lise yıllarındayken giydiğimiz okul formaları nasıldı şimdikiler nasıl

lisede çalışan bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim ki keşke tek sorun kıyafetleri,saçları olsa. inanın problem çok daha büyük.uyuşturucu,sigara alkol,erken yaşlarda yaşadıkları cinsellik....bunları görünce kıyafetleri ,saçları çok masum geliyor insana:1no2:

Katılıyorum canım çok doğru .a.s.Yeni nesilin bu kadar bozulmasına sebep nedir bilmek gerekir .Belki bazı şeylerin ülkemize birden gelmesi , belki bişeyleri hemen hazmedememek,ama en büyük neden özenti ve ailelerin duyarsızlığı .Çocuklar ne kadar büyürlerse büyüsünler yine de aile gözetiminde olmalı .Arkadaşlık ettiği kişileri aile bilmeli tanımalı diye düşünüyorum .:1hug:

peki bunların önüne nasıl geçmek lazım oda ayrı bir problem devlet her okulun önüne görevli koyamazki sorun birazda ailevi diye düşünüyorum

tabi ailelerin etkisi çok fazla.kimi ilgisiz kimi de amman çok üstüne gitmeyelim,rahat bırakalım sonra çocuğumuz farklı yerlere kayar,kendilerine bişey yapar diye fazla serbest bırakıyolar.artık çocuklar ailelerini korkutmuş durumdalar yani

tabi ailelerin etkisi çok fazla.kimi ilgisiz kimi de amman çok üstüne gitmeyelim,rahat bırakalım sonra çocuğumuz farklı yerlere kayar,kendilerine bişey yapar diye fazla serbest bırakıyolar.artık çocuklar ailelerini korkutmuş durumdalar yani

Sorun bundan sonra başlıyor tabi uçurumun sonuna giden çocuklar çıkıyor ortaya
Bizim çocuklarımız en azından çok şanslı diyebilirim sürekli takip altında oldukları için
Ben kendi adıma bunu söyleyebilirim

Back
X