Vallahi bildiniz San Franciscoda yaşıyor :)Yani eleman yazılımcıysa San Francisco yöremizdedir diye düşündümİklim sıcak olunca herkes bikiniyle geziyor haliyle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bildiniz San Franciscoda yaşıyor :)Yani eleman yazılımcıysa San Francisco yöremizdedir diye düşündümİklim sıcak olunca herkes bikiniyle geziyor haliyle
![]()
Mesaj at. Dönerse senindir. Dönmezse seni unutmuş demektir.O zamanlar ilişkim vardı ama ihanet edemezdim ki eski sevgilime.
Zaten 1 yıl aynı sınıfta okuduk sonra mezun olduk
O kadar emek verdim boşuna gittiaaa iyi ki bitmiş ozaman ya.. hayırlısı olmuş..
Bana o zaman asık mıydı bilmiyorum ? Zaten ilişkim oldugunu biliyordu . Eski sevgilim beni okuldan almaya gelirken görüyordu .ben olsam kabul etmem sizi o zaman siz kabul etmemişsiniz ama yinede şansınızı deneyin.denemesi bedava ama çok ölüp bitmediyse size zamanında bir ilişki başlamaz gibi.
haklısınız ama neden kabul etmediniz ki arkadaş olarak eklemişti belki?Bana o zaman asık mıydı bilmiyorum ? Zaten ilişkim oldugunu biliyordu . Eski sevgilim beni okuldan almaya gelirken görüyordu .
Bir de o zaman ilişkim vardı ona bakamazdım ihanet olurdu bu
öyle deme vardır bunda da bi hayır.. mutlaka sana kattığı dersler olmuştur..O kadar emek verdim boşuna gitti
Vallahi hatırlamıyorumhaklısınız ama neden kabul etmediniz ki arkadaş olarak eklemişti belki?
Gördüm etkilendim. Hayret etmeye devam edebilirsinizYillardir Hiç konuşmadınız ve simdi mi etkilendiniz?
Insan gerçekten hayret ediyor.
Muhakkak olmustur ama bari nişan yapalım dedim. Onu bile uzattıkça uzattıöyle deme vardır bunda da bi hayır.. mutlaka sana kattığı dersler olmuştur..
Ben bulamadım. Beraber bakalım isterseniz stoklaraOna kadar erkek mi kalmadı?
Yorumları okudum, niye bu kadar laf sokuldu hiç anlamadım.
Bence direkt yazmayın ama bi şekilde kendinizi hatırlatın. Kendisiyle görüşen ortak bi arkadaşınız varsa bi şekilde muhabbete adınızı geçirsin mesela. Olmadı direkt eklersiniz. Eğer hala önemsiyor ise zaten ilgilenir. Olmadı eski bi arkadaşı eklemiş olarak kalırsınız. Aradan kaç yıl geçmiş "sen lisede benim isteğimi niye kabul etmedin" diye sormaz heralde.
onun niyeti yokmuş hiçbişeye.. boşver iyi olmuş bitmesi.. ayrıldıktan sonra barışmaya çalıştı mı seninle?Muhakkak olmustur ama bari nişan yapalım dedim. Onu bile uzattıkça uzattı
Demek hemen herkes sariyor bir tur bosluktaBari olumlu sonuc alinsaymis
![]()
Yani niye olmasın ki. İster Amerika'da olduğu için, ister kariyer sahibi olduğu için, ister yakışıklı olduğu için hoşlanmış olsun. Gidip apaçi, işsiz, güçsüz, serseri adamları sevince de "çok mu aradın bunu, nerden buluyosunuz böyle adamları" demiyor muyuz. Bi erkeği güzellik nasıl etkiliyorsa, bi kadını da gücün etkilemesi gayet normal. Nasıl nikahı bastırırım dememiş ki kız, hoşlandım demiş.Valla gayet süper fikirler niye olmasın