- 19 Ağustos 2016
- 214
- 304
- 103
- 27
bence sana bakmaz daha iyileri doludur etrafı.
amerikalı güzel yazılımcı kızlar vardır etrafında napsın türkiyedeki lisedeki arkadaşını.
Ablacım ABDde yazılım + kadın kombinasyonu yok yani, işdünyası aşırı derecede cinsiyetçi ve ırkçı. Kadın sadece ben vardım çalıştığım yerde sekreter bile erkektiBu yorumun realiteyle hiçbir alakası yok valla. Tüm yazılım ofisleri kilo problemli ve ortayaşlı abilerden amcalardan oluşuyor
Şaka bir yana, kültür farkı çok zor bir durum. Hiç değilse insan akşam eve geldiğinde kendi dilini konuşmak istiyor. Karşındaki isterse dünya güzeli/yakışıklısı olsun, kendi kültüründen birinin sunduklarını sunması zor. Farklı kültürlerden ilişki başlarda heyecanlı ama heyecanı bitince uzun vadede kültürel paylaşım yapamadığın biriyle kalıyorsun, altı boş yani.
Bunda bu kadar dusunecek ne var ya hu! Ekle gitsin nolcak? En fazla hatirlamaz yahut hicbir sey yasamazsiniz. Niye bu kadar dusundun ki ustunde
Yani bence de bazi seyleri ne kadar gereksiz abartiyoruz di mi++++++
Konu sahibesi yaz gitsin
Yani bence de bazi seyleri ne kadar gereksiz abartiyoruz di mi
Hamilesiniz kırıcı bir cümle yazmayacağım. Benim ailemin maddi durumu iyi çok şükür . Yaptıgınız ima hiç hoş değilAdam dolar gbi degerlenmis
Sizinde gozleriniz dolarlanmis
Herkesin gideri vardırOglanin gideri iyiymis.
Seni giderin varmi?
Kerimcan?Ne mana yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?