- Konu Sahibi tafi
- #3.381
Hic heyecan yapma uyuyup uyandigini anlamayacaksin bile, yarin toparlaninca mutlaka yazSabah 9 da ameliyatim varr kizlar dua edin lutfennkorkuyorum masada falan kalirim diyr panik ataktan hallice.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic heyecan yapma uyuyup uyandigini anlamayacaksin bile, yarin toparlaninca mutlaka yazSabah 9 da ameliyatim varr kizlar dua edin lutfennkorkuyorum masada falan kalirim diyr panik ataktan hallice.:)
Merhaba deniz yaklaşık 2-3 hafta önce alpaslan beye laser liposuction ameliyatı oldum ayrı acılar -bıçak saplaması gibi olan- bende de var ancak eskiye göre çok çok azaldı. muhtemelen zamanla kalmayacak. Kısaca korkma :)Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 ay önce bacaklarıma vaser liposakşın yaptırdım. Ayrıca uyluk germede yapıldı. 3 haftadır spor yapıyorum. Özellikle dizden üst tarafımda ön ve arka bacaklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor. Sizde de bunun gibi bir ağrı oldu mu? Bu ağrıların liposakşınla alakası var mıdır acaba?
şimdi fark ettim 3 ay önce oldum demişsin. sen yine sor bir doktoruna dediğim gibi benimde vardı gitigide azalıyor. ama benim ameliyatım cuma günü 3. hafta olacak.Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 ay önce bacaklarıma vaser liposakşın yaptırdım. Ayrıca uyluk germede yapıldı. 3 haftadır spor yapıyorum. Özellikle dizden üst tarafımda ön ve arka bacaklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor. Sizde de bunun gibi bir ağrı oldu mu? Bu ağrıların liposakşınla alakası var mıdır acaba?
Canim geçmiş olsunKizlarr ciktim tabi agrilarim var dayaniorum..5 litre alindi belden falan korse xxs ye girmisim inanamadimmmmm sistim simdilik ama mutluyumm taner bahar cidden muthis bi doktor yaglarida odaya yollamis haaha...dualariniz icin Allah razi olsun kk iyiki varsinnn !!!!!
Sagol cnm bnde cok sasirdm insallah iyi olur msji iki kez paylasmisim kusura bakmaynnnnCanim geçmiş olsun
Maşallah iyi olmana sevindim
5 litre....xxs korse.... onada bi maşallah
Ayy gecmis olsun insallah iyisindir agrilarin gun gectikce hafifliyecekKizlarr ciktim tabi agrilarim var dayaniorum..5 litre alindi belden falan korse xxs ye girmisim inanamadimmmmm sistim simdilik ama mutluyumm taner bahar cidden muthis bi doktor yaglarida odaya yollamis haaha...dualariniz icin Allah razi olsun kk iyiki varsinnn !!!!!
cnm en cok gobek aciyoAyy gecmis olsun insallah iyisindir agrilarin gun gectikce hafifliyecek
Masallah 5 litre baya cekilmis xxs bunada masallah
Benim en cok belim agriyodu gecer canim daha ilk gunun uc gun sonra birden iyileseceksin insallah kendine dikkat et bol su ic ananas ye eve gecincecnm en cok gobek aciyo
Canım çok geçmiş olsun 5 kilo süper süper super bende istiyorum:)Kizlarr ciktim tabi agrilarim var dayaniorum..5 litre alindi belden falan korse xxs ye girmisim inanamadimmmmm sistim simdilik ama mutluyumm taner bahar cidden muthis bi doktor yaglarida odaya yollamis haaha...dualariniz icin Allah razi olsun kk iyiki varsinnn !!!!!
Doktorumla konuştum günde bir enflamatuar bir ilaç kullanmamı tavsiye etti. Zamanla geçer dedi. Bu hafta daha az oluyor zaten. Teşekkür ederim ilginiz içinde. Sizede çok geçmiş olsun :)şimdi fark ettim 3 ay önce oldum demişsin. sen yine sor bir doktoruna dediğim gibi benimde vardı gitigide azalıyor. ama benim ameliyatım cuma günü 3. hafta olacak.
Ankaradaysan doktorum taner bahari tavsiye ederm canim inanlmazda uygun fiyat verirCanım çok geçmiş olsun 5 kilo süper süper super bende istiyorum:)
Tatlim ben 70 kilo girdm ama yag oranim cok yuksekti sanirim ondan bu kadar cok inceldm doktor bile sasirdi :) valla tatlim etim cok sikiyms sanirim ondan daha zayif duruodmpersiangirl geçmiş olsun. Kaç kiloyla ameliyat oldunuz? Ben xs korse giymiştim. Siz epey ince olmalısınız. Nerene lipo yaptıracaksın diyorlar ya sizede demiş olmalı bazı çok bilmişler :))
tatlim ablamlarin dedgine gore incecikmis ilk cktgmda belim falan fakat su an davul gibi sistim bi hafta sonra azda olsa sisler iner foto atacagm tabikiCok gecmis olsun cok merak ettim simdi 5 litre ne kadar fark edecek. Resim paylasirsan bizimle sevinirim