fairlady cim ben de inan çok araştırdım.yani bu dönemde sadece burun ve meme değil,liposuction da araştırdım çünkü düşünüyodum ama korkunç geldiği için hiç yaptırma aşamasına gelmemiştim.bu vaser yöntemi ewt tecrübeli ellerde yapılmadığı taktirde tehlikeli olabiliyor.zaten naci çelik te bunu gerek internet sitesinde açık açık yazmıştır,gerekse kendisi de söyler hastalarına muayene sırasında.ama naci çelik gerekli bilgi tecrübe ve donanıma sahip,el becerisine sahip bir doktordur.yanii bu söyledğin durum naci çelik gibi bir doktor için geçerli olamaz.zaten piyasadaki yetenekli ve tecrübeli doktorları az çok biliyoruz.elle de yapsalar,vaserla da yapsalar,hayati bisonuç bi problem çıkmayacağını bildiğimiz doktorlzar belli.benim bu yöntemin avantajı olarak kastettiğim şey ne sonrasındaki çöküntü,ne de beden olarak sağlanan incelmenin derecesi,ne de etkisi..bu yöntemin avantajı komşu dokulara fazla zarar vermeden,dokulara daha saygılı bir çalışma,daha az morluk şişlik ödem vs..,daha çabuk cilt toparlanması gibi sonuçlar..bir de elle yapılan yöntemle çok iyi bir doktora yaptırmış ama çökme olduğunu düşünen çok yakın bir tanıdığım da var =)) yanii netice olarak benim korktuğum tarafı dokuların zarar görmesi,vücudun hırpalanmış olması kısmı olduğu için tecrübeli bir doktor yaptığı taktirde vaser çok daha güvenli ve avantajlı bir yöntem diyebilirim ben.ama bu benim araştırmalarımın ve gördüğüm,yaşadığım tecrübelerin doğrultusunda bi çıkarım...