- Konu Sahibi Sunshine034
-
kişiden kişiye değişiyo bunlar kimseyle kendini kıyaslama pozitife olacak inanıyorum sende inanan :) şuan senin içinde hissetmeye çalış onu :)3.gun embriyosu olup 7.gunde pozitif i gören arkadas olunca moralim bozuldu
Sor tabi ))) Zaten bunun için burdayız :) Bizim ilk deneme bu hafta sonu transfer olacağım )peki şuanda tüp bebek sürecinde misiniz ve hangi aşamadasınız? hiç denemeniz oldu mu ?
çok soru sorudum ama :)
Bence bunlara güvenmemelisiniz !!! Hem erken hem kanda ancak kesin öğreneceksiniz. sizin kaçıncı gün embriyo transfer edilmiş?İdrar erken gebelik testi
aaa inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) bana liv deki sürecin nasıl ilerlediği hakkında bilgi verir misinSor tabi ))) Zaten bunun için burdayız :) Bizim ilk deneme bu hafta sonu transfer olacağım )
Kesin.Katılıyorum ! Bende inanıyorum pozitif olacakkişiden kişiye değişiyo bunlar kimseyle kendini kıyaslama pozitife olacak inanıyorum sende inanan :) şuan senin içinde hissetmeye çalış onu :)
23 yaşındayım. Hangi bilgi istiyorsan soraaa inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) bana liv deki sürecin nasıl ilerlediği hakkında bilgi verir misin
birde senin yaşın kaçtı ?
Yaa teşekkür ederim inşallahkişiden kişiye değişiyo bunlar kimseyle kendini kıyaslama pozitife olacak inanıyorum sende inanan :) şuan senin içinde hissetmeye çalış onu :)
5.gun embriyosu çift transferBence bunlara güvenmemelisiniz !!! Hem erken hem kanda ancak kesin öğreneceksiniz. sizin kaçıncı gün embriyo transfer edilmiş?
2/3 gün sonra kan verin en iyisi o ! Bir de sakın morali bozmayın burda çok kişide idrar testinde negatif kanda pozitif oldu. her şey çok güzel olacak !!!5.gun embriyosu çift transfer
Siz Liv de mi yaptırdınız ? Bir de embriyonların kalitesi nasılsı ?Slm bnde 4 Ekim'de ttansfer oldum nasıl belirtiniz varmı kacinci gün embriyosu idi
bahçecide şöyleydi eşim ilaç tedavisi görmeden yapmadılar sizde de o şekilde mi oldu ?23 yaşındayım. Hangi bilgi istiyorsan sorcevaplayım
Eşim hiç bir ilaç veya vitamin kulanmadı doktor gerek yok dedi onun test sonuça göre biz yeterli spermatozoid bulacağız. Evet 2-4 gün hep çağırıyorlar. İlaçlar ve dozları her kese özel seçiyorlar. benim Gonal F 225 günde bir iğne vardı bu kadar. Bir de Gynosytol kulanıyordum Folik asit. Anlaşmalı bir eczane ile çalışıyorlar. Ben muayene olunca o sırada kürye ilaçları getirdi. yani servis çok iyi ! Mesela doktorum baya ilgili bir de çok pozitif enerji veriyor bana. Çok sevdim onu. Beni takip eden hemşire var çok tatlı efendi biri her şey 100 defa anlatıyor karışmayım diye . kendi numara verdi istediği zamam ve istedi soru sorabilirsin utanma dedibahçecide şöyleydi eşim ilaç tedavisi görmeden yapmadılar sizde de o şekilde mi oldu ?
iğne kullanırken 2 güde bir çağırıyorlardı livde de o şekilde mi ? birde ilaç anlatımları nasıl? çalışanalr ilgili mi?
İnşallahKesin.Katılıyorum ! Bende inanıyorum pozitif olacak
Evet Liv kalite abSiz Liv de mi yaptırdınız ? Bir de embriyonların kalitesi nasılsı ?
İnşallah2/3 gün sonra kan verin en iyisi o ! Bir de sakın morali bozmayın burda çok kişide idrar testinde negatif kanda pozitif oldu. her şey çok güzel olacak !!!
çok iyimiş gerçekten. bahçeci çok yoğun bir yerdi bunun için herşey bi aceleyle oluyodu ve çok bekliyoduk.Eşim hiç bir ilaç veya vitamin kulanmadı doktor gerek yok dedi onun test sonuça göre biz yeterli spermatozoid bulacağız. Evet 2-4 gün hep çağırıyorlar. İlaçlar ve dozları her kese özel seçiyorlar. benim Gonal F 225 günde bir iğne vardı bu kadar. Bir de Gynosytol kulanıyordum Folik asit. Anlaşmalı bir eczane ile çalışıyorlar. Ben muayene olunca o sırada kürye ilaçları getirdi. yani servis çok iyi ! Mesela doktorum baya ilgili bir de çok pozitif enerji veriyor bana. Çok sevdim onu. Beni takip eden hemşire var çok tatlı efendi biri her şey 100 defa anlatıyor karışmayım diye . kendi numara verdi istediği zamam ve istedi soru sorabilirsin utanma dediDoktorum da aynı şekilde )) Yani şimdilik memnunum! OPU da yaparken bütün personel çok iyi ve tatlı bir şekilde davrandı . Beklemeler ve gecikmeler olmadı . başka soru var mı ?
siz memnun musunuz livden ? hangi şubesindesinizEvet Liv kalite ab
Ulus evet çok memnunum tavsiye ederimsiz memnun musunuz livden ? hangi şubesindesiniz
İlk denemem benimde bahcecideydisiz memnun musunuz livden ? hangi şubesindesiniz
sizin bahçecideki deneyiminiz nasıl oldu peki memnun kalmışmıydınız?İlk denemem benimde bahcecideydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?