- Konu Sahibi tafi
- #2.621
Doktorun ne iyimis canim ya ne guzel sozunun arkasinda duruyor sanslisin ama istanbulda degilsin degilmi?
Yok canım izmirdeyim ben..Doktorum çok iyidir gerçekten..Parayı önde tutmayanlardan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun ne iyimis canim ya ne guzel sozunun arkasinda duruyor sanslisin ama istanbulda degilsin degilmi?
ha ha ha ha yer aç bana da geliyorum oraya benide bir lazer lipolasın
Atla salı günü gel, aynı ameliyathanede çıkarır ikimizi
Bu sefer sedasyonla olucam ama, onun stresi var üstümde..Ya uyanırsam diye..
Uyanırsam basın geneli dedim..
ameliyattan sonra İzmirdeki endülüs meyhaneye gidek bayıldım ben oraya kutlama yapak he gelimmmm
Lazer lipoyu lokal anestezi yapiyorlar diye duydum oyle degilmi canimAtla salı günü gel, aynı ameliyathanede çıkarır ikimizi
Lazer lipoyu lokal anestezi yapiyorlar diye duydum oyle degilmi canim
Biletimi almasaydim izmire gelirdim bak yaYok canım izmirdeyim ben..Doktorum çok iyidir gerçekten..Parayı önde tutmayanlardan..
Hee o korselerle o sargılarla davul gibi mi gidek
Ameliyattan 1 ay sonra gidelim, şöyle kızkıza dağıtalım![]()
Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallahLokal+sedasyonla yapıyorlar..Ama ben panik atak olduğum için ya uyanırsam diye tedirgin olduğumdan ilk operasyonumu genel anesteziyle oldum :)
Biletimi almasaydim izmire gelirdim bak ya( neyse hayirlsii boyle imis
Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallah
Senmi istedin sedasyonu canim?Atla salı günü gel, aynı ameliyathanede çıkarır ikimizi
Kiz ben izmirliyim kalirdik bizdeBiletimi almasaydim izmire gelirdim bak ya( neyse hayirlsii boyle imis
Oluyor anestezi uzmanı ama işte beni ikna edemedi ilk operasyonda..Tutturdum genel olcam diye..
Zaten ameliyata girerken beni görenler beni beyin ameliyatına giriyorum sanmıştır..Öyle bi büyüttüm yani![]()
Kiz ben izmirliyim kalirdik bizde
Bende medcezirin dr.unu öğrendiğimde üzülmüştüm hiç araştırmadığıma.
Yaaa canim gordunmu izmiri de cok severim yaa neyse artik yazin bulusuruz ordaKiz ben izmirliyim kalirdik bizde
Bende medcezirin dr.unu öğrendiğimde üzülmüştüm hiç araştırmadığıma.
Senmi istedin sedasyonu canim?
Evet canim yaSen naptın tatlım? Lipo olacak mısın? Nereye karar verdin?
Bi talihsizlik yaşadın tam karar verdiğin anda..
Arzum 20 günden sonra şişler iniyor daha çok yeni şişliği hiç onemseme bencede karın germe olucaksa tam karın germe olmalı yoksa karnımız kilo almıyor yanlar alıyomuş çok kotu Bi goruntu oluyomuş doktorum demiştiEvet canım..Deri esnemesi olduğu için fazla miktar lipo yapılamıyor, doktorum beni uyarmıştı aslında.Fazla alırsam deri yığılma yapar iyice olmaz demişti.Yani her şeyin iyisi var sonuçta onu tercih etmek en mantıklısı ama ben biliyorsun Tam karın germeyi hiiçç düşünmemiştim düşünemiyordum..Büyükmü düşünmüşüm başıma geldi ama iyikide gelmiş valla.Benim için doğrusu en iyisi karın germe imiş! Sürecim henüz çok erken ama yinede mutluyumArtık su içsem bile şişkinlik olmayacakmış
Hamilelik geçiren bayanların durumu maalesef zor.Kasların onarılması gerek,fazla derinin alınması gerek.Yoksa sadece lipo yeterli olmuyor paralar çöpe gitti ama denemiş olduk naapalım
Bakalım zaman ne gösterecek bize ,şu şişkinlik ne zaman geçecek sabırla bekliyorum![]()