Tüp Bebek Merkezleri Liv Hospital Ulus Tüp bebek yapanlar

Merhaba Ben transfere hazırlanıyorum. Yakında benim da olur inş ! Doktorunuz kim ?
Benim doktorum hastaneden değil Dr.Süleyman Tosun benim eşimden kaynaklı bazı sorunlar yaşadık Emre Bakırcıoğlu nda tedavi gördü ben eşim şükürler olsun şimdi mucize gibi bir süreç yaşıyoruz sizin doktorunuz kim

selam kızlar bende live gitmek istiyorum fakat vadiistanbul şubesine gideceğim büyük ihtimal ama hiç bir hsta yorumu bulamıyorum lütfen bana bilgi verir misiniz ? doktorun ismi doğa seçkin.
2 kere bahçecide denemem oldu fakat tutundular ama ilerleyemedik.

Benim Liv Ulusta Dr. Berk bulut. Çok nazik efendi biri bakalım nasıl bir sonuç alacağım Peki genetik tarama yaptınız mı ? Genelde hastaneden memnunun Hemşireler ilgileniyorlar , yardım ediyorlar

Ay !!! İnşallah çok güzel bir sonuç alırsınız !

Benim Liv Ulusta Dr. Berk bulut. Çok nazik efendi biri bakalım nasıl bir sonuç alacağım Peki genetik tarama yaptınız mı ? Genelde hastaneden memnunun Hemşireler ilgileniyorlar , yardım ediyorlar
eşimde bende genetik testlerimizi yaptık bende sadece kan pıhtılaşması çıktı 2. denememde iğne kullandım onun için.
2. denemem tuttu fakat boş gebelikmiş kese vardı ama bebek yoktu maalesef. vadiistanbuldaki doğa beyle görüştüm çok ilgili bir doktora benziyordu fakakt hakkında hiç bir yorum bulamadım tüp bebek ile ilgili konuda açtım bununl ilgili ama yazan olmadı 3. denememizde embriyolara genetik tarama yapılacakmış bakalım. inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de

Bence alırsınız Kusura bakmayın ama kaç yaşındasınız ? Bir de embriyonuz kalitesi nasıldı ?

Sizin Bahçecide hangi doktor takip ediyordu ? Çok üzgünüm öyle oldu diye Normalde bu merkezler baya meşhur

Slm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
Benim ilk günden beri kasık ağrılarım vardı 5. Gün batma başladı 6.gün regli olacağım sandım hatta o kadar ağrım oldu göğüslerimde hassasiyet artışı var git gide bu şekilde devam ediyor çarşamba test vermeyi düşünüyorum inşallah Allah hepimizin kucaklarını doldursun

Amin inşallah benim de çok fazla kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi. idrarda baktinmi hic

Bence alırsınız Kusura bakmayın ama kaç yaşındasınız ? Bir de embriyonuz kalitesi nasıldı ?
yok canım ne kusuru :) 26 yaşındayım ilk transferim 5bb ydi kimyasal oldo 2. ise 4 bb buda boş gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…