liseli kardeşlerime uyarı yaptığım konuda gelişme

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
önce ki konum malum tekrar yazmak istemiyorum en son konuma bakabilirsiniz.

Bu gün patron ile konuştum bu durumdan rahatsız olduğumu işten ayrılacağımı belirttim.

Patron ise ben gelip gidiyorum bura sizin kendi çözümünüz varsa uygulayın dedi. Biraz daha konuştu tabi işlerimi bozmadan tabi diyerek od rahatsızmış aslında.

Bundan sonra eğer tam ilişkiye girmeye kalkarlarsa oyun açan arkadaşlara haber edip kapıya vurulup uyarılacak.

Önce ki konumun kilitlenmesini istemiştim malum üyeler yüzünden konunun akibetini merak edenler için yazdım. Aynı mantıkta ki üyelere cevap verilmeyecektir.

Bence güzel fikir. Tam o hallere girerken biri kapıyı vursun. Tekrar ederlerse yine vurulsun. Sebebini anlayıp devam etmeyeceklerini düşünüyorum.

Not: Ben is yeri sahibi olsam o tipleri oradan rezil ede ede cikartir atardım net.

Aklıma gelen en mantıklısı buydu. Kapıya vurulup kamera olduğu hatırlatılacak. Ya rahat dururlar ya da çıkar giderler artık.

O kadar aşağılayıcı bir hareket yerine direk gözlerine çarpan yerlere büyük büyük içeride izlendiklerine dair yazılar assanız? En azından hem siz bu görüntülere maruz kalmazsınız hem kimse rencide olmamış olur.
Tabi bu tarz uyarılar varsa buna rağmen yapıyorlarsa söylediğiniz çözüm en mantıklısı gibi...

Tabi ki var olmaz olur mu? Ama kimsenin ya umurunda değil ya da farkında değil. Mecburi çözüm bu rencide mencide artık

Tabi ki var olmaz olur mu? Ama kimsenin ya umurunda değil ya da farkında değil. Mecburi çözüm bu rencide mencide artık
Vardır da gözlerine sokmaktan bahsetmiştim. O anın heyecanıyla göremiyolarsa demek
Bi de o yolu deneyin bakalım umarım çözüm olur.

Vardır da gözlerine sokmaktan bahsetmiştim. O anın heyecanıyla göremiyolarsa demek
Yani bazıları o iş için geliyor üni.liler neyse liseliler de oluyor. Bundan sonra napcaklar bakalım.

Yani bazıları o iş için geliyor üni.liler neyse liseliler de oluyor. Bundan sonra napcaklar bakalım.

Aklıma gelen en mantıklısı buydu. Kapıya vurulup kamera olduğu hatırlatılacak. Ya rahat dururlar ya da çıkar giderler artık.
Odalara, "tüm etkinlik odalarımız güvenlik kameraları ile izlenmektedir" uyarısı yazılsa daha önleyici bir çözüm olmaz mıydı acaba En azından kimsenin izlemediği sanan kızların haberi olurdu, o yaşta akıl edemiyorlar muhtemelen. Uyarıları göre göre yine devam eden olursa da kapı vurulurdu. Ben normal bir kızın o müessesedeki herkes tarafından izlendiğini bile bile ilişkiye girmeye kalkacağını sanmıyorum. Yani kamera olduğuna dair uyarıların asılması daha caydırıcı ve etkili olabilirdi bence, ama müşterileri azalacağı için işletme sahibinin işine gelmez sanıyorum

Son düzenleme:
Bunu okumadan yorum yapmıştım. Kesinlikle haklısınız, ben de aynı şeyi düşündüm. Daha önceki konuda kızlar kamera olduğunu bilmiyor muhtemelen yazdığına göre konu sahibi, göze çarpan yerlerde böyle bir uyarı yok. Her odaya bu uyarıyı göze çarpacak şekilde astıktan sonra ben sanmıyorum kimsenin, özellikle de kızların öyle bir şeye kalkışacağını.. Her gelene kapı yumruklayarak yüz göz olmak yerine baştan caydırıcı davranmak daha doğru geldi bana. Bu uyarılara rağmen devam eden olursa da zaten rencide olmayı da, hatta olay çıkmasını da göze alıyordur.

