Lisedeki arkadaşımdan şimdi hoşlanıyorum

Yorumları okuyunca inanamadım. Bu çocuk liseye geldiğinde konu sahibinin ilişkisi varmış. Seneler süren ilişkisi olmuş, bir çok kişinin evlilik hayatından uzun sayılır ilişkisi. Konu sahibi sevgilisi yüzünden arkadaş ortamlarından el ayak çekmiş olabilir, fazla erkek çevresi kalmamış olabilir. Boşluk duygusu içindedir, ayrılmış ve ayrılık acısını yaşamış, şimdi birilerini istiyordur. Çoğu insanın yaptığı gibi aklı eskilere gitmiştir. Çocuğu önceden görüp yazsa neyse kendisi arartıyor çocuğu ilk durumunu bilmeden. Daha ilk mesajlardan psikolojik şiddet uygulamışssınız üyeye, gerçekten okurken sinir oldum.

Konu sahibi sizde cesur olun, ekleyin, bir mesaj atın. Zaten kız arkadaşı var ise dönmez. Direkt açıkca niyetinizi belli edin. Kaybedecek bir şeyiniz yok.

Size fazla yüklenmişler niye anlamadım. Lisede sevgilin varken ondan da mi hoşlansaydın yani,nedir? Insan eskiden beğenmediğini ilerde tipi tarzı değişti diye beğenebilir,başarılı güçlü olduğu için de beğenebilir.
Tek tavsiyem,her faceden ekleyen sizden hoşlanıyor diye mana cikarmamaniz...
Şuan sizin yerinizde olsaydım muhabbet filan etmez sadece sosyal medyadan eklerdim. Ses seda çıkmazsa da 1 hafta sonra silerdim.Eger eskiden sizden hoşlanmışsa,sevgilinin olması sosyal medyadan red yemesi filan seni belki ulaşılmaz kılmış olabilir, bazi erkekler zoru sever. Belki sana hemen yazacak, yani bu da bir ihtimal.

Yani tipini degistirince bir de fiyakali isi olunca demek ki radariniza takildi tekrar. Yakisikli olmasaydi yine yuzune bakmazdiniz bence. Zamaninda iliskiniz yurumedi ise simdi nasil yuruyecek onu dusundunuz mu? Karakterini degistirmis olabilir ama Amerika gibi yerde zaten kendisine sevgili yapmistir. Belkide tipi degismistir gerisi aynidir. Siz bu isten vazgecin bence.

Bizim yakisikli yazilimci oglumuzu niye amerikan kizlarina yedirelim canim.
Konu sahibi sen ekle onu mesaj da at normal arkadas gib.
Ama profil resmini falan can alici yapMuhabbet baslat bakalim neler olacak. Ne kaybedersin ki. Bol şans

Benimkilerde oyle cerryy ya telli babadan haliceyim

Bence yaz
Çocuk da desin hahaytt zamanında beni istememiştin diye
Ne istediğini bilmeyen insanları sevmem
O kendini geliştirmiş sen aynı yerde kalmışsın
Şimdi yalnız kalınca pişman olmuşsun

Yozgatlıyım ne mana?
Şaka şaka

Üstünden çok zaman geçmiş 1 2 yıl değil ki. Orada ne kızlarla tanışmıştır çalıştığı yerde olsun ortamlarda olsun. Adam altın çağını yaşıyor bildiğin size bakmaz diye düşünüyorum.

Ya neden kadinin cesaretini kiriyorsunuz cok sert absurt yorumlar yapmissiniz. Arkadasim sen ekle. Hatta selam nasilsin falan yaz. Belli olmaz bu isler. Abartili yorumlara takilma. Millet nedense dalga gecmek desarj olmak icin yazar olmus buraya anlamadim gitti. Ben de begendigim kisiye yazdim valla iyiki de yazmisim sen de dene en kötü cevap vermez o da cok sorun degil.

Kabul etmezse rezil olurum

Bende şunu anlamadım: feysbuktan eklemek sevmek hoşlanmak ya da aşık olmak mı demek. Adam öylesine de eklemiştir belki.
Bence boşuna yazmayın. Adam ne alaka der. Kendi kendinizi düşürmeyin bence

ahanda o Yozgatlı benim ne mana?

Sadece "eklesem mi ne yapsam, nasıl muhabbet kursam" deseniz anlarım ama "nasıl etkileyebilirim" nedir? Tanımadığınız etmediğiniz adamı etkileyip ne yapacaksınız?

Bir şansınızı deneyin, ekleyip selam verin diyeceğim ama adam "merhaba" yazsa bavullarınızı hazırlamaya başlayacak gibisiniz.

Miss,
uzun vadeli yatırım nedir bilmiyorsun ondan oluyor bunlar, zamanında bizim tanıdıklar yolu yok, sapa, dağ başı kurtlar iniyor demedi bir tarla aldı, 10 sene sonra 2. köprünün yapılmasına karar verilince tarlaya piyango vurdu.
Sen de al bir tarla bekle, otoban geçer, köprü olur, havalimanı olur, boş tarlayı gören kaçak yapı yapmasın diye etrafını çitle çevir yeter

Ablacım vallahi billahi herif terk etti. Ben öyle yatırım demeden hesap kitap yapmadan sevmiştim. İş teklifini görünce vınladı zalım Neyse oralarda araba kazası falan geçirir diye bir ümit beklerken herifi profesör yapmışlar Ben ne yapayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…