10 gun once liposuction amelyati oldum.
suan hala hafif odemler var vucudumda fakat inanilmaz bi fark var arada,
gobek bel bacak diz kapaklarimdan yag alindi ve vucut sekilendirmesi
oldu. dokturum Ali Mezdegi'ile tanismakla dunyanin en iyi firsatini yakalamis
oldum. suan cok mutluyum hala aynaya bakinca kendimi gordugume
inanamiyorum =) super bi duygu. butun siskinliklerim ve odemler gecince yani
haftaya tekrar yazacagim. doktorum Ali beye cok tesekur ediyorum.
Ben de bu sabah oldum. Bacak, diz kapaklari ve üst kollardan. Eve gelirken gayet iyi ve mutluydum ama simdi kalkarken biraz zorlaniyorum. Bu sivi cikisi sizde ne kadar sürdü? 4 temmuzda tatile gidiyorum acaba cok sis ve morluk kalir mi? Hadi ödem neyse de mor mor nasil bikini mayo giyecegim? Ben korseyi 1 hafta giyecegim, mayo cinsi bir kumas. Dr un dedigine göre bununla yikanabilirim, cok cabuk kuruyormus. 10 gün oldu diyorsunuz, hic eski kiyafetinizi denediniz mi? Mesela yarin kizimi okula götürmem lazim, dr yavas yürümek sartiyla gidebilecegimi söyledi. Ama ben sokaklarda ayilip bayilip rezil olmaktan korkuyorum. Vasita bana cok yakin. Kizi götürmesem saat 5 e kadar onla evde ugrasabilecegimi sanmiyorum. Aksama kadar dinlenmeyi düsünüyorum. Bana biraz moral verici güzel seyler söyleyin lütfen.
merhaba , sızıntı en fazla 3 gün sürer hatta 2 günde geçer.Ama sokağa çıkma konusu kendini nasıl hissettiğine bağlı ben 15 günde ancak dışarı çıkabilmiştim.Kendini çok iyi hissediyorsan çıkabilirsin .Geçmiş olsun canım.Morluklar bir kaç hafatada ancak geçer.Bunları dert etme lütfen elbette olacak böyle şeyler netiicede ameliyat oldun.Önemli olan sonraki göreceğin güzellik.Herşeye değer valla :)
10 gun once liposuction amelyati oldum.
suan hala hafif odemler var vucudumda fakat inanilmaz bi fark var arada,
gobek bel bacak diz kapaklarimdan yag alindi ve vucut sekilendirmesi
oldu. dokturum Ali Mezdegi'ile tanismakla dunyanin en iyi firsatini yakalamis
oldum. suan cok mutluyum hala aynaya bakinca kendimi gordugume
inanamiyorum =) super bi duygu. butun siskinliklerim ve odemler gecince yani
haftaya tekrar yazacagim. doktorum Ali beye cok tesekur ediyorum.
Arkadaşlar merhaba ,
Ben İzmir den yazıyorum , acaba aranızda ızmır lı var mı ?
Nejdet Şişman a lazerlı lıpo ve belkı karın gerdırme yaptıracagım ama once daha once ona gıtmısı bırısınden tavsıye ve yorum almak cok ısterım ,? bırde kollara yapılan laser lıpo cok bellı oluyormu ız kalırmı kı ?
onun dısında ben doktorla gorustum bana gobegınde kas sarkması var lazerlı lıpo ıle sadece 500 gr alırım dedı , sızce bu az degılmı vucudumdakı yag oranım %29 ve hepsı govedem oldugunu dusunursek boyum 176 kılom 66 ..tum yag zaten orda .. bıde lazerlı lıpo mu yoksa normal lıpo mu tavsıye edersınız ? sımdıden tesekkurler herkesee...
