A ambivalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2012 374 7 26 İstanbul 5 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ambivalan #1 mükemmel makyaj yapıyor, neredeyse tüm videolarını hayranlıkla izledim. benim gibi Lisa Eldridge'nin yaptığı makyajı beğenenler var mı acaba?? :) en çok da kişinin yüz hatlarına ten rengine yakışan, kişiyi makyaj küpüne düşmüş gibi göstermediği için seviyorum tarzını.
mükemmel makyaj yapıyor, neredeyse tüm videolarını hayranlıkla izledim. benim gibi Lisa Eldridge'nin yaptığı makyajı beğenenler var mı acaba?? :) en çok da kişinin yüz hatlarına ten rengine yakışan, kişiyi makyaj küpüne düşmüş gibi göstermediği için seviyorum tarzını.
H hazal_diren lafa bakarım laf mı diye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 4.086 613 448 5 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ambivalan #2 Ben Daha az önce başka bir konuya yazdım, no makeup makeup videosunu koydum. Youtube'da izliyorum ben de. Çok güzel uygulamalar yapıyor.
Ben Daha az önce başka bir konuya yazdım, no makeup makeup videosunu koydum. Youtube'da izliyorum ben de. Çok güzel uygulamalar yapıyor.