Önce ki konumu okuduğunuzu düşünmüyorum. Zira o yazıyı görmemelerin imkansız olduğunu bilirdiniz ve buna göre yorum yapardınız.

Önce ki konumu okuduğunuzu düşünmüyorum. Zira o yazıyı görmemelerin imkansız olduğunu bilirdiniz ve buna göre yorum yapardınız.

Önceki konunuz bir noktadan sonra kavgaya döndüğünden evet haliyle hepsini okumadım, atlayarak okudum. Ama ilk mesajınızda şunu yazmıştınız, aynen bulup ekliyorum:

"Peki o odalar da olan biteni ben nereden mi biliyorum hayal ürünü mü ? Hayır asla, güvenlik kamerası var her şeyi ben ve odasında iş yeri sahibi görüyor. Oda parasına bakıyor uyarmazlar bile sizi. Erkek arkadaşınız bunu bilir büyük ihtimal ama size söylemez."

Lütfen tarafsızca düşünün, bundan ne anlayabilir bir insan? Bence bu cümlelerinizden, o kızların güvenlik kamerası olduğundan haberdar olmadıkları, mekanda onları haberdar edecek hiçbir uyarı olmadığı çıkıyor, ben de yorumumu ona göre yaptım haliyle. Çünkü sonraki polemikleri pek okuma zahmetine girmemiştim.

Hiç değilse kapı yumruklamak da olsa bir çözüm bulmuş o işletme sahibi ama ben istenilirse daha baştan engellenebileceğini düşünüyorum. Siz işletme sahibi olmadığınıza göre zaten yorumumum hedefi siz de değildiniz, ama neyse..

Neyse ben konunuzu daha fazla meşgul etmeyeyim, burada da polemik çıkmasın. Gayet net olarak da açıkladığımı düşünüyorum kendimi.

Son düzenleme:
Evet kavgaya dönüştü suçlu ben oldum o konuda maalesef.

Şimdi size farklı açıdan soru sorarak anlatcam ki daha da anlatmayacam.

Girişte size hoşgeldiniz deniliyor. Doğal olarak tepki verip teşekkür vs ediyorsunuz. Hoşgeldiniz diyen kişinin arkasında bu iş yeri güvenlik kamerası ile vs yazısı var fark etmezmisiniz ?

Hadi diyelim fark etmediniz farklı noktalarda bu yazılardan var onu da mı fark etmezsiniz ?

Hadi diyelim fark etmediniz ok. Odadan çıktınız hesap ödeyeceksiniz. Hoşgeldiniz diyen yere kişıye geri geldiniz. Para çıkarma para üstü bekleme kart ile ödeme vs zaman geçiyor o esnada da mı görmezsiniz?

O alıntı yaptığın kısmı neden söyledim ? Odada kamera yok vs derse erkek inanmayın dıye uyarı olarak. Yani her yer de var ama odalarda yok diyebilir karşi taraf diye.

.

İşte ben bu açıklamayı okusaydım zaten uyarı konusuna hiç girmezdim bile. Sizin yazdığınız ilk konuda, işletme sahibi uyarmaz parasına bakar sözü uyaran eden (yazılı dahil) yok gibi anlaşılıyordu. Burada da yazmışsınız bir yorumunuzda sonradan ama dürüst olmak gerekirse çoğumuz sonradan gelen yorumları tamamen okumadan, ana konuya göre yazıyoruz. Neyse, uyarılar zaten varsa, o zaman yumruklamak da olsa bir şey yapılıyor olması da hiç yoktan iyidir sanıyorum.

Aynı şeyleri bazen iki defa bazen üç defa yazdım. Bunun sebebi de hadi aradan kaynar göremez diye. Ama art niyetli üyeler de var maksat konu dağılsın konuyu açana saldırayım da rahatlayayım diyen onlar yùzünden konuyu kapattırdım. Olan ilgili kişilere oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…