Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chocochocolate'ciğim ben yukarıda da yazmıştım, ben çok araştırdım. Önemli olan alet edevat değil doktorun bu konudaki becerisi. Vaserle de olsan başkasıyla da alet yapmıyor ameliyatı sonuçta. Gerçi sen Naci beyden memnunsun takip ettiğim kadarıyla, ama demek istediğim elle liposakşın kötü bir yöntem değil ben olalı 2 ay oldu, çok memnunum. Ne dalga ne çöküklük, 2 beden incelmiş durumdayım falan. Ödemlerim bayağı azaldı, kimse liposakşın olduğumu anlamıyor. Ayrıca birçok doktorla konuştuğum için biliyorum, lazerli olanlarda çok dikkatli yapılmazsa deride beslenmeme sonucu kötü yaralar açılabiliyormuş. Yine en emini elle yapılan gibi geliyor bana.

fairlady cim ben de inan çok araştırdım.yani bu dönemde sadece burun ve meme değil,liposuction da araştırdım çünkü düşünüyodum ama korkunç geldiği için hiç yaptırma aşamasına gelmemiştim.bu vaser yöntemi ewt tecrübeli ellerde yapılmadığı taktirde tehlikeli olabiliyor.zaten naci çelik te bunu gerek internet sitesinde açık açık yazmıştır,gerekse kendisi de söyler hastalarına muayene sırasında.ama naci çelik gerekli bilgi tecrübe ve donanıma sahip,el becerisine sahip bir doktordur.yanii bu söyledğin durum naci çelik gibi bir doktor için geçerli olamaz.zaten piyasadaki yetenekli ve tecrübeli doktorları az çok biliyoruz.elle de yapsalar,vaserla da yapsalar,hayati bisonuç bi problem çıkmayacağını bildiğimiz doktorlzar belli.benim bu yöntemin avantajı olarak kastettiğim şey ne sonrasındaki çöküntü,ne de beden olarak sağlanan incelmenin derecesi,ne de etkisi..bu yöntemin avantajı komşu dokulara fazla zarar vermeden,dokulara daha saygılı bir çalışma,daha az morluk şişlik ödem vs..,daha çabuk cilt toparlanması gibi sonuçlar..bir de elle yapılan yöntemle çok iyi bir doktora yaptırmış ama çökme olduğunu düşünen çok yakın bir tanıdığım da var =)) yanii netice olarak benim korktuğum tarafı dokuların zarar görmesi,vücudun hırpalanmış olması kısmı olduğu için tecrübeli bir doktor yaptığı taktirde vaser çok daha güvenli ve avantajlı bir yöntem diyebilirim ben.ama bu benim araştırmalarımın ve gördüğüm,yaşadığım tecrübelerin doğrultusunda bi çıkarım...

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlaar,benimde sorunum bacagımın arasındaki kısım.52 kg yim.ama inatla bacagımın arasındaki kısım beni rahatsız ediyor.v
aynen mariah carey nin iç bacagı gibi.
22 agustosta bundan kurtulacagım liposuction ile..hadi hayırlısı..

mariah1.jpg

meriah ne kadar kilo almış son halini görmüştüm benim geençliğimde afetti hatun çok genişlemiş..
bacak arası fazlalıktan benimde rahatsızlığım var umarım çok güzel geçer herşeyy

gönder bakalım ne dicek..yanii çok acelen yoksa içine sinen doktora ameliyat olmak için beklemen ii olur bence.ama görüştüm yter bu kadarı,içime de sindi diosan ol gitsin.bilmiorum..yeniyıla öle olcak inşallah ewt :)))

dur bakim ne olacak,benimdrlarada bir msj yazim hangi yontemle yapiyorlar diye,baska aklina gelen bisi varmi ne sorabilirim diye,ogun heyecandan birdeyorgunluktan bisi soramamistim pek

dur bakim ne olacak,benimdrlarada bir msj yazim hangi yontemle yapiyorlar diye,baska aklina gelen bisi varmi ne sorabilirim diye,ogun heyecandan birdeyorgunluktan bisi soramamistim pek

cnm işte yöntemleri sor.yaklaşımlarını dikkatle dinle.hemen herşeyi yaparım diyen ,çok şeyler vaad eden doktoralrdan uzak dur.çökme olabilecek bölgeleri söyleyen,100% kurtulursun demeyen doktorlar bu işi daha ii biliolardır bence.bi de tecrübe çok önemli liposuctionda.yaa hepsinde önemli tabii ama liposuction dediğim gibi beni çok korkutuyo :1shok: bu bi farklı yanii vücudun dengesini bozabilir...

meriah ne kadar kilo almış son halini görmüştüm benim geençliğimde afetti hatun çok genişlemiş..
bacak arası fazlalıktan benimde rahatsızlığım var umarım çok güzel geçer herşeyy

tesekkur ederinm canım,bir cıkayım yazarım gozlemlerimi

Arkadaşlar,ben yeniyim.Aranızda liposaction ameliyatı kaça yapılıyor?Bu konuda araştırması ve bilgisi olan var mı?yardım lütfen

valla canım 4 den baslıyor benım sordugum ve bıldıgım

canım bolge basına fıyat alıyorlar.atıyorum karın icin bir fiyat,bacak icin bir fiyat gibi.

karın basen bel bölgesınden oldum ben 2 bin lıraya cok para vermeye gerek yok ve memnunum lıpodan

ya kızlar okudum tum sayfaları ama ben cok korkuyorum engebeli olacak dıye.oluyor dıyende cok olmuyor dıyende cok..ne dusunmem gerek sasırdım

merhaba ben 2 kez liposuction yaptırdım basen,bacak içi,diz içi olmak üzere ama kesinlikle çok pişmenım vücudum mahvoldu ilk başta herşey harikaydı ama 1 yıl sonra çukurluklar,dalgalanmalar ve sarkıklar çıktı.yaşım çok genç ve normalde bu bir artı ama inanınki çok pişman olacaksınız ben üzerime pareo almadan güneşlenemiyorum çünkü liposuction yaptırdığım çok açık

1 sene içinde kilo mu aldın peki ? ilk zamanlar belli degil miydi ? bende yaptıracagım bacak içine 22 sinde..
aklım karıstı.ilk zamanlarda sorun yoktu şimdi neden oldu sence?

Back
X