Doğru anlamışsınız girişte ödeme yapılan yerde yani benim durduğum yerde arkamda kocaman var odaların olduğu taraflarda yine varBirkaç yerde var demiş konu sahibi ben mi yanlış anladım acaba. Ayrıca mekanın durumunu da bilmiyoruz. Yine de sanırım konu sahibi sadece patrona öneri de bulunabilir ötesini yapabilecek bir pozisyonda değil malesef.
işyerinizin adını ifşa edebilirsiniz aslındaDoğru anlamışsınız girişte ödeme yapılan yerde yani benim durduğum yerde arkamda kocaman var odaların olduğu taraflarda yine var
Doğru anlamışsınız girişte ödeme yapılan yerde yani benim durduğum yerde arkamda kocaman var odaların olduğu taraflarda yine varBirkaç yerde var demiş konu sahibi ben mi yanlış anladım acaba. Ayrıca mekanın durumunu da bilmiyoruz. Yine de sanırım konu sahibi sadece patrona öneri de bulunabilir ötesini yapabilecek bir pozisyonda değil malesef.
Bence para olabilir derdi çoğu zaman dışarda oluyor. Saatlik düz hesap bir oda 20 lira 2 kişi şimdi bu iş için gelen olsada az mı ?kesnlikle öyle. Ama patron pek tekin değil bence görüntüleri izlemek gayet hoşuna gidiyor olabilir bunun için bile bile çok da kamera olayına vurgu yapmıyor olabilir diye düşünüyorm
derdi paraysa bu işten nemalanıyosa da çiğ süt emmiştir bi şey diyemiyorum bu ne sorumsuzlk anlamadm yahuBence para olabilir derdi çoğu zaman dışarda oluyor. Saatlik düz hesap bir oda 20 lira 2 kişi şimdi bu iş için gelen olsada az mı ?
29 yaşındayım ağzım açık okudum
suçun büyüğü malesef kızlardaHırsızda hiç suç bırakmadı hanımlar hala patron yazı assaymış asmış işte adam gençlik zıvanadan çıktı buldukları yerde soyunup dökünüp ilişkiye girmesinler umuma açık yer sonuçta. Ksmera olduğunu bild bile yapanlarda vardır bence.
Haberi olmayanlar var yapma ya diyen sevgilisine kıyamayıp biraz okşatan kıyafet üstü yazım onlaraKızların haberi olmadığını nerden biliyorsunuz eminim hepsinin haberi vardır. Periskope'da canlı sevişen liselileri duyduktan sonra şaşırmıyorum.
Haberi olmayanlar var yapma ya diyen sevgilisine kıyamayıp biraz okşatan kıyafet üstü yazım onlaraKızların haberi olmadığını nerden biliyorsunuz eminim hepsinin haberi vardır. Periskope'da canlı sevişen liselileri duyduktan sonra şaşırmıyorum.
kıyamet alameti bunlar hep Allah ım evlatlarımızı korusunHaberi olmayanlar var yapma ya diyen sevgilisine kıyamayıp biraz okşatan kıyafet üstü yazım onlara
Yoksa burada açık olsam hadi oradan dersiniz.
İyi de sen bunları bile bile niye orda çalışıyorsun?
Ben olsam Daha ilk gün yaygarayı koparıp şikayet etmiştim patronu...
Bide böyle yerlerin nasıl ruhsatı oluyor anlamıyorum...2 genç niye karanlık bi odaya kapanır ki?
Ha ortamı bilen biri. Ne kadar eğlenceli aslında değil mi ? Grupça stres atmalık ama ev vs yoksa hop böyle yereİyi de mekan oyun salonu, amacına uygun kullanmayanlar yüzünden neden iş yeri kapatılsın ki? Ben de üni de gitmiştim çok eğlenceliydi, kamerayı da görmüştüm uyarıyı da görmüştüm. Eşyalar çalınmasın veya zarar görmesin diye konulduğunu düşünmüştüm. Birilerinin o koltukta seviseceği hiç aklıma gelmemişti
Avukat Bir Bayan Arkadaşım Var Son Moda İnternette ''TÜRK iFŞA '' Adı Altında Liseli Kızların, Üniversiteli Kızların ,Evli Kocasını Aldatan Bayanların Videoları ve Resimlerini İfşa Ediliyormuş Avukat Arkadaşım Anlatmıştı Çok Pis Şeyler Yaşandığını Felan...
Ha ortamı bilen biri. Ne kadar eğlenceli aslında değil mi ? Grupça stres atmalık ama ev vs yoksa hop böyle yere
Haklısınuz Düşüncelerinize Bende Katılıyorum Ben Sadece Duyduğumu Burada Paylaşmak İstedim.Neden sadece kadınlar ifşa ediliyormuş? Ne kadar saçma bir şey bu ya, günahı sevabı kendine, birisiyle sevişti diye ifşa mı edilirmiş bir insan? Bunun bir de ahlaksız kadınlara verilmesi gereken gurur duyulası bir ceza gibi yansıtılması, bir şeriat ülkesindeki beyinlerden ne farkı var şimdi?Erkeklere de uygulansın aynı şey madem...
Aynen eve kurmaya gerek yok ünililer de az değil ama yaşını almışlar umursamamAynen bide eve playstation ve guitar hero malzemeleri almaya kalksak yüzlerce lira tutacak, 40 yılda bir oynayacağım bir oyun için o kadar para vermektense öyle bir yere gitmeyi tercih ederim yani ama bu zamandan sonra artik hayatta gitmem iğrenç yaa
Haklısınuz Düşüncelerinize Bende Katılıyorum Ben Sadece Duyduğumu Burada Paylaşmak İstedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?