• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki hafta önce karnımdan, sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Ancak kollarımda hiçbir düzelme olmadığı gibi sol kolumda daha önce olmayan yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzeldi gibi duruyor ama kırış kırış. Daha önce göbek çevremde kırışıklık yoktu ve şimdi orası da korkunç görünüyor. Üstelik ameliyat sonrası denildiği gibi hemen sosyal hayata dönemiyorsunuz ve ağrılar korkunç. Hala karnımda sertlikler ve ağrılar var. Geceleri uyuyamıyorum.3 ay sonra düzelecek diye bekliyorum. Yoksa eski halim bundan çok daha iyiydi. H:20:ele kollarımı gördükçe neden bu ameliyatı oldum diyorum.

selam hanımlar,
bende eylül sonu gibi lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum, artık ciddi ciddi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep iyi yorumlar okudum bu sitede, ödemler geçtikten sonra göreceğiniz sonuç çektiğiniz acıya da verdiğiniz paraya da fazlasıyla değer gibi.
Ancak bu yoruma gerçekten üzüldüm, çünki benimde vucuduma göre yapısal olarak alın olan kollarım var, ve bel ile birlikte kollar içinde lipo yaptırmayı düşünüyorum.

Tandra, bize biraz daha detay verebilirmisin operasoyununla ilgili? Boyun kilon ve yaşın, cildinin esneklik durum nasıldı? Ve en önemlisi dokturun kim ve sana operasyonu sonucunda, ilerisi için nasıl bir görüntü vaadetmişti?

kesinlikle tavsiye ederim güner beyi. Ben temmuzda yaptırmıştı. 5,5 litre alındı. Sırtım belim süper oldu. Karnında biraz kalmıştı. Tam bir hafta önce revizyon yaptırdım. Ikincisinde de 1 litre alındı. Şimdi korseli ve ödemli olmama rağmen dündüz bir karnım oldu.ilk Ameliyat sonrası biraz sıkıntılı geçti ama Ikincisinde çok daha iyiydim. Üstelik bitlisten gittim geldim.

merhaba deriniz gevşekti sanırım. karın deriniz ne kadar sürede toparlanmaya başladı, tamamen ne zaman toparlandı. kırışıklıklar oluyormuş ilk aşamada sanırım.

Merhaba, odem operasyon sirasinda kanullerin yani yag alinan cok ince orgu Sisine benzeyen alertin girdigi yer ve cevresinde olusuyor. Soyle ornek vereyim mese la bacaklarimda biraz diz ustunden aldirmistim, diz kemigimin ortasindan kanulle girmis ve bir estetik dikis atmis sadece o bolge de sislikler var. diz iclerimde ise dikis yeri diz icinde diz kapaginin hizzasinda bir nokta sadece o nokta ve etrafi nda sislikler oldu anlayacaginiz dizde hem on hem yanda islem oldu buna ragmen diz arkasinda ve dizin diger tarafinda sislik olmadi. Karnimda da ayni Benim sadece alt karin dan yag alindi genis bir yer olmasina ragmen ust karin yani mide bolgesinde sislik olmadi. Yani kisacasi sislik yani odem sadece yag alinan yerlerede oluyor vucudun diger yerlerinde olusuyor en azindan bende Boyle gelisti tabiki her insanin bunyesi farkli ananas ve maydonoz suyu odem icin harika inanin korkulacak bir operasyon degil...insallah aciklayici olmustur. Sevgiler.......

Bende karın bölgemden yağ aldiricam bacak içlerine doldurulması icin sadece 3 gunüm var dinlenmek icin 4. Gün işbaşı yapmam gerekiyor sizce iyilesebiliiyim ? Ayrıca çalıştığım yerde dik merdivenler var ve ben vu merdivenlerden gün icinde defalarca inip çıkıyorum basil olcak cok korkuyorum sizce calışmamda güçlük olur mu is arkadaslarım anlarmi cok mu ağrım veya sisim olur

Bende karın bölgemden yağ aldiricam bacak içlerine doldurulması icin sadece 3 gunüm var dinlenmek icin 4. Gün işbaşı yapmam gerekiyor sizce iyilesebiliiyim ? Ayrıca çalıştığım yerde dik merdivenler var ve ben vu merdivenlerden gün icinde defalarca inip çıkıyorum basil olcak cok korkuyorum sizce calışmamda güçlük olur mu is arkadaslarım anlarmi cok mu ağrım veya sisim olur

