liposuction

merhaba arkadaşlar bende yağ aldırma operasyonu geçiricem bana yardımcı olurmusunuz nekadar zamanda gecer fark oluyormu gercekten yardımcı olursanız sevınırım korkularım var kesın sonuc aldınızmı amilyat olduktan sonra 4 ay sonra dugun var kardesım evlenıyor duzelırmyım ozamana kadar

Arkadaslar onumuzdeki eylul ayi icerisinde liposuction dusunuyorum.Ancak hicbi hekjm tercihim yok henuz.Onerebileceginiz bi isim var mi?

tesekkurler mugecim.arkadaslar tolgahan beye liposuction olup memnun kalan var mi? bu arada baska bu hekimde operasyon gecirip memnun kalanlar varsa yazabilir mi?Hala arastirma evresindeyim.ve zaman daraliyor.

merhaba. ben de 1 ay önce liposuction oldum. basen ve popodan. kafam karışık ve biraz moralim bozuk. tecrübelerinizden yararlanarak size sormak istedklerim var. yardımcı olabilir misiniz

ne problem oldu siz de?biraz ayrintili anlatabilir misiniz ben de yaptirmayi dusunuyorum kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…