Tatlım kamera gizli de değil zaten. Umursamayan çoktur ki farklı erkeklerle gelen de var. 20 dk felan konuştuk patronla yarım saat bile sürmedi bu yol geldi aklımaYa şu yazı tartışmasını bırakın artık arkadaşlar, heryerde kamera var artık, yazıya gerek bile yok çünkü oyun odasında fingirdemeyi bilen internet gençlerinden bahsediyoruz, kameralardan mı bi haber olacaklar yani, büyük ihtimalle umursamazlar diye düşünüyorlardır en fazla, muhallebicide bile kamera olan bi devirde yaşıyoruz yapmayın yahu. Bizim evin bile 4 tarafında kamera var
Önceki konuda biri sözlü uyarın demişti üstü kapalı, içerde yarım saatiniz var şu konsolları kullanabilirsiniz vs anlatırken odalar kamerayla kayıt altındadır şeklinde geçebilirsiniz diye. Bence en mantıklısı buydu, hala yapıyorsa kapıyı vurmaya gerek yok direk atın dışarı. Arsızlık diz boyu.
Desene Allahtan korkmuyo kuldan utanmıyoTatlım kamera gizli de değil zaten. Umursamayan çoktur ki farklı erkeklerle gelen de var. 20 dk felan konuştuk patronla yarım saat bile sürmedi bu yol geldi aklıma
Canım daha fazla yazı yaptırmaz sanmam ki kamera da büyük. Hayrını da görüyor iki yeri daha varmış dün öğrendim odalı olan sadece buraymışbu iş yerinde güvenlik kamerası vardır yazısı heryerde var.artık o kadar sıradanki önemsemiyor ya da fark etmiyor olabilirler.koridorları kastettiğinizi düşünüp oyun odalarının içini kastettiğinizi anlamıyorlar belli ki.yerinizde olsam her odanın kapusına oyun odalarının tamamı tavanda bulunan kamera tarafından 24 saat izlenmektedir diye yazarım.patron dürüstse bunu yapsın.yoksa kazandığı paranın da hayrını göremez.
YaniDesene Allahtan korkmuyo kuldan utanmıyo
Canım sen gecenin 2 sine kadar çalışıyor musun ya? Mekan da tuhaf, bence de daha iyi bir iş bak mümkünse.Tatlım yazsam uzun sürer işten de yeni geldim. Mümkünse önce ki konuma bakabilirsen anlarsın.
3 mesai var akşam 5 başlıyorum gece 2 de bitiyor. Ama uyuyamıyorum boğaz ciger fena klimamı çarptı ne olduCanım sen gecenin 2 sine kadar çalışıyor musun ya? Mekan da tuhaf, bence de daha iyi bir iş bak mümkünse.
Zencefilli bal ye, keçiboynuzunda azıcık tereyağı eritip içsen o da iyi gelir.3 mesai var akşam 5 başlıyorum gece 2 de bitiyor. Ama uyuyamıyorum boğaz ciger fena klimamı çarptı ne olduöksürmekden bittim sanki ciğerim çıkıyor.
O kadar aşağılayıcı bir hareket yerine direk gözlerine çarpan yerlere büyük büyük içeride izlendiklerine dair yazılar assanız? En azından hem siz bu görüntülere maruz kalmazsınız hem kimse rencide olmamış olur.
Tabi bu tarz uyarılar varsa buna rağmen yapıyorlarsa söylediğiniz çözüm en mantıklısı gibi...
Tam ilişkiye girmek ne demek ya izleyecek misiniz o zamana kadar? Kapıya koca harflerle yazın kamera sistemi vardır diye. Buna rağmen yapanı da küçüklerse uyarın elbette.önce ki konum malum tekrar yazmak istemiyorum en son konuma bakabilirsiniz.
Bu gün patron ile konuştum bu durumdan rahatsız olduğumu işten ayrılacağımı belirttim.
Patron ise ben gelip gidiyorum bura sizin kendi çözümünüz varsa uygulayın dedi. Biraz daha konuştu tabi işlerimi bozmadan tabi diyerek od rahatsızmış aslında.
Bundan sonra eğer tam ilişkiye girmeye kalkarlarsa oyun açan arkadaşlara haber edip kapıya vurulup uyarılacak.
Önce ki konumun kilitlenmesini istemiştim malum üyeler yüzünden konunun akibetini merak edenler için yazdım. Aynı mantıkta ki üyelere cevap verilmeyecektir.
Sağol tatlım deneyecem bu yollarıZencefilli bal ye, keçiboynuzunda azıcık tereyağı eritip içsen o da iyi gelir.
Boğazlara da limon suyu ve tuz ile gargara yap.
Ergenlerin başını da bekleyerek yıllarını harcama inşallah. Seni daha ileriye götürecek bir iş düşün.
Bu arada biletleri kesilirken/ücret alınırken, içeride güvenlik kameraları. Bir kaç kişi izliyor, bilginize diye uyarmak da belki etkili olur.
En azından bir değişim yaptırabildim bu da güzel ve düşün 3 bayanız önceden biri erkekmiş. Ekmek parası evet yeni girsem de asgari ücretin üstünde alıyorumBencede rencide edilecek başka çözümü yok. Hatta tam ilişki değil öpüşme dahi olsa tuttuğunuz gibi kolundan def edeceksiniz. Orası amacının dışında kullanılmayacak. Bunu anlayacaklar. Bu çirkinliğe vesile olmak buna ortam sağlamak gerçekten çok yaralayıcı. Ama ekmek parası yapacak bişey yok.
Bu konuda yorum yapmıyorum artık kusura bakmayın.odanın içine bu bolge kameralarla ızlenmektedır yazılsa?
Patron ise ben gelip gidiyorum bura sizin kendi çözümünüz varsa uygulayın dedi. Biraz daha konuştu tabi işlerimi bozmadan tabi diyerek od rahatsızmış aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?