• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar bende bir yıl yedi ay önce liposuction ameliyatı oldum. Doktorum fatih dagdelendi. 12bin tl ye oldum ameliyatimi. Ama beş kuruş etmezmis. Doktoru karalamak değil amacım allah şahit. Sadece yaptiracaksaniz doğru düzgün birine yaptırın benim gibi eşşek yerine konmayin. Paramin beş kuruşu dahil hepsine çok acıyor um. Doktorum tarafından kandirildim. Iki seneye yakın zaman da hala sislerim inmedi yaralarim geçmedi. Doktorum u arıyorum telefonu bile açmıyor. Cokmeler meydana geldi. Sakin arkadaşlar. Sakin. Dikkat edin benim dustugum durumda düşmeyin. Para kolay kazanılan birşey değil. Hele ki sağlığın geri dönüşü hiç yok

Kizlar ben araniza yeni katildim ve bi kac seneye bende lipo olmak istiyorum ama kafam karisik düşüncelerinizi almak istiyorum . Durum su ki ben üniversite ogrencisiyim iki seneye mezun olucam allahin izniyle ogretmen olucam ancak basenlerim var biraz baldirlarim ve diz alti bacaklarim kalin sporlada gecicegini sanmiyorum popomdada biraz yaglardan dolayi kotu bi gorunum mevcut baldirlarimda ki falaliklar diz kapaklrimda kotu duruyo sekilsizlik nevcut yani ole fazla kilolu biri de degilm 49 kiloyum belim asiri ince dedigim gbi alt bolgem bole sizce yaptirmali miyim kafam karisti kotu yorumlarda var malum sizce erken mi ol

Kizlar ben araniza yeni katildim ve bi kac seneye bende lipo olmak istiyorum ama kafam karisik düşüncelerinizi almak istiyorum . Durum su ki ben üniversite ogrencisiyim iki seneye mezun olucam allahin izniyle ogretmen olucam ancak basenlerim var biraz baldirlarim ve diz alti bacaklarim kalin sporlada gecicegini sanmiyorum popomdada biraz yaglardan dolayi kotu bi gorunum mevcut baldirlarimda ki falaliklar diz kapaklrimda kotu duruyo sekilsizlik nevcut yani ole fazla kilolu biri de degilm 49 kiloyum belim asiri ince dedigim gbi alt bolgem bole sizce yaptirmali miyim kafam karisti kotu yorumlarda var malum sizce erken mi ol
Canım zaten liposakşın zayıflama değil kontur ameliyatı diye söylüyor doktorlar,bu konuda başarılı iyi bir doktor ve senin için uygun bir teknikle yapılırsa memnun kalacağını düşünüyorumHoppa

Canım zaten liposakşın zayıflama değil kontur ameliyatı diye söylüyor doktorlar,bu konuda başarılı iyi bir doktor ve senin için uygun bir teknikle yapılırsa memnun kalacağını düşünüyorumHoppa
Teşekkür ederim pek bilgim yok dogrusu dadce su kalin bacaklarimdan ve basenlerden kurtulmak istiyorum ama ilerde deforme olur mu dye endiseliyim dgrusu

Olanlar varsa bana resimlerini atarlarsa sevinirim arkadaşlar :110:

Bı arkadasım yaptırdı amma kılolarını daha beter gerı aldı bır ıse yaramıyor.saglıklı beslenme ve spor en tehlıkesızı

Bı arkadasım yaptırdı amma kılolarını daha beter gerı aldı bır ıse yaramıyor.saglıklı beslenme ve spor en tehlıkesızı
Benim de korkum bu oyle ki bazi yorumlarda belli biyerin şiş bi yerin ince olabiliyomus sonralari yani deforme oluyo yorumun icin teşekkür ederim canim :KK16:

Liposakşın oldum diye homini gırtlak yediyse elbette almıştır kilolarını..

Lipo kontur düzeltme ameliyatıdır..Kilo verme değil, kilo vermek için yaptırılmasın yani...

Ben de yaptırdıktan sonra kilo aldım, ama hala ne simitlerim var ne bacaklarım eskisi gibi.

Bu anlamda yanlış yönlendirmeyelim insanları.

Lipo kontur düzeltme ameliyatıdır..Kilo verme değil, kilo vermek için yaptırılmasın yani...

Ben de yaptırdıktan sonra kilo aldım, ama hala ne simitlerim var ne bacaklarım eskisi gibi.

Bacaklarinda iz kaldi mi tatlim

Slm kızlar liposuction mı soğuk lipoliz mi bacak ve bsaen bolgesinde hangisi daha etkili olur

Ben de kum saati belim cok ince basen olunca mirelim sıfır oluyo kilo alinca ya göğüsden yada alt bolgeden aliyorum kurtulmak istiyorum valla ya:KK42:

Ben kendim olmadım ve sadece soruya cevap verdim.İnsanları yalnış yönlendırme farklı bir seydir.kaldıkı çoğu insan kilo veremediyi için yapar ve istediyi sonucu alma

Ben kendim olmadım ve sadece soruya cevap verdim.İnsanları yalnış yönlendırme farklı bir seydir.kaldıkı çoğu insan kilo veremediyi için yapar ve istediyi sonucu alma

İşte yanlış bilgi..Kilo vermek için yapılan bir operasyon olmadığını tüm doktorlar ve bizler her defasında söylüyoruz.

Back
X