Merhaba, oncelikle hangi yontemle lipo olacaksiniz bu cok onemli... aldiracaginiz yag miktari cok ise agri daha fazla oluyor ve siz yag enjeksiyonu da yaptiracaksiniz... Benim deneyimime gore 3 gun kesinlikle yeterli degil cunku ilk hafta Kambur yuruyorsunuz belki agriniz olmuyor AMA kanulle girilen heryeriniz cok hassas oluyor ve giyilen korse cok AMA cok siki hareket kisitligi yapiyor. Ben yag enjeksiyonu yaptirtmadim AMA sunu soyleyebilirim en hassas bolge bacaklar cunku ayaga kalktiginizda direct basinc onlarin uzerinde oluyor ve derisi karin bolgesine gore cok ince. AMA dedigim gibi alinacak yag miktari cok onemli. Ben kilolu sayilirdim. Belki bu anlattiklarimin hicbirini yasamiyacaksiniz cunku bunyeden bunyeye degisiyor... Insallah Hersey gonlunuzce olur

doktoruna sordun mu. korse takıldı mı. ayrıca sanırım masaj da yapılması gerekiyor. ben bir bayanın 3 hafta sonraki halini görmüştüm resimlerini tabii ki. önceki halinde büyük bir karnı vardı. lipodan 3 hafta sonraki resminde baya toparlanmış ama hala buruşukluk göbek çevresinde vardi. sanırım içi boşalınca deri belirli bir sürede toparlıyor. belki bu toparlanmayı hızlandıran krem yada lpg benzeri şeyler vardır. inşallah kısa sürede sonuç alırsın. bu arada doktorun kimdi. kaç yaşındasın boyunu kilonu merak ettim.

Korse 2 hafta takıldı ve dr.uma sordum.Dr.konusunda şanslıyım.Çünkü kaygılı bir yapım var ve acele ederim her konuda.Dr.um ayrıntılı açıklama yaptı ve düzeleceğine garanti verdi.Şimdiden karnım daha düzgün görünmeye kollarımda düzelmeye başladı.Ağrılarım azaldıkça kendimi daha net görebiliyorum.Dr.uma güveniyorum zaten duyumlarıma göre bu dr.u seçmiştim.Çok ilgili ve her zaman ulaşabiliyorum.Şimdilik ad vermeyi uygun bulmuyorum.Dr.ben çok acele edince radyo frekans önerdi.Şart değil ama sonucu hızlandırır dedi.20 dk.aldım henüz ama bu bile sanki vücudumu daha iyi yaptı.Yaşım 42 ,boyum 158 kilom 53.Sonuçları gördükçe yazacağım.

Korse 2 hafta takıldı ve dr.uma sordum.Dr.konusunda şanslıyım.Çünkü kaygılı bir yapım var ve acele ederim her konuda.Dr.um ayrıntılı açıklama yaptı ve düzeleceğine garanti verdi.Şimdiden karnım daha düzgün görünmeye kollarımda düzelmeye başladı.Ağrılarım azaldıkça kendimi daha net görebiliyorum.Dr.uma güveniyorum zaten duyumlarıma göre bu dr.u seçmiştim.Çok ilgili ve her zaman ulaşabiliyorum.Şimdilik ad vermeyi uygun bulmuyorum.Dr.ben çok acele edince radyo frekans önerdi.Şart değil ama sonucu hızlandırır dedi.20 dk.aldım henüz ama bu bile sanki vücudumu daha iyi yaptı.Yaşım 42 ,boyum 158 kilom 53.Sonuçları gördükçe yazacağım.

içim çok ahatladı:) radyokfrekansı ihmal etmeyin çok faydalıymış diye biliyorum. ne kadar ödeme yaptınız seansına. hafta sonu bağdat cd.koton da bir bayan bana vücudunu gösterdi. karnında ve bacaklarında dalgalanma vardı. karnı yüzünden bikini bile giyemediğini söyledi. cildi taş gibi sıkıydı. doktor çok önemli. cilt çok önemli. her ikisi süper olosa bile bazen kötü sonuçlar da çıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.

Merhabalar bende lipo yaptirmak istiyorum bu konuda bana bilgi verebilecek deneyimli arkadaslar varmi? Ben danimarkada yasiyorum 6.5 aylik kizim var sezeryan dogum yaptim 165 boyunda 58 kiloyum kilom ii fakat gobegim cok fazla aldirmak istiyorum bu liponun cesitleri var sanirim bana hangisi uygun ve maliyeti be kdr yaptiran byan arkadaslar yardim lutfen..