Lipo ben de düşünüyorum.Şu an ideal kilomdayım ama bu sene birden 6 kilo aldım.Göbekve baldır yağlandı biraz.Benim korkum böyle vücut girintili çıkıntılı şekilsiz oluyormuş lipodan sonra doğru mu?Merhabalar,
Ben İstanbul'dan yazıyorum, lazer lipoyu kesinlikle tavsiye ederim. Boyunuz uzun, kilonuz da boya oranla fazla değil, eğer göbeğinizde hafif bir çıkıntı varsa 500 gr yağ alınması yeterli olabilir. Doktor sizi gördüğüne göre uygun olanı söylemiştir diye düşünüyorum. Göbek kasınızda sarkma varsa eğer klasik lipoyu düşünmeyin, daha çok sarkmasına sebep olabilir. Lazer liponun cildi sıkılaştırma özelliği de var o sebeple size daha uygun olur. Hem klasik lipo da kanüller daha kalın oduğu için giriş yerleri daha çok belli olur. Lazer lipo da giriş izi sinek ısırığı kadar bir şey oluyor o da zamanla ten rengini alıyor, iz açısından sorun olmaz yani. Kollarda nerelerden giriş yapacağına da bağlı, eğer lazer lipo olursa görünen yerden de giriş yapsa estetik açıdan pek bir sorun yaşamazsınız. Ama dr'la tekrardan görüşün özellikle göbek için 500 gr yağ alımı sonrası göbeğinizin sıkılaşıp sıkılaşmayacağını kesin öğrenin , çünkü sarkma fazla ise yağ alımı ile birlikte karın germe de önerebiliyor dr'lar. Şimdi den geçmiş olsun.
Lipo ben de düşünüyorum.Şu an ideal kilomdayım ama bu sene birden 6 kilo aldım.Göbekve baldır yağlandı biraz.Benim korkum böyle vücut girintili çıkıntılı şekilsiz oluyormuş lipodan sonra doğru mu?
Size de lazer lipoyu tavsiye ederim. Bahsettiğiniz durumlar iyileşme döneminde oluyor sadece , geçici bir durum yani. Ben den 5 lt yağ alınmıştı ilk 2-3 ay göbeğim de dalgalanmalar olmuştu ama bunların hepsi geçti. 6 ayda vücut oturuyor 1 yıla kadar da incelme
devam ediyor. Şu an 1,5 yıl oldu yaptıralı ve çok memnunum sonuçtan. Ama klasik lipo da dediğiniz olumsuzlukların olması daha yüksek bir ihtimal o sebeple kesinlikle lazer lipo diyorum.
Merhabalar,
Ben İstanbul'dan yazıyorum, lazer lipoyu kesinlikle tavsiye ederim. Boyunuz uzun, kilonuz da boya oranla fazla değil, eğer göbeğinizde hafif bir çıkıntı varsa 500 gr yağ alınması yeterli olabilir. Doktor sizi gördüğüne göre uygun olanı söylemiştir diye düşünüyorum. Göbek kasınızda sarkma varsa eğer klasik lipoyu düşünmeyin, daha çok sarkmasına sebep olabilir. Lazer liponun cildi sıkılaştırma özelliği de var o sebeple size daha uygun olur. Hem klasik lipo da kanüller daha kalın oduğu için giriş yerleri daha çok belli olur. Lazer lipo da giriş izi sinek ısırığı kadar bir şey oluyor o da zamanla ten rengini alıyor, iz açısından sorun olmaz yani. Kollarda nerelerden giriş yapacağına da bağlı, eğer lazer lipo olursa görünen yerden de giriş yapsa estetik açıdan pek bir sorun yaşamazsınız. Ama dr'la tekrardan görüşün özellikle göbek için 500 gr yağ alımı sonrası göbeğinizin sıkılaşıp sıkılaşmayacağını kesin öğrenin , çünkü sarkma fazla ise yağ alımı ile birlikte karın germe de önerebiliyor dr'lar. Şimdi den geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Bu lazer liponun fiyatları ne civarda acaba?
