Lisedeki arkadaşımdan şimdi hoşlanıyorum

O zamanlar ilişkim vardı ama ihanet edemezdim ki eski sevgilime.
Zaten 1 yıl aynı sınıfta okuduk sonra mezun olduk
Mesaj at. Dönerse senindir. Dönmezse seni unutmuş demektir.

ben olsam kabul etmem sizi o zaman siz kabul etmemişsiniz ama yinede şansınızı deneyin.denemesi bedava ama çok ölüp bitmediyse size zamanında bir ilişki başlamaz gibi.
Bana o zaman asık mıydı bilmiyorum ? Zaten ilişkim oldugunu biliyordu . Eski sevgilim beni okuldan almaya gelirken görüyordu .

Bir de o zaman ilişkim vardı ona bakamazdım ihanet olurdu bu

Bana o zaman asık mıydı bilmiyorum ? Zaten ilişkim oldugunu biliyordu . Eski sevgilim beni okuldan almaya gelirken görüyordu .

Bir de o zaman ilişkim vardı ona bakamazdım ihanet olurdu bu
haklısınız ama neden kabul etmediniz ki arkadaş olarak eklemişti belki?

Yorumları okudum, niye bu kadar laf sokuldu hiç anlamadım.

Bence direkt yazmayın ama bi şekilde kendinizi hatırlatın. Kendisiyle görüşen ortak bi arkadaşınız varsa bi şekilde muhabbete adınızı geçirsin mesela. Olmadı direkt eklersiniz. Eğer hala önemsiyor ise zaten ilgilenir. Olmadı eski bi arkadaşı eklemiş olarak kalırsınız. Aradan kaç yıl geçmiş "sen lisede benim isteğimi niye kabul etmedin" diye sormaz heralde.

Yorumları okudum, niye bu kadar laf sokuldu hiç anlamadım.

Bence direkt yazmayın ama bi şekilde kendinizi hatırlatın. Kendisiyle görüşen ortak bi arkadaşınız varsa bi şekilde muhabbete adınızı geçirsin mesela. Olmadı direkt eklersiniz. Eğer hala önemsiyor ise zaten ilgilenir. Olmadı eski bi arkadaşı eklemiş olarak kalırsınız. Aradan kaç yıl geçmiş "sen lisede benim isteğimi niye kabul etmedin" diye sormaz heralde.

Valla gayet süper fikirler niye olmasın

Demek hemen herkes sariyor bir tur boslukta 🤣 Bari olumlu sonuc alinsaymis 😁

Leym terk eden ex sevgili/sözlü gayet süper bir ünvde hocalık buldu. Patronum dedi ki yıllık en az 200.000$ kazanıyordur. Parayı duyunca vınlamıştı😂 Milletin ex aşkı kaza falan geçiriyor benimki parababası oldu... Bende de hiç şans yokmış valla😂😂😂😁

Valla gayet süper fikirler niye olmasın
Yani niye olmasın ki. İster Amerika'da olduğu için, ister kariyer sahibi olduğu için, ister yakışıklı olduğu için hoşlanmış olsun. Gidip apaçi, işsiz, güçsüz, serseri adamları sevince de "çok mu aradın bunu, nerden buluyosunuz böyle adamları" demiyor muyuz. Bi erkeği güzellik nasıl etkiliyorsa, bi kadını da gücün etkilemesi gayet normal. Nasıl nikahı bastırırım dememiş ki kız, hoşlandım demiş.

İstiyorsanız şansınızı deneyin oltayı at bakalım gelicek mi :)) eski arkadaşınız olduğu cevap verebilir ama duygu anlamda yaklaşmazdır diye düşünüyorum.

Back
X