• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bi haftam doldu.ne zaman tartida dusecek kilom :KK43:
bence kilona takılma önemli olan incelmiş olman. ödemlerin atılması hemen olmaz. ben ameliyatın ertesi günü 3 kilo fazla çıktım. benimde cuma dolacak ama tartılmıyorum. yarın bandajlarımı açıcam çok heyecanlıyım :)

Valla cok sisimmmm incelmedimde daha :KK43:
sen nezaman oldun lipoliz canım? ben bacaklarımdan oldum şuan aşağı inmeye başladı ödem ayaklarım okadar şişki. normaldede ayaklarım ve bileklerim çok incedir şuan çok komik :D bugün 6. günüm açıyorum bandajları insallah

merhaba
benimde aynı sizin gibi inatçı bir bölgem vardı onun için yaptırdım. 3. günüm şuan hala sargılı cuma açılacak. kaç haftada normal görünüme kavuştunuz?
Benimki yaklaşık 2-3 hafta sürmüştü, bir ayın sonunda tamamen normal halime (tabi daha zayıf haline) dönmüştüm. İlk haftadan sonrası da zaten çok ağrısız ve rahat geçti. Bölgeye bolca masaj yapmak da yardımcı oluyor ikinci haftadan sonra.

sen nezaman oldun lipoliz canım? ben bacaklarımdan oldum şuan aşağı inmeye başladı ödem ayaklarım okadar şişki. normaldede ayaklarım ve bileklerim çok incedir şuan çok komik :KK70: bugün 6. günüm açıyorum bandajları insallah
Bandaj dediğin ne? Korse giyindirmedilermi?

Benimki yaklaşık 2-3 hafta sürmüştü, bir ayın sonunda tamamen normal halime (tabi daha zayıf haline) dönmüştüm. İlk haftadan sonrası da zaten çok ağrısız ve rahat geçti. Bölgeye bolca masaj yapmak da yardımcı oluyor ikinci haftadan sonra.
benimde yarın 1 hafta olacak. daha rahatım ama üstüne bastırınca ağrım hala var. bakalım bugün sargılarımı çıkarıcam. ödemim ayaklarıma indi iyice. insallah o da geçer bian önce. güzelleşmek zor şey valla :)

Korseden bahsediyordur herhalde. Bir de korsenin altında liposuction çubuğunun girdiği yerlerde pansuman misali pamuklar oluyor, o da olabilir.

korsem var altında bandajlar var. operasyon sonrası sardılar. onları çıkarıcam bugün. korseye bikaç hafta daha devam
Benimde vardi ama dr. bana ertesi gün çıkartabilirsin demişti. Ondan sordum, senin bir hafta oldu sanirim, hala sızıntı varmıydı acaba? Belki farklı oluyordur. Hepinize geçmiş olsun.

Benimde vardi ama dr. bana ertesi gün çıkartabilirsin demişti. Ondan sordum, senin bir hafta oldu sanirim, hala sızıntı varmıydı acaba? Belki farklı oluyordur. Hepinize geçmiş olsun.
benim iki gün sızıntım oldu geçti sonra. bana 5-6 gün kalsın demişti. herkesin farklı heralde :) geçmiş olsun

bandajlarımı açtım arkadaşlar. bi arkadaşımla birlikte açtım. ona göre baya fark var. bana göre hala şiş :) yani belli başlı problemli yerlerim vardı. şuan %50 iyi gibi duruyo. umarım düzelir. bugün 6. günümdü. arkadaşıma göre şişlik hepsi. bakalım resimleri doktoruma attım ne diyecek.

bandajlarımı açtım arkadaşlar. bi arkadaşımla birlikte açtım. ona göre baya fark var. bana göre hala şiş :) yani belli başlı problemli yerlerim vardı. şuan %50 iyi gibi duruyo. umarım düzelir. bugün 6. günümdü. arkadaşıma göre şişlik hepsi. bakalım resimleri doktoruma attım ne diyecek.

demekki tahmin ettiğin kadar kötü değilmiş :) korseyi yine giydin dimi?

bu arada arkadaşlar benim bugün 10.günüm doldu ameliyattan çıkalı. ödemleri atamadim daha yani bacaklarım hala şiş :( tabi doktor bir ay sürer dedi ödemlerin tamamen gitmesi. bende sabırlı olmaya çalışıyorum. AMAAAA HALA MORARIKLAR yahu! sizinde öyle mi kızlar?

bu mesajı görünce rahatladım valla. doktorumda dedi bir ay sürecek diye ama şişik sanki hic inmeyecekmis gibi geliyor bana

bu arada arkadaşlar benim bugün 10.günüm doldu ameliyattan çıkalı. ödemleri atamadim daha yani bacaklarım hala şiş :( tabi doktor bir ay sürer dedi ödemlerin tamamen gitmesi. bende sabırlı olmaya çalışıyorum. AMAAAA HALA MORARIKLAR yahu! sizinde öyle mi kızlar?
Benimde 10. Gunum halen mor ve sisim :) sen tartida fazla cikiomusun

Back
X