Merhabalar bende lipo yaptirmak istiyorum bu konuda bana bilgi verebilecek deneyimli arkadaslar varmi? Ben danimarkada yasiyorum 6.5 aylik kizim var sezeryan dogum yaptim 165 boyunda 58 kiloyum kilom ii fakat gobegim cok fazla aldirmak istiyorum bu liponun cesitleri var sanirim bana hangisi uygun ve maliyeti be kdr yaptiran byan arkadaslar yardim lutfen..
Kizlarrr bende yag aldirma ameliyati yaptirmak istiyorum.ankara da selim celebioglu ile gorustum ardindan Oğuz kılıç adinda bir doktorla daha gorustum.benimle cok iyi ilgilendi muhtemelen ona yaptircam. Sizce nasil bir doktor acil cevap verir misiniz ?

birce var burda vaser lipo yaptırmış. çok memnundu. türkiyede vaser lipo en az 8000 tl den başlıyor. iyi bir doktor en az 10000 tl ister. doktorunu çok iyi araştırman lazım.

Canım ilginç olan bende neredeyse hiç şişlik olmadı ya da ben hissetmedim. Ameliyattan hemen sonra kilom bile daha azdı .Ama burada okuduklarımdan çoğu kişide ödem çok oluyor . Şişlikler ne fazla bir ay sonra iner sonucu zaten hemen görmen gerekir ama sonuç derken tam sonuç değil. Yani bir kaç günde ameliyat öncesine öncesine göre daha farklı görünürsün 4 ay sonra tam sonucu alırsın .Sana şöyle diyeyim .Benim 1.5 ay sonra belim 10 cm incelmişti.6 ay sonunda 14 cm inceldi. Kilom 58 di.Şimdi 49 kiloyum .Ameliyatın ertesi günü banyoda korsemi indirip kendimi gördüğümde tanıyamamıştım .Ama bu seni yanıltmasın.Ben sonucu çabuk aldım sen daha geç alabilirsin ve çok da memnun kalırsın.Yani bünye meselesi.Ödem atmak için doktor bana Lasiks vermişti .Her gün olmasada haftada bir kaç gün alabilirisin .Ama çok bol su iç. soracakların olursa severek yanıtlarım.Bu arada ben Lazer lposakşın oldum .

tam olarak benim ihtiyacım olan operasyon olmuş sizinkisi :)
Benimde gövdemin incelmesi gerekli, basen ve bacaklarım için operasyona gerek görmüyorum yada şöyle ifade ediyim, kilo verdiğimde ilk bacaklarım incelir etim sıkıdır genel olarak ancak belim incelmez ve göbeğim erimez dirençlidir ordaki yağlar

Umarım bende aynı güzel sonuçları görebilirim sizin gibi

ARKADAŞLARRRR MERHABA !!! AZ ÖNCE ÜYE OLDUM BURAYA..NEDENİ DE BİR AN ÖNCE lazer LİPOLİZ AMELİYATIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ! İNANIN BANA ŞU AN O KADAR MUTLUYUM Kİ..SABAH 9 DA AMELİYATA GİRDİM ( GENEL anestezi) 2 SAAT SONRA UYANDIM..DAHA ŞİMDİDEN YANİ ÖDEMLER OLMASINA RAĞMEN BACAK İÇLERİ VE DIŞLARIM GİTMİŞ.. YEMİN EDERİM BU İNANLMAZ BİRŞEY..TANER BAHAR SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. 2 BÜYÜK KAVANOZ DOLUSU YAĞI DA ODAMA GÖNDERDİ :)
ARKADAŞLAR RAMAZANN İLK GÜNÜ BUGÜN VE BEN İNANÇLI BİR İNSANIM ..TANER BAHARI TANIMIYORDUM..İNTERNETTE BİRAZ ARAŞTRMA YAPTM VE ASLINDA Bİ NEVİ ALLAHIMA DUALAR EDEREK KENDİMİ ÖNCE ONA SONRA DA CANIM DOKTORUM TANER BAHARA EMANET ETTİM..YHA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA !..EN UFAK BİR AĞRM DA YOK..BU DA İNANILMAZ..AMELİYATTAN SONRA EŞİMLE AYN GÜN BİRKAÇ SAAT SONRA SEĞMENLER PARKINDA DOLAŞTK VE ÇAY İÇTİK..O DA ÇOK MUTLUYDU BU ARADA :)
KORKMAYN DOĞRU KARAR TANER BAHAR :)

Merhaba Öznur72, neden operasyonunuzu genel aneztezi ile oldunuz acaba? Bildiğim kadarıyla doktorlar genel anezteiden mümkün oldukça kaçınırlar gereğinden fazla kimyasal vermemek için, sizin tercihiniz miydi? doktorunuz mu önerdi ?

