Leym terk eden ex sevgili/sözlü gayet süper bir ünvde hocalık buldu. Patronum dedi ki yıllık en az 200.000$ kazanıyordur. Parayı duyunca vınlamıştıMilletin ex aşkı kaza falan geçiriyor benimki parababası oldu... Bende de hiç şans yokmış valla
Yozgatlıyım ne mana?Oo kusura bakma da sen Yozgat style takılırken Amerika’daki yazılımcı çocuğa yazma zaten.
Neyse şimdi bi tane de Yozgatlı gelir ‘ne mana?’ diye. Bir de onla uğraşırım. Gittim ablacım konundan. Sana good luck
Kabul etmezse rezil olurumYa neden kadinin cesaretini kiriyorsunuz cok sert absurt yorumlar yapmissiniz. Arkadasim sen ekle. Hatta selam nasilsin falan yaz. Belli olmaz bu isler. Abartili yorumlara takilma. Millet nedense dalga gecmek desarj olmak icin yazar olmus buraya anlamadim gitti. Ben de begendigim kisiye yazdim valla iyiki de yazmisim sen de dene en kötü cevap vermez o da cok sorun degil.
Benimkilerde oyle cerryy ya telli babadan haliceyim
ahanda o Yozgatlı benim ne mana?Oo kusura bakma da sen Yozgat style takılırken Amerika’daki yazılımcı çocuğa yazma zaten.
Neyse şimdi bi tane de Yozgatlı gelir ‘ne mana?’ diye. Bir de onla uğraşırım. Gittim ablacım konundan. Sana good luck
Miss,Leym terk eden ex sevgili/sözlü gayet süper bir ünvde hocalık buldu. Patronum dedi ki yıllık en az 200.000$ kazanıyordur. Parayı duyunca vınlamıştıMilletin ex aşkı kaza falan geçiriyor benimki parababası oldu... Bende de hiç şans yokmış valla
Miss,
uzun vadeli yatırım nedir bilmiyorsun ondan oluyor bunlar, zamanında bizim tanıdıklar yolu yok, sapa, dağ başı kurtlar iniyor demedi bir tarla aldı, 10 sene sonra 2. köprünün yapılmasına karar verilince tarlaya piyango vurdu.
Sen de al bir tarla bekle, otoban geçer, köprü olur, havalimanı olur, boş tarlayı gören kaçak yapı yapmasın diye etrafını çitle çevir yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?