Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle sana sabırlar diliyorum. eşinle açık açık konuşmanı öneririm erkekler bizi anlamaz biz anlatmadıkça yani kendiliğinden bişey düşünüp bu kadın benim için şu fedakarlığı yaptı benimde onun için bişeyler yapmam gerekiyo diye düşünmezler hatta bizi dinlemezler biraz fazla isteklerde bulunsak yine başladı dır dır a derler bu yüzden eşin anlamıyosa sen de bi süre ondan ilgisiz dur bakalım o zaman ne yapıcak :26:
öncelikle başınız sağolsun.Allah evladınız yattıkça size ve kızınıza uzun ömür versin.yaşadığınız hiç kolay bişey değil.ama bi de şu açıdan düşünün ahirette cennetin kapısından annem olmadan asla girmicem diyen bir melek sizi bekliyor olucak bu da bu dünyaya sizin bağlanma nedeniniz ve teselliniz olur.eşiniz ile ilgili de çok bişey söylemek doğru değil aslında.belki o da kendi içinde derin bir üzüntü yaşayıp bunu dışa yansıtamıyor olabilir.onun yerine kendini başka konu yada kişilere kanalze etmiş de olabilir.bence kendinize de eşinize de biraz zaman verin.diğer türlü üstüne çok giderseniz daha çok ters tepki yapıp kendinizden uzaklaşmasına sebeb olursunuz gibi geliyor bana..
mesela ne konud düşkün bi örnek verebilir misin pek bilemeden ayrıntılı yorum yapaıyorum cnm içini dök bkalım mesela ne gibi davranışlrı seni rahatsız ediyor
başın sağolsun allah sıze sabır versın
böyle kyıplardan sonra uzaklaşmalar olabılır
eşiniz daha öncedemı böyleydı bılemıyorum ama
erkekler malum ağlayamaz pek yansıtamaz belkide içine atıyordur
canım yaaa tek sorunumuz 4 yıldır ailesinin yanında beni tınlamaması mesela sezeryan oldum yavrumu kaybedeli 13 gün olmş oğlumun mezarındayım hadi kalk yeter babamlar yemekte bizi bekliyorlarmış demesi ...herşeyi onlara danışır korkar vs vs
yuh ya ! orda o laf denirmi. canım Allahtan sabır diliyorum sanaçok zordur eminim. ne desek telafisi olmaz bunun.
ama belkide senin üzülmeni istemeddği için böle soğuk kanlı yaklaşıodur orda sarılsa canım cicim dese daha çok kendini salcaığın içinde olabilir.
ama genele baktığımızda da bu adam ailesine hep düşkün. sende ailene düşkün ol ozaman canım kızınla zaman geçir ailenle geçir takma kafana. 4 yıl olmuş hep böyle nasıl değişiebilir ki .
açık açık birkez konus istersen onun anlamasını bekleme erkek odundur biraz anlatmadan anlamazlar
Merhaba bende liseden sınıf arkadaşımla evliyim
Ama benim açımdan buna lise aşkı denemez
Ben o zamanlar selam bile vermezdim
Yıllar sonra nasipmiş , tekrar karşılaştık ve evlendik
Eskiden nasıldı bilemeyeceğim için çok büyük pişmanlıklarım yok çok şükür
Sizin eşinizin de lise aşkınız olmasıyla alakalı değil
Aileye düşkün olmasıyla alakalı sanırım