- Konu Sahibi tafi
- #2.901
Valla cizimlere basladigi zaman surati da cizin burayi da cizin dedim bende :)) yapmisken bir kere olsun dedim tamam belki sonra acisi daha cok oluyor ama en azindan bir kerede olup bitiyor:) gerci ben karnimdan memmun degilim sizin gibi degil cildim biliyosunuz dogum yapanlarin cildi sarkiyorLazerlipo canım..sırt ve arka simitleri gördünüz ya, oraya işlem olacak komple..Ama yanlara ve karna da girin dicem :)
Senin neyin kaldı allahsen lipo olacak, her tarafın germe olmuş gibi maşallah..Platese başla yeterlidir..Gayet iyi durumdasın şu an.

Bende para biriktirip germe dusunuyorum
Nejdet beye germe olan oldumu burda ?
canim bi bildigi vardir cekmiyorsa bak benim doktor da cekmemis istedigim kadar ..Ah serabım ilk gün olsa neyse..1 hafta sürüyor o bulantı ve baş dönmesi. Neyse napim çekicem..Son ameliyattan sonra bi daha tövbe demiştim, büyük konuşmamak lazımmış
Ben de onu dedim denize, ateş demek enfeksiyona işaret demek, neden taburcu ettiler dedim. Hatta nejdet bey de demiş, ben sizi en az 3-4 gün yatırırdım demiş..
Nasıl böyle insan sağlığıyla oynayabiliyorlar para uğruna anlamak güç..Yemin ederim ben olsam dava açardım.
Ama senin bacaklarda da çok değişim var. Benim bacaklar da daha fazla incelmezmiş artık, napayım kaslarını mı alayım dedi en sonZayıflıcaz ve spor yapcaz başka çaresi yok.
Nejdet beyi çok seviyorum ama sevmediğim tek huyu az çekiyor benden4 lt çekseydi ben de belki süper incelirdim..2.5 litreyle bile epey fark oldu çünkü..Ama çekmem de çekmem diyor
![]()
Reciziyon yaparim ama bir kerede cekmem riske atmam diyordur belki kendi kendine haklilarda
Bende tugba gibi bir sonuc bekliyordum ama herkesin yapisi farkli bak senin bacaklarin kasliymis mesela bizde yagli saniyoruz oramizi buramizi belkide kasttir ha ne dersin