Tüp Bebek Merkezleri Liv Hospital Ulus Tüp bebek yapanlar

kızlar kasık ağrıları hatta adet olacakmışsın gibi hisler hep kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor.
kafanıza takıp stres olmayın :)

Sizin Bahçecide hangi doktor takip ediyordu ? Çok üzgünüm öyle oldu diye Normalde bu merkezler baya meşhur
cem çelik di benim doktırum. evet gerçekten çok meşhur bunun için gittik zaten başarı oranları yüksek diye ama maalesef böyle sıkıntılar yaşadım. bunun için merkezi mi değiştirmek istiyorum.

Amin inşallah benim de çok fazla kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi. idrarda baktinmi hic
Hiç bakmadım idrarda bugün 2 kez çok şiddetli ağrı hissettim kesin regli oldum diye korka korka gittim ama şükür bir şey olmamıştı yarın olsun bi an önce sen yaptın mı idrar da

Hiç bakmadım idrarda bugün 2 kez çok şiddetli ağrı hissettim kesin regli oldum diye korka korka gittim ama şükür bir şey olmamıştı yarın olsun bi an önce sen yaptın mı idrar da
Bildiğim kadar bu ağrıları oluyor bazen. benim arkadaşım var onun da adet ağrıları vardı ama adet başlamıyordu. doktorda muayene için gitti hamileymiş Onun doğal gebelikti aslında ama yine de bak oluyor demek oyle )

benim da doktorla ilgili yorumlar bulamadım. Sadece güvenmek istedim ona bana bir huzur veriyor gibi doktor

Ya olağanüstü kalitesi değilmiş ;( ama yine de iyi kalite sayılır. Kaç tane yumurta toplanmışlar?

Hangi problem sizde neye bağlı ?
eşimde sorun var sperm sayısı düşük. 18 tane yumurta toplandı fakakt 7 tanesi sağlammış. daha demin yanlış yazdım ya ilk transferim 5. gün dü boş gebelik olan da 6. gündü. sizde ki sorun neydi ? birde şuan da hangi aşamadasınız ?

Bizim de erkek faktörü. hızlı giden yok bir de morfoloji %2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…