- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Bar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayınYani çok tahrik edici bir şey değil tabii tuvaletini yapan kadın görüntüsüAma bar tuvaletlerini amacı dışında kullananlar da var tabii.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayınYani çok tahrik edici bir şey değil tabii tuvaletini yapan kadın görüntüsüAma bar tuvaletlerini amacı dışında kullananlar da var tabii.
sırf türk ifaşaya koymak için oraya buraya kamera konulduğunu düşündüm siteye girip bakınca. evet az önce baktımBar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayınyok olamaz orada yakalansa işletme kapanır kamera niye olsun klozetmi çalcaklar ?
Ne diyecen ?az önce yazdım. patronun göz yummasını savunmak yerine duyarlı her insanın yapması gerektiği gibi "banane" demek yerine ihbar etmek gerektiğini savunuyorum. o zaman belki engellemek için gereken yol çözüm bulunur.
tamam sus ve izle sen.Ne diyecen ?
Otellerden zaten ben hiç emin olamam.eşimizle giderken de kalitesiz otellere gitmemeye çalışalım bari. Gerçi şu dakkadan sonra her oteli didik didik ararım ben isterse 5 yıldız olsun
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...inlar_tuvaletinde_gizli_kamera_skandali_.htmlBar tuvaleti meşhurdur beni de korkutmayınyok olamaz orada yakalansa işletme kapanır kamera niye olsun klozetmi çalcaklar ?
yahu oyun odası eğlence için açılmış oraya kamera konmazsa tüm eşyaları çalarlar içerideyken birileride girer sinema da da öpü.. koklaşıyor millet arkadaş uyarmış yapmayın etmeyin diye ayrıca ben bankada çalışırken tepemde kamerayla izleniyordum e olmaz mı insanın bazen arkada olurken yanlızken rahat olmak ister niye buraya kamera koydun beni mi servis etcen diye şikayet mi edeyim o kamera olmazsa olur mu ticaret hane orası spor salonlarında da varAnlat nasıl engelleyecen ?
Senin canın sıkılmış saracak yer arıyorsun belli takılmana bak sentamam sus ve izle sen.
bir de çok umurundaymış gibi öğütvari konu açıyorsun.
hadi kolay gele.
Haklısın :/Otellerden zaten ben hiç emin olamam.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...inlar_tuvaletinde_gizli_kamera_skandali_.html
http://www.haberler.com/giresun-daki-tuvalete-gizli-kamera-olayi-6204116-haberi/
http://www.aksam.com.tr/yasam/tuvalette-gizli-kamera-skandali/haber-423064
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/12/151222_dikiz_hapis_ceza
Manyak çok.
Ne diyecen diyorum üslüba bak amacı belli cevap bile vermeyahu oyun odası eğlence için açılmış oraya kamera konmazsa tüm eşyaları çalarlar içerideyken birileride girer sinema da da öpü.. koklaşıyor millet arkadaş uyarmış yapmayın etmeyin diye ayrıca ben bankada çalışırken tepemde kamerayla izleniyordum e olmaz mı insanın bazen arkada olurken yanlızken rahat olmak ister niye buraya kamera koydun beni mi servis etcen diye şikayet mi edeyim o kamera olmazsa olur mu ticaret hane orası spor salonlarında da var
amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek mi dersin :) halka açık oyun için yapılmış yerde iş tutanların hiç mi suçu yokNe diyecen diyorum üslüba bak amacı belli cevap bile verme
bazısıda kızı işinden edecek iyi iş bulsunlar oda kurtulsun gişecilikten :) altı üstü oyun salonunda bilet satıyorBazılarıda bir garip vay efendim kamera varsa uyarilsin diyip duruyorsunuz konu sahibi yazılar var diyor hala uyarı yok orayada yapistirin burayada yapistirin, sözlü uyarın bilmem ne... Yok efendim icerde niye kamera var, niye herşeyi izliyorsunuz??? Biride cikip gencler magdur yazmis orada koptum ben zaten. Oyun odasi kapali diye orada her halti yiyemez kimse. Yiyorsa evine yesin kimse izlemez.
Bari odaya birer yatak koyun, kameralarida kaldirin cikistada kolonya tutun demediginiz kalmiş.
Hay ağzına sağlıkBazılarıda bir garip vay efendim kamera varsa uyarilsin diyip duruyorsunuz konu sahibi yazılar var diyor hala uyarı yok orayada yapistirin burayada yapistirin, sözlü uyarın bilmem ne... Yok efendim icerde niye kamera var, niye herşeyi izliyorsunuz??? Biride cikip gencler magdur yazmis orada koptum ben zaten. Oyun odasi kapali diye orada her halti yiyemez kimse. Yiyorsa evine yesin kimse izlemez.
Bari odaya birer yatak koyun, kameralarida kaldirin cikistada kolonya tutun demediginiz kalmiş.
Öf ben bir kere staj yaparken, kadının birinin eteği açılmıştı otururken, gidip uyarmıştım. Bayağı her şeyi görünüyordu, ve kadın beni terslemişti.Ne abarttiniz
ne gittiniz rezayin ustune...
yahu karışsa senin ne haddine derler ki haklilar
kiz burda sahit olduklarini anlatiyor...
sunu yap bunu yap demek kolay ama gercekte oyle olmuyor
ne sifatla yapacak
maliyet hesabı yapmışlar bence otele gitsinlerÖf ben bir kere staj yaparken, kadının birinin eteği açılmıştı otururken, gidip uyarmıştım. Bayağı her şeyi görünüyordu, ve kadın beni terslemişti.
Öyle her adamı uyaramazsın işte, millet bunu anlamıyor. Zaten o adam ev/otel dışında bir yerde şey yaparken birileri tarafından fark edilme ihtimalini göze alıyordur. Görünen köy kılavuz istemez derler, uyarıya ne hacet, onlar risk hesaplamasını kafada bitirmişler çoktan biz de burda etik mi değil mi onu tartışıyoruz. O değil de ne yavaş ne ince düşünüyoruz.
Korkunç değil mi ya?Az önce hata edip adı geçen siteye baktım da neler varmış neler...
Anam bu da ya, ilk sayfada biri yazmış, türk ifşa diye.Hanki site o banada deyin![]()
Orasıda öyle evetAile de başlar egitim kıza da erkeğede gerekli eğitim verilmeli. Cinsellik anlatılmalı yeri zamanı ve en önemlisi ailesin hep yanında olduğunu bilmeli bak gör nasıl düzeliyor kısaca özet geçtim. Buralar kapansa ne olacak git ege ünı. kampüsüne küçükpark a sokakta okul bahçesinde yapıyolar.