- Konu Sahibi tafi
- #1.221
Arkadaşlar bende 1.5 ay önce liposuction yaptırdım ve alınan yağları düz olan popoma eklettim.Karın,bel,baldır ve diz arkasından alınan toplam yağım 500 cc miş.120 cc bir tarafa,120 cc de popomun diğer tarafına koydular,sanırım 2 ay sonra filanda yani iyice şekil aldıktan sonra diğer yağlar popoya enjekte edilecek.Ben sadece popo için liposuction yaptırdım.Operasyon 2.5 saat sürdü.Yaklaşık 15 gün filan varis çorabı giydim.Bu arada inanılmaz morluklar vardı yağ alınan yerlerimdemorluklar ve ödem için arnica diye bir jel önerdi dr.um onu kullandım ve gerçekten kısa zamanda morluklar geçti.Ama yağ alınan yerlerden çok küçük kesiler açıldı ve onlar hala duruyor tabi sanırım da uzun zaman alacak geçmesi.Liposuction kim ne derse desin kolay bir işlem değil. 1 ay gibi bir zamanda ancak eski halinize dönebiliyorsunuz.Sonuca gelince şimdiden bile popom çok güzel oldu:)))dolgun duruyor ama tam istediğim gibi olması sakladığımız yağları koyduktan sonra olacak.Birde yağ alınan yerlerde özellikle benim göbeğimde hala tam olarak his yok kızlar.İlk günler hiç yoktu şimdi yavaş yavaş yerine geliyor diyebilirim.Liposuction ile yağ alınan yerde tekrar yağ olması imkansız gibi bir şey:)yani kilo alırsanız yağ farklı bölgelere gidiyor.Maliyetine gelince Türkiye'nin tanınmış ünlü bir kliniği olduğu halde ben çok uygun fiyata yaptırdım:))Maaşla çalışan biri olduğumu ve öyle çok paralar vermeyeceğimi anlatınca çok yardı oldular.Şu ana kadar duyduğum fiyatların yarısından bile az diyebilirim.Allah razı olsun dr.umdan.KK da yeni olduğum için fiyat ve dr.adı yazmamın bir sakıncası olur diye yazmıyorum.Çok iyi araştırın bunlar çok ciddi konular,dr.çok önemli.
nerede yaptırdığını söyler misin tatlım :)