Ama genel antezteziden sonra parkta gezebilecek kadar iyi olmanızda harika bişeymiş:)
Sağlıklı mutlu günler dilerim

Merhaba Öznur72, neden operasyonunuzu genel aneztezi ile oldunuz acaba? Bildiğim kadarıyla doktorlar genel anezteiden mümkün oldukça kaçınırlar gereğinden fazla kimyasal vermemek için, sizin tercihiniz miydi? doktorunuz mu önerdi ?

Ama genel antezteziden sonra parkta gezebilecek kadar iyi olmanızda harika bişeymiş:)
Sağlıklı mutlu günler dilerim

ben de doktoruma sordum. ameliyat sırasında çıplak olunduğu ve ister istemez hasta avret yerlerini kapatma isteyip hareket serbestliğine engel olabiliyormuş. çünkü ameliyat sırasında vücut şekilden şekile sokuluyormuş.

ben de doktoruma sordum. ameliyat sırasında çıplak olunduğu ve ister istemez hasta avret yerlerini kapatma isteyip hareket serbestliğine engel olabiliyormuş. çünkü ameliyat sırasında vücut şekilden şekile sokuluyormuş.

O zaman bubu öğrendiğimiz iyi oldu, çünki ben operasyon sırasında sadece yatılarak işlem yapıladığını sanıyordum.
Local ve sedesyonla operasyon geçiren hanımlar komutları uygulayabildiler mi bu durumda? ki bende aynı yöntemi tercih ederim çünki genel aneztezinin vücüttan bir yılda atıalbildiğini duymuştum, mesela bir yıl geçmeden bi yakınınıza kan bile veremiyosunuz. bunu görüşmeye gittiğimde doktora sormalıyım

Teşekkürler

O zaman bubu öğrendiğimiz iyi oldu, çünki ben operasyon sırasında sadece yatılarak işlem yapıladığını sanıyordum.
Local ve sedesyonla operasyon geçiren hanımlar komutları uygulayabildiler mi bu durumda? ki bende aynı yöntemi tercih ederim çünki genel aneztezinin vücüttan bir yılda atıalbildiğini duymuştum, mesela bir yıl geçmeden bi yakınınıza kan bile veremiyosunuz. bunu görüşmeye gittiğimde doktora sormalıyım

Teşekkürler

Operasyon sırasında yine yatılarak işlem yapılıyor. Ben local + sedasyon'la oldum, komutları yerine getirip getirmediğimi bilmiyorum, o esnada bilinç açık ama derin bir uykuda oluyorsunuz. Hiç bir şey duyup, hissetmiyorsunuz, ben masaya bir uzandığımı biliyorum bir de uyandığım anı.....Ama sedasyon la biz hatırlamasak ta sorulara cevap verip , sağa dön, sola dön gibi komutları yerine getirebiliyormuşuz bu da ameliyatı yapan cerraha kolaylık sağlıyormuş. Genel anestezide hareket kabiliyeti olamayacağı için ameliyat ekibinin hastayı çevirip uygun pozisyona getirmesi gerekiyor....Ben de narkozsuz olduğu için sedasyonu tercih ettim ve çok ta memnunum. Hem ameliyatın konforundan hem de sonuçtan....Bazı doktorlar genel anesteziyi tercih edebilirler , bu yöntem onların çalışmasını daha kolaylaştırıyorsa hasta da memnunsa bir sorun yok.....Tercih meselesi, siz narkoz almak istemiyorsanız ki haklısınız da sedasyonla işlem yapan bir dr tercih edersiniz, lazer lipo yapan çoğu cerrah sedasyonu tercih ediyor zaten..

Operasyon sırasında yine yatılarak işlem yapılıyor. Ben local + sedasyon'la oldum, komutları yerine getirip getirmediğimi bilmiyorum, o esnada bilinç açık ama derin bir uykuda oluyorsunuz. Hiç bir şey duyup, hissetmiyorsunuz, ben masaya bir uzandığımı biliyorum bir de uyandığım anı.....Ama sedasyon la biz hatırlamasak ta sorulara cevap verip , sağa dön, sola dön gibi komutları yerine getirebiliyormuşuz bu da ameliyatı yapan cerraha kolaylık sağlıyormuş. Genel anestezide hareket kabiliyeti olamayacağı için ameliyat ekibinin hastayı çevirip uygun pozisyona getirmesi gerekiyor....Ben de narkozsuz olduğu için sedasyonu tercih ettim ve çok ta memnunum. Hem ameliyatın konforundan hem de sonuçtan....Bazı doktorlar genel anesteziyi tercih edebilirler , bu yöntem onların çalışmasını daha kolaylaştırıyorsa hasta da memnunsa bir sorun yok.....Tercih meselesi, siz narkoz almak istemiyorsanız ki haklısınız da sedasyonla işlem yapan bir dr tercih edersiniz, lazer lipo yapan çoğu cerrah sedasyonu tercih ediyor zaten..

