- 30 Eylül 2021
- 52
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sunshine034
-
Merhaba ben 4 ekim de transfer oldum yani daha yeni siz hangi aşamadasınızKızlar Liv Ulus Hastanesinde tüp bebek yapanlar var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum
MerhabaMerhaba ben 4 ekim de transfer oldum yani daha yeni siz hangi aşamadasınız
Benim doktorum hastaneden değil Dr.Süleyman Tosun benim eşimden kaynaklı bazı sorunlar yaşadık Emre Bakırcıoğlu nda tedavi gördü ben eşim şükürler olsun şimdi mucize gibi bir süreç yaşıyoruz sizin doktorunuz kimMerhabaBen transfere hazırlanıyorum. Yakında benim da olur inş ! Doktorunuz kim ?
Benim Liv Ulusta Dr. Berk bulut. Çok nazik efendi biriselam kızlar bende live gitmek istiyorum fakat vadiistanbul şubesine gideceğim büyük ihtimal ama hiç bir hsta yorumu bulamıyorum lütfen bana bilgi verir misiniz ? doktorun ismi doğa seçkin.
2 kere bahçecide denemem oldu fakat tutundular ama ilerleyemedik.
Ay !!! İnşallah çok güzel bir sonuç alırsınız !Benim doktorum hastaneden değil Dr.Süleyman Tosun benim eşimden kaynaklı bazı sorunlar yaşadık Emre Bakırcıoğlu nda tedavi gördü ben eşim şükürler olsun şimdi mucize gibi bir süreç yaşıyoruz sizin doktorunuz kim
eşimde bende genetik testlerimizi yaptık bende sadece kan pıhtılaşması çıktı 2. denememde iğne kullandım onun için.Benim Liv Ulusta Dr. Berk bulut. Çok nazik efendi biribakalım nasıl bir sonuç alacağım Peki genetik tarama yaptınız mı ? Genelde hastaneden memnunun Hemşireler ilgileniyorlar , yardım ediyorlar
Slm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idiMerhaba ben 4 ekim de transfer oldum yani daha yeni siz hangi aşamadasınız
Bence alırsınızeşimde bende genetik testlerimizi yaptık bende sadece kan pıhtılaşması çıktı 2. denememde iğne kullandım onun için.
2. denemem tuttu fakat boş gebelikmiş kese vardı ama bebek yoktu maalesef. vadiistanbuldaki doğa beyle görüştüm çok ilgili bir doktora benziyordu fakakt hakkında hiç bir yorum bulamadım tüp bebek ile ilgili konuda açtım bununl ilgili ama yazan olmadı3. denememizde embriyolara genetik tarama yapılacakmış bakalım. inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de
Ay kızlar iyi sonuç alırsınız eğer bize de haber verin. Moral olsun diyeSlm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
Sizin Bahçecide hangi doktor takip ediyordu ? Çok üzgünüm öyle oldu diyeselam kızlar bende live gitmek istiyorum fakat vadiistanbul şubesine gideceğim büyük ihtimal ama hiç bir hsta yorumu bulamıyorum lütfen bana bilgi verir misiniz ? doktorun ismi doğa seçkin.
2 kere bahçecide denemem oldu fakat tutundular ama ilerleyemedik.
Sizin test günü ne zaman ?Slm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
Ayin15 i inşallahSizin test günü ne zaman ?
Pozitif olur inşallahAyin15 i inşallah
Benim ilk günden beri kasık ağrılarım vardı 5. Gün batma başladı 6.gün regli olacağım sandım hatta o kadar ağrım oldu göğüslerimde hassasiyet artışı var git gide bu şekilde devam ediyor çarşamba test vermeyi düşünüyorum inşallah Allah hepimizin kucaklarını doldursunSlm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
5. Gün 5aa kalite tek embriyo senin ?Slm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
5.gun çift embriyo5. Gün 5aa kalite tek embriyo senin ?
Amin inşallah benim de çok fazla kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi. idrarda baktinmi hicBenim ilk günden beri kasık ağrılarım vardı 5. Gün batma başladı 6.gün regli olacağım sandım hatta o kadar ağrım oldu göğüslerimde hassasiyet artışı var git gide bu şekilde devam ediyor çarşamba test vermeyi düşünüyorum inşallah Allah hepimizin kucaklarını doldursun
yok canım ne kusuru :) 26 yaşındayım ilk transferim 5bb ydi kimyasal oldo 2. ise 4 bb buda boş gebelik olduBence alırsınızKusura bakmayın ama kaç yaşındasınız ? Bir de embriyonuz kalitesi nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?