Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 gün falan oldu daha 1 ay olmadi daha benim de aynı şekilde üstüm 36 38 alt 40 42 inşallah birdaha olmaz şuanda da hala sis ve hiç bişey gitmemis gibi duruyor bakalım önümüzdeki aylarda neler olucak
Benım sana önerim 3 tl su içmen ve gunde yarım saat yürüyüşle başlayıp o yürüyüşü pilatese cevırmen kısa zamanda sonucu alırsın

Neye istinaden yazdgınızı bu sekilde detaylı ifade etmediginiz icin haliyle boyle bir yorum yaptım..kilo vermeniz lipoyla ilgili degil..bir sekilde duzenli beslenme, tuzu ve karbonhidratı kesme ya da azaltma gibi ufak tefek seylere dikkat ettiyseniz, lipoyla beraber kilolar daha hızlı gidiyor..ilk lipomda benim de oyleydi..biraz dikkat ettim, lipoyla beraber epey kilo verdim..ama sadece lipoyla 2-3 kg haricinde pek oynama olmuyor..
siz ikinciyi mi oldunuz ? hangi bölgenizden

Kizlar okadar aci cektim bana ders oldu evde aile olunca zayiflama zor oluyor zayiflama kampina gitcem bugun 1 ay mecbur orda kurallara uyman lazim otamatikmen zayiflarim

Arkadaşlar lipo için başarılı bir doktor arıyorum istanbulda. Zamanım kısıtlı. Konu açtım doktor tavsiyesi istiyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum :KK17::KK17:

Kizlar okadar aci cektim bana ders oldu evde aile olunca zayiflama zor oluyor zayiflama kampina gitcem bugun 1 ay mecbur orda kurallara uyman lazim otamatikmen zayiflarim
Kaç kg sun canim zayıflama kampı çok zor ve sağlıksız ben ce rabbim sağlık versin allah korsun zayıfliycam dige sağlığından olma

B.evlerde dr alı Sakın sel var ben araştırdım zaman onu çok onermislerdi gerçi ona lipo yaptırmak kısmet olmadi

Arkadaşlar lipo için başarılı bir doktor arıyorum istanbulda. Zamanım kısıtlı. Konu açtım doktor tavsiyesi istiyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum :KK17::KK17:
ben op.dr.taha memetoğluna yaptırmıştım muayenesi bakırköyde tavsiye ederim.

nereye gideceksin arkadaşım ben gecen seneden beri yer baktım ama aşırı pahalı ya :( özelden yazarmısın kampın adını

okudum mesajını yok bebem o parayı verirsem ben sinirden hasta olurum:))) şaka bi tarafa hem aç kalacam hemde o fahiş fiyat çok spor diyete sarmak en iyisi arkadaşım mora terapiye gitti valla kız bir ayı geçti azına yasaklı şeyleri sokmadı beyin red ediyor olmadı ona bakarım bi ucuz nasılsa

okudum mesajını yok bebem o parayı verirsem ben sinirden hasta olurum:))) şaka bi tarafa hem aç kalacam hemde o fahiş fiyat çok spor diyete sarmak en iyisi arkadaşım mora terapiye gitti valla kız bir ayı geçti azına yasaklı şeyleri sokmadı beyin red ediyor olmadı ona bakarım bi ucuz nasılsa
Bende hipnozu duydum yaptirmadim akupunktur gittik unlu dr faruk bu tvlerre cikan dr asla guvenmiyeceksin reklamdan baska bisey yok kulagimda inanilmaz agri oldu gram istah azaltmada faydasi olmadi.son care zayiflama kampi maalesef cok pahali bugun geldim koy ortami biraz sikildim ama gunduz gozuyle goruyum bakalim

Bende hipnozu duydum yaptirmadim akupunktur gittik unlu dr faruk bu tvlerre cikan dr asla guvenmiyeceksin reklamdan baska bisey yok kulagimda inanilmaz agri oldu gram istah azaltmada faydasi olmadi.son care zayiflama kampi maalesef cok pahali bugun geldim koy ortami biraz sikildim ama gunduz gozuyle goruyum bakalim

aaa gittin mi ordamısın hadi inşallah tığ gibi dönersin iyide yenii ameliyatlıın yazdığına göre de ağrın çoktu biraz bekleseydin yaa acele etmeseydin iyice toparlansaydın

Mora terapi ne nasıl bir yöntem

Agrim var ama cok hirs yaptim zayiflicam ya tabi eskisi kadar ağri yok onceden aklimi kaybedecek oluyordum

Canım ben Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeliyi öneririm, kardeşim o kadar memnun kaldı ki anlatamam.

Ağrı bendé de oluyor ara ara belim ağrıyor çok ayakta kalınca çok eğilip kalkınca ama genel olarak iyim bu kadar emeğine inşallah verirsin sağsalim hayırlı siyla istediğin kg bir An önce kavusursun

Back
X