liseli aşkıyla evlenenler........ve sonrası

canım öncelikle sana sabırlar diliyorum. eşinle açık açık konuşmanı öneririm erkekler bizi anlamaz biz anlatmadıkça yani kendiliğinden bişey düşünüp bu kadın benim için şu fedakarlığı yaptı benimde onun için bişeyler yapmam gerekiyo diye düşünmezler hatta bizi dinlemezler biraz fazla isteklerde bulunsak yine başladı dır dır a derler bu yüzden eşin anlamıyosa sen de bi süre ondan ilgisiz dur bakalım o zaman ne yapıcak :26:

öncelikle başınız sağolsun.Allah evladınız yattıkça size ve kızınıza uzun ömür versin.yaşadığınız hiç kolay bişey değil.ama bi de şu açıdan düşünün ahirette cennetin kapısından annem olmadan asla girmicem diyen bir melek sizi bekliyor olucak bu da bu dünyaya sizin bağlanma nedeniniz ve teselliniz olur.eşiniz ile ilgili de çok bişey söylemek doğru değil aslında.belki o da kendi içinde derin bir üzüntü yaşayıp bunu dışa yansıtamıyor olabilir.onun yerine kendini başka konu yada kişilere kanalze etmiş de olabilir.bence kendinize de eşinize de biraz zaman verin.diğer türlü üstüne çok giderseniz daha çok ters tepki yapıp kendinizden uzaklaşmasına sebeb olursunuz gibi geliyor bana..

teşekür ederim umut iklimi ilgisiz durmaya çalışıyorum aramızda ki tek sorun o zaten çok şükür geçimsıkıntımız falanda yok ama sadece ailesineeeeeee aşırı düşkünlüğü birde izine gittiğimiz zaman allahım düşünmek dahi istemiyorum yaaaa

mesela ne konud düşkün bi örnek verebilir misin pek bilemeden ayrıntılı yorum yapaıyorum cnm içini dök bkalım mesela ne gibi davranışlrı seni rahatsız ediyor

çok şükürki tek tesellim rabbimin cennetinde olması yavrumun eşimin de birkere elimi tutup bu konu hakkında konuşmasını isterdim ama kendimi kaybettiğim o anlarda bile memlekttydik ozaman sabah 10 da gidiyor ailesinin yanına akşam 10 da geliyor ben okadar kötüyken ve ogün bana kızımı ve seni sessiz sakin biryere gtrcem demişti çünkü herkes başsağlıgı diledikçe daha kötü oluyordum ve babası aradı o arada kahvaltıya çağırdı düşünmeden tamam geliyorum dedi içime öle oturduki o davranışı

mesela ne konud düşkün bi örnek verebilir misin pek bilemeden ayrıntılı yorum yapaıyorum cnm içini dök bkalım mesela ne gibi davranışlrı seni rahatsız ediyor

canım yaaa tek sorunumuz 4 yıldır ailesinin yanında beni tınlamaması mesela sezeryan oldum yavrumu kaybedeli 13 gün olmş oğlumun mezarındayım hadi kalk yeter babamlar yemekte bizi bekliyorlarmış demesi ...herşeyi onlara danışır korkar vs vs

Son düzenleme:
başın sağolsun allah sıze sabır versın

böyle kyıplardan sonra uzaklaşmalar olabılır

eşiniz daha öncedemı böyleydı bılemıyorum ama
erkekler malum ağlayamaz pek yansıtamaz belkide içine atıyordur

oğlumu kaybetmeden öncede aynıydı yavrumu kaybettikten sonra dahada yoğunlaştı ve bu kadar düşkün ailesi gelmedi yavrumu kaybettikten sonra yanımıza (biz adanalıyız ama siirrte yaşıyoruz ) siirt adana arası 10 saat sadece

yuh ya ! orda o laf denirmi. canım Allahtan sabır diliyorum sana çok zordur eminim. ne desek telafisi olmaz bunun.
ama belkide senin üzülmeni istemeddği için böle soğuk kanlı yaklaşıodur orda sarılsa canım cicim dese daha çok kendini salcaığın içinde olabilir.
ama genele baktığımızda da bu adam ailesine hep düşkün. sende ailene düşkün ol ozaman canım kızınla zaman geçir ailenle geçir takma kafana. 4 yıl olmuş hep böyle nasıl değişiebilir ki .
açık açık birkez konus istersen onun anlamasını bekleme erkek odundur biraz anlatmadan anlamazlar

Merhaba bende liseden sınıf arkadaşımla evliyim
Ama benim açımdan buna lise aşkı denemez
Ben o zamanlar selam bile vermezdim

Yıllar sonra nasipmiş , tekrar karşılaştık ve evlendik
Eskiden nasıldı bilemeyeceğim için çok büyük pişmanlıklarım yok çok şükür

Sizin eşinizin de lise aşkınız olmasıyla alakalı değil
Aileye düşkün olmasıyla alakalı sanırım

canım çok sağolasın.eşimin mesleği gereği yılda en az 3 ay başka şehir göreve gider ben zaten o 3 ayı kesintisiz ailemde geçiririm onların ailesiyle de bir sorun yok ama kendi ailemde daha rahatım...bikaç gün kalırım torunlarını sevinler diye saygıdan dolayı dediğin gibi bazı erkekler odundur ya benimkide bu konuda beni onlayabilecek bir oduna benzemiyor galiba mesala ağustosta iznimiz var beni şimdidedn sancılar tuttu kavgayla gidip kavgayla döncez gülmek yok izinde

aslında öyle ama evlenmeden önce bu denli değildi onlar yüzüne zaten 2 aylık evliyken yeni hamileydim kızımada ilk tokatını yemiştim aklıma geldiği an çıldırıyorum en zoruma giden de oğlumun acısında bile beni anlamaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…