• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Atla salı günü gel, aynı ameliyathanede çıkarır ikimizi :KK70:
Bu sefer sedasyonla olucam ama, onun stresi var üstümde..Ya uyanırsam diye..
Uyanırsam basın geneli dedim..

ameliyattan sonra İzmirdeki endülüs meyhaneye gidek bayıldım ben oraya kutlama yapak he gelimmmm

Lazer lipoyu lokal anestezi yapiyorlar diye duydum oyle degilmi canim

Lokal+sedasyonla yapıyorlar..Ama ben panik atak olduğum için ya uyanırsam diye tedirgin olduğumdan ilk operasyonumu genel anesteziyle oldum :)
Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallah

Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallah

Oluyor anestezi uzmanı ama işte beni ikna edemedi ilk operasyonda..Tutturdum genel olcam diye..
Zaten ameliyata girerken beni görenler beni beyin ameliyatına giriyorum sanmıştır..Öyle bi büyüttüm yani :KK70:

Senmi istedin sedasyonu canim?

Oluyor anestezi uzmanı ama işte beni ikna edemedi ilk operasyonda..Tutturdum genel olcam diye..
Zaten ameliyata girerken beni görenler beni beyin ameliyatına giriyorum sanmıştır..Öyle bi büyüttüm yani :KK70:
:KK70: Ay heralde bende senin gibi girerim ameliyata hahahha ay sen cok yasa emi

Evet canım..Deri esnemesi olduğu için fazla miktar lipo yapılamıyor, doktorum beni uyarmıştı aslında.Fazla alırsam deri yığılma yapar iyice olmaz demişti.Yani her şeyin iyisi var sonuçta onu tercih etmek en mantıklısı ama ben biliyorsun Tam karın germeyi hiiçç düşünmemiştim düşünemiyordum..Büyükmü düşünmüşüm başıma geldi ama iyikide gelmiş valla.Benim için doğrusu en iyisi karın germe imiş! Sürecim henüz çok erken ama yinede mutluyum :nazar: Artık su içsem bile şişkinlik olmayacakmış:KK73: Hamilelik geçiren bayanların durumu maalesef zor.Kasların onarılması gerek,fazla derinin alınması gerek.Yoksa sadece lipo yeterli olmuyor paralar çöpe gitti ama denemiş olduk naapalım :KK51:
Bakalım zaman ne gösterecek bize ,şu şişkinlik ne zaman geçecek sabırla bekliyorum :anneadayı:
Arzum 20 günden sonra şişler iniyor daha çok yeni şişliği hiç onemseme bencede karın germe olucaksa tam karın germe olmalı yoksa karnımız kilo almıyor yanlar alıyomuş çok kotu Bi goruntu oluyomuş doktorum demişti

Back
X