teşekkürler PEGANUM,
sizin şimdiye kadar ki yorumlarınız bana çok yol gösterdi, umarım bende operasyondan ve sonrasındaki iyileşme süreci ve neticeden sizinki kadar memnum olurum inşallah. Sizin bel ve göbek bölgenizde tahmini olarak kaç cm incelme oldu toplamda, 6 ay gibi bir süre sonunda.

teşekkürler PEGANUM,
sizin şimdiye kadar ki yorumlarınız bana çok yol gösterdi, umarım bende operasyondan ve sonrasındaki iyileşme süreci ve neticeden sizinki kadar memnum olurum inşallah. Sizin bel ve göbek bölgenizde tahmini olarak kaç cm incelme oldu toplamda, 6 ay gibi bir süre sonunda.

Ben ameliyat öncesi ölçülerimi not etmemiştim sadece göbek bölgemi biliyorum öncesinde 87 cm 'di şu an 80 cm, bel bölgem şu an 73 cm. Öncesinde 38-40 beden arasındaydım, şu an 36 bedenim. Kilom 62 idi şu an 53 kiloyum. Genel görünüm olarak çok ince görünüyorum bunu da beni gören herkes söylüyor hala.....Size de şimdiden geçmiş olsun, eminim arzu ettiğiniz ölçülere operasyon sonrası sizde kavuşacaksınız.

Selam peki lipısuction da basen bölgesini komple almaları mümkün mü tekrar kilo alma durumunda orda yağ oluşumu mevcut mu

Komple derken dr. alınması gerektiği kadarını alır, bu da bayağı görüntüde fark ettirir...Yağ alınan bölge de kilo alınsa dahi tekrar yağ depolanması olmayacağını söylüyor doktorlar. Ben kendim için konuşacak olursam, basenden de alınmıştı, operasyon sonrası yediklerime biraz dikkat ettim kilo da verdim operasyon üzerinden 1,5 yıl geçti geriye dönüş olmadı hiç....Ama klasik lipo olan akrabam ve bir kaç arkadaşım var onlarda bayağı bir kilo sorunu vardı, operasyon sonrası aynı hızla yemeye devam ettiler. Görüntü olarak ilk başlarda ameliyatın etkisiyle incelme olmuştu ama eski hallerine geri döndüler....

Komple derken dr. alınması gerektiği kadarını alır, bu da bayağı görüntüde fark ettirir...Yağ alınan bölge de kilo alınsa dahi tekrar yağ depolanması olmayacağını söylüyor doktorlar. Ben kendim için konuşacak olursam, basenden de alınmıştı, operasyon sonrası yediklerime biraz dikkat ettim kilo da verdim operasyon üzerinden 1,5 yıl geçti geriye dönüş olmadı hiç....Ama klasik lipo olan akrabam ve bir kaç arkadaşım var onlarda bayağı bir kilo sorunu vardı, operasyon sonrası aynı hızla yemeye devam ettiler. Görüntü olarak ilk başlarda ameliyatın etkisiyle incelme olmuştu ama eski hallerine geri döndüler....

işte bende bunu kastetmiştim arkadaşım. evet bir geriye dönüş var dikkat edilmezse ama edilince çok güzel tekrar oluşmaması. banada söylenen ordaki dokunun öldürülmesi tekrar yağ depolanmaması farklı bölgede kilo alınması. sonuç güzelse ne güzel geçmiş olsun bende basenden şikayetciyim etek giyince pantolon giyince kiloma boyuma göre okadarda olur diyip bana kızıyorlar ama ben rahatsız oluyorum bunun evliliği var doğumu var şişerde şişer almaya en elverişli ilk kilo alınana yer basen bölgesi neticede.

selam msnrana,

siz lipoliz geçirdiniz mi acaba? bi de forumda öncesi sonrası şeklinde lipo sonrası resimlerini paylaşan arkadaşlar var mı bildiğiniz? ben google görsellerden baktığımda çoğunlukla hep yurt dışı kaynaklı çıkıyo, doktor randevum da yaklaşıyo biraz da heyecan var sanırım :26:
o yüzden bildiğimiz artık tanıdığımız doktorların operasyon sonuçlarını görmek beni çok mutlu ederdi, olmadı doktor muayenesinde görmek istiycem benzer operasyon sonuçlarını

Back
X