- Konu Sahibi tafi
- #1.661
İki hafta önce karnımdan, sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Ancak kollarımda hiçbir düzelme olmadığı gibi sol kolumda daha önce olmayan yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzeldi gibi duruyor ama kırış kırış. Daha önce göbek çevremde kırışıklık yoktu ve şimdi orası da korkunç görünüyor. Üstelik ameliyat sonrası denildiği gibi hemen sosyal hayata dönemiyorsunuz ve ağrılar korkunç. Hala karnımda sertlikler ve ağrılar var. Geceleri uyuyamıyorum.3 ay sonra düzelecek diye bekliyorum. Yoksa eski halim bundan çok daha iyiydi. Hele kollarımı gördükçe neden bu ameliyatı oldum diyorum.
selam hanımlar,
bende eylül sonu gibi lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum, artık ciddi ciddi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep iyi yorumlar okudum bu sitede, ödemler geçtikten sonra göreceğiniz sonuç çektiğiniz acıya da verdiğiniz paraya da fazlasıyla değer gibi.
Ancak bu yoruma gerçekten üzüldüm, çünki benimde vucuduma göre yapısal olarak alın olan kollarım var, ve bel ile birlikte kollar içinde lipo yaptırmayı düşünüyorum.
Tandra, bize biraz daha detay verebilirmisin operasoyununla ilgili? Boyun kilon ve yaşın, cildinin esneklik durum nasıldı? Ve en önemlisi dokturun kim ve sana operasyonu sonucunda, ilerisi için nasıl bir görüntü vaadetmişti?