Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Yani çok tahrik edici bir şey değil tabii tuvaletini yapan kadın görüntüsü :KK53: Ama bar tuvaletlerini amacı dışında kullananlar da var tabii.
Bar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayın :P yok olamaz orada yakalansa işletme kapanır kamera niye olsun klozetmi çalcaklar ?

Bar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayın :p yok olamaz orada yakalansa işletme kapanır kamera niye olsun klozetmi çalcaklar ?
sırf türk ifaşaya koymak için oraya buraya kamera konulduğunu düşündüm siteye girip bakınca. evet az önce baktım :( :(

az önce yazdım. patronun göz yummasını savunmak yerine duyarlı her insanın yapması gerektiği gibi "banane" demek yerine ihbar etmek gerektiğini savunuyorum. o zaman belki engellemek için gereken yol çözüm bulunur.
Ne diyecen ?

eşimizle giderken de kalitesiz otellere gitmemeye çalışalım bari. Gerçi şu dakkadan sonra her oteli didik didik ararım ben isterse 5 yıldız olsun
Otellerden zaten ben hiç emin olamam.

Bar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayın :p yok olamaz orada yakalansa işletme kapanır kamera niye olsun klozetmi çalcaklar ?
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...inlar_tuvaletinde_gizli_kamera_skandali_.html

http://www.haberler.com/giresun-daki-tuvalete-gizli-kamera-olayi-6204116-haberi/

http://www.aksam.com.tr/yasam/tuvalette-gizli-kamera-skandali/haber-423064

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/12/151222_dikiz_hapis_ceza

Manyak çok.

Anlat nasıl engelleyecen ?
yahu oyun odası eğlence için açılmış oraya kamera konmazsa tüm eşyaları çalarlar içerideyken birileride girer sinema da da öpü.. koklaşıyor millet arkadaş uyarmış yapmayın etmeyin diye ayrıca ben bankada çalışırken tepemde kamerayla izleniyordum e olmaz mı insanın bazen arkada olurken yanlızken rahat olmak ister niye buraya kamera koydun beni mi servis etcen diye şikayet mi edeyim o kamera olmazsa olur mu ticaret hane orası spor salonlarında da var

tamam sus ve izle sen.
bir de çok umurundaymış gibi öğütvari konu açıyorsun.
hadi kolay gele.
Senin canın sıkılmış saracak yer arıyorsun belli takılmana bak sen

yahu oyun odası eğlence için açılmış oraya kamera konmazsa tüm eşyaları çalarlar içerideyken birileride girer sinema da da öpü.. koklaşıyor millet arkadaş uyarmış yapmayın etmeyin diye ayrıca ben bankada çalışırken tepemde kamerayla izleniyordum e olmaz mı insanın bazen arkada olurken yanlızken rahat olmak ister niye buraya kamera koydun beni mi servis etcen diye şikayet mi edeyim o kamera olmazsa olur mu ticaret hane orası spor salonlarında da var
Ne diyecen diyorum üslüba bak amacı belli cevap bile verme

Ne diyecen diyorum üslüba bak amacı belli cevap bile verme
amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek mi dersin :) halka açık oyun için yapılmış yerde iş tutanların hiç mi suçu yok

otelde vs özel mülkte tuvalette olur kamera anlarım ama oyun odası oyun oynanmak için

Bazılarıda bir garip vay efendim kamera varsa uyarilsin diyip duruyorsunuz konu sahibi yazılar var diyor hala uyarı yok orayada yapistirin burayada yapistirin, sözlü uyarın bilmem ne... Yok efendim icerde niye kamera var, niye herşeyi izliyorsunuz??? Biride cikip gencler magdur yazmis orada koptum ben zaten. Oyun odasi kapali diye orada her halti yiyemez kimse. Yiyorsa evine yesin kimse izlemez.
Bari odaya birer yatak koyun, kameralarida kaldirin cikistada kolonya tutun demediginiz kalmiş.

Bazılarıda bir garip vay efendim kamera varsa uyarilsin diyip duruyorsunuz konu sahibi yazılar var diyor hala uyarı yok orayada yapistirin burayada yapistirin, sözlü uyarın bilmem ne... Yok efendim icerde niye kamera var, niye herşeyi izliyorsunuz??? Biride cikip gencler magdur yazmis orada koptum ben zaten. Oyun odasi kapali diye orada her halti yiyemez kimse. Yiyorsa evine yesin kimse izlemez.
Bari odaya birer yatak koyun, kameralarida kaldirin cikistada kolonya tutun demediginiz kalmiş.
bazısıda kızı işinden edecek iyi iş bulsunlar oda kurtulsun gişecilikten :) altı üstü oyun salonunda bilet satıyor
insanın gözünde milleti kötü yola sürükleyen Nuri Alço gibi bir tip mi uyanıyor

Hay ağzına sağlık

Ne abarttiniz

ne gittiniz rezayin ustune...

yahu karışsa senin ne haddine derler ki haklilar

kiz burda sahit olduklarini anlatiyor...
sunu yap bunu yap demek kolay ama gercekte oyle olmuyor
ne sifatla yapacak
Öf ben bir kere staj yaparken, kadının birinin eteği açılmıştı otururken, gidip uyarmıştım. Bayağı her şeyi görünüyordu, ve kadın beni terslemişti.
Öyle her adamı uyaramazsın işte, millet bunu anlamıyor. Zaten o adam ev/otel dışında bir yerde şey yaparken birileri tarafından fark edilme ihtimalini göze alıyordur. Görünen köy kılavuz istemez derler, uyarıya ne hacet, onlar risk hesaplamasını kafada bitirmişler çoktan biz de burda etik mi değil mi onu tartışıyoruz. O değil de ne yavaş ne ince düşünüyoruz.

yeni jenerasyonu uyaracak baba yiğit kim valla çıksın ortaya çok merak ettim.. öyle bir durumda uyarın, bakın ağzınızın payını nasıl alıyorsunuz.. bu devirde bakkallarda bile kamera varken herhalde öyle bir ortamda olmayacağı düşünülemez değil mi? kaldı ki hiç mi avm lerde denk gelmiyorsunuz, yürüyen merdivenlerde öpüşen bebelere.. kimsenin umurunda değil kamera falan, aman aileleri görmesin tek dertleri bu..

Öf ben bir kere staj yaparken, kadının birinin eteği açılmıştı otururken, gidip uyarmıştım. Bayağı her şeyi görünüyordu, ve kadın beni terslemişti.
Öyle her adamı uyaramazsın işte, millet bunu anlamıyor. Zaten o adam ev/otel dışında bir yerde şey yaparken birileri tarafından fark edilme ihtimalini göze alıyordur. Görünen köy kılavuz istemez derler, uyarıya ne hacet, onlar risk hesaplamasını kafada bitirmişler çoktan biz de burda etik mi değil mi onu tartışıyoruz. O değil de ne yavaş ne ince düşünüyoruz.
maliyet hesabı yapmışlar bence otele gitsinler
oyun salonunda oyun oynasalar bunlar olmaz

Aile de başlar egitim kıza da erkeğede gerekli eğitim verilmeli. Cinsellik anlatılmalı yeri zamanı ve en önemlisi ailesin hep yanında olduğunu bilmeli bak gör nasıl düzeliyor kısaca özet geçtim. Buralar kapansa ne olacak git ege ünı. kampüsüne küçükpark a sokakta okul bahçesinde yapıyolar.
Orasıda öyle evet

Back
X