Çok teşekkür ederim :)Lazer lipo fiyatı, yağ alınacak bölgenin sayısına ve miktarına göre kişiye özel belirleniyor. Ben 5000 tl ödemiştim. Fikir vermek açısından söylüyorum.
Lazer lipo fiyatı, yağ alınacak bölgenin sayısına ve miktarına göre kişiye özel belirleniyor. Ben 5000 tl ödemiştim. Fikir vermek açısından söylüyorum.
Merhaba,
Arkaşlık talebimi kabul etiğiniz için öncelikle teşekkür ederim .hangi bölgelerden lipo olmuştunuz? Foto görme şansım var mı birde? Yeni olduğumdan özelden yazamıyorum kusura bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı günler...
Selamlar, ben gıdı, bel, yan simitler,basen, sırt, bacak içinden oldum lipoyu. 5 ltr yakın yağ alındı. Bu ameliyatla ilgili foto yok elimde, doktor çekmişti sadece , istemedim de....Siz de olmayı düşünüyorsunuz herhalde, eğer ihtiyacınız varsa gerçekten çok etkili bir yöntem, tavsiye ederim.
Bir kaç sorum daha olacak size. Sanırım tüm bölgeleri tek seferde oldunuz 5 litreye yakın yağ alındıktan sonra iyileşme süreci nasıl oldu? 19 aylık bir kızım var ve yalnız bakıyorum. Kaç günde toparlananildiniz? Umarım sorularımla daraltmamışımdır. Sağlıklı günler..
Sorduğum sorunun cevabını diğer topiklerdeki yorumlarınızı okurken buldum kusura bakmayın. Sarkma yada deri kalitesinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaştınız mı sanırım iyileşme süresinde bazı dalgalanmalar yaşanıyormuş peki ileri ki dönemlerde bu problemler tamamen ortadan kalkıyor mu acaba?
Merhabalar, evet bu konuyla ilgili başka topiklerde çok yorum yazdım ama bebeğinizin bakımı konusunda ilk günler için destek almanız iyi olur. Ben çok çabuk toparlandım ama yine de yanımda bir arkadaşım 2 gün kalmıştı. Bakıma ihtiyacım olmadı ama özellikle ayağa kalkarken, ya da yatar pozisyondan oturma pozisyonuna geçerken destek ihtiyacı duydum. Bir de diğer arkadaşların yorumlarında 15 gün gibi toparlanma süreci yaşayanlar da oldu onu da gözardı etmemek lazım...Bünyeden bünyeye çok değişiyor vücudun ameliyata verdiği tepki. Eğilip kalkarken hele de çocukla zorlanabilirsiniz gibime geliyor. Diğer sorunuzla alakalı diyeceğim cilt yapısına ve vücudun yıpranma durumuna göre sonucu etkiliyor. Ben hiç doğum yapmadım cildim sıkı bir özelliğe sahip ameliyat öncesinde göbeğimde deformasyon yoktu onun için iyi bir sonuç elde ettim. Ama bacak içlerimde sarkmalar vardı mesela ameliyat sonrası o bölgeler daha güzel toparlandı ilave işlemler yaptırmak zorunda kalmadım. Ben de göbeğimde ilk aylarda olan dalgalanmalar tamamen ortadan kalktı bir sorun kalmadı. Siz de doktora gittiğiniz de ameliyat sonrası elde edeceğiniz sonucu aşağı yukarı size söylerler. Mesela göbek bölgenizde çok fazla sarkma yoksa, doğum yapmışsınız illaki deformasyonlar olmuştur lazer lipoyla güzel sonuç alabilirsiniz. Toparlanmayacak gibi bir durum varsa ve ilave işlemler gerekiyorsa dr söylüyor zaten. Ben de mesela iç bacakta ameliyat öncesi dalgalanma vardı dr bana radyofrekans önerdi fakat iyileşme sürecinden sonra o bölgedeki toparlanma beni tatmin etti, ilave işleme ihtiyaç duymadım. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. Başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?