasyondan önce.Ancak korseyi çıkarma zamanım geldi ve ben şimdi orta bölgede hala eskisinden az olmakla beraber kalın bir yağ tabakası olduğunu görüyorum.Pantalonlarımda göbeğim yine az da olsa çıkıyor.Beklentim bu değildi açıkçası.Tamam 60 cm olmasın belim ama en azından 5-10 cm arası değişme umud ediyordum.Bel çevremi ölçtüm,görüntü düzelmesine ragmen şaşırtıcı bir şekilde ameliyat öncesiyle aynı çıktı sonuç.Şaşkınım açıkçası.

merhaba arkadaşım. ben de lazer lipoliz oldum bir buçuk ay önce. sana söylemek istediğim şey; belin incelmeye en az 2-3 ay sonra başlıor. sen ameliyat olalı ne kadar oldu? nerde oldun ve hangi yöntem uygulandı sana???

merhaba rosenoire. sana bşr sorum olacak... lazer lipoliz olduktan sonra ödem olan bölgelerinde senin de kaşıntın oldu mu?? benim tam bir buçuk ay oldu... hemen hemen 3 haftadır falan deli gibi kaşınıyorum....

merhaba rosenoire. sana bşr sorum olacak... lazer lipoliz olduktan sonra ödem olan bölgelerinde senin de kaşıntın oldu mu?? benim tam bir buçuk ay oldu... hemen hemen 3 haftadır falan deli gibi kaşınıyorum....
Canım benim merhaba :) kaşıntı çok çok normal tabiki olacak. lazerlipoliz içerdeki dokuyu yaktığı için yaralar iyileşiyor ve kaşıntı oluyor.Merak etme geçecek.4 ay sonra tam sonucu göreceksin .kaşıntı yakında geçer.

Arkadaşlar Ben yaklaşık 1 yıl kadar önce lazerlipolizoldum Eski halime göre durumum çok iyi Fakat sanki yeniden basen yanlarımda çıkıntı oluşmaya başladı. Üstelik kilo almadım ve spor yapmama rağmen durum bu. Aynı durumu yaşayan var mı? Ya da sizde son durum nasıl?

2.ayımın dolmasına birkaç gün kaldı ve benim göbeğim olduğu gibi duruyor.Ameliyat öncesine göre tek farkım yanlarımın daha az olması.Dr a kontole gittiğimde hala ödem olduğunu söyledi ama neden yanlarda ödem nedeniyle şişlik yok o zaman?bariz yağ tabakası duruyor.Gittiğim merkeze durumumdan memnun olmadığımı söyleyeceğim.Bakalım bana yardımcı olacaklar mı? Eğer olmazlarsa maalesef isimlerini burdan paylaşacağım ve kimseye oraya gitmemelerini tavsiye edeceğim.Az para da değil arkadaşlar 5000 lira ödedim ve sonuç bu olmamalıydı.Çok üzgünüm:(

2.ayımın dolmasına birkaç gün kaldı ve benim göbeğim olduğu gibi duruyor.Ameliyat öncesine göre tek farkım yanlarımın daha az olması.Dr a kontole gittiğimde hala ödem olduğunu söyledi ama neden yanlarda ödem nedeniyle şişlik yok o zaman?bariz yağ tabakası duruyor.Gittiğim merkeze durumumdan memnun olmadığımı söyleyeceğim.Bakalım bana yardımcı olacaklar mı? Eğer olmazlarsa maalesef isimlerini burdan paylaşacağım ve kimseye oraya gitmemelerini tavsiye edeceğim.Az para da değil arkadaşlar 5000 lira ödedim ve sonuç bu olmamalıydı.Çok üzgünüm:(

benim de 2 gün sonra tam iki ay olacak. göbeğim tamı tamına 15 cm inceldi. belim süper oldu. sırtımda biraz da karnımda ödem var hala. ya o kadar incelme olmasına rağmen karnımın görüntüsünden ben hala memnun değilim. çevrem çok güzel oldu diyor. ama ben daha inmesini istiyorum. şöyle 1 yıl önce yaptıranlar falan 4 aydan sonra son halini almaya başlayacaklar diyorlar. ama ben şu an 15 cm inceldiği için daha fazla incelmeyecek diye çok korkuyorum...

bu arada 2 kilo kadar da vermişim 2 ayda. büyük ihtimalle aynı yerde yaptırmış olabiliriz. sen lazer lipoliz mi yaptırmıştın liposuction mu??

bu arada 2 kilo kadar da vermişim 2 ayda. büyük ihtimalle aynı yerde yaptırmış olabiliriz. sen lazer lipoliz mi yaptırmıştın liposuction mu??

Bernoss merhaba,
sonuçlardan memnun olmana sevindim.. ben s.plastta yaptırdım sonuçlarımdan memnun değilim. sen nerde yaptırmıştın..bide fiyat neydi..

15 cm i bırakın ben 2 cm bile incelmedim.Merak ettim acaba 2 lt yağ alındıysa neden cm olarak incelme göremiyorum.Ben ankaradayım cnm.Ankara'da bir merkeze yaptırdım ve lazer değil,liposculpture denen bir teknikle yapıldı.

Back
X