- Konu Sahibi Sunshine034
-
cem çelik di benim doktırum. evet gerçekten çok meşhur bunun için gittik zaten başarı oranları yüksek diye ama maalesef böyle sıkıntılar yaşadım. bunun için merkezi mi değiştirmek istiyorum.Sizin Bahçecide hangi doktor takip ediyordu ? Çok üzgünüm öyle oldu diyeNormalde bu merkezler baya meşhur
Hiç bakmadım idrarda bugün 2 kez çok şiddetli ağrı hissettim kesin regli oldum diye korka korka gittim ama şükür bir şey olmamıştı yarın olsun bi an önce sen yaptın mı idrar daAmin inşallah benim de çok fazla kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi. idrarda baktinmi hic
Ya olağanüstü kalitesi değilmiş ;( ama yine de iyi kalite sayılır. Kaç tane yumurta toplanmışlar?yok canım ne kusuru :) 26 yaşındayım ilk transferim 5bb ydi kimyasal oldo 2. ise 4 bb buda boş gebelik oldu
Bildiğim kadar bu ağrıları oluyor bazen. benim arkadaşım var onun da adet ağrıları vardı ama adet başlamıyordu. doktorda muayene için gitti hamileymişHiç bakmadım idrarda bugün 2 kez çok şiddetli ağrı hissettim kesin regli oldum diye korka korka gittim ama şükür bir şey olmamıştı yarın olsun bi an önce sen yaptın mı idrar da
benim da doktorla ilgili yorumlar bulamadım. Sadece güvenmek istedim onaeşimde bende genetik testlerimizi yaptık bende sadece kan pıhtılaşması çıktı 2. denememde iğne kullandım onun için.
2. denemem tuttu fakat boş gebelikmiş kese vardı ama bebek yoktu maalesef. vadiistanbuldaki doğa beyle görüştüm çok ilgili bir doktora benziyordu fakakt hakkında hiç bir yorum bulamadım tüp bebek ile ilgili konuda açtım bununl ilgili ama yazan olmadı3. denememizde embriyolara genetik tarama yapılacakmış bakalım. inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de
Bn yaptım bugün negatifHiç bakmadım idrarda bugün 2 kez çok şiddetli ağrı hissettim kesin regli oldum diye korka korka gittim ama şükür bir şey olmamıştı yarın olsun bi an önce sen yaptın mı idrar da
eşimde sorun var sperm sayısı düşük. 18 tane yumurta toplandı fakakt 7 tanesi sağlammış. daha demin yanlış yazdım ya ilk transferim 5. gün dü boş gebelik olan da 6. gündü. sizde ki sorun neydi ? birde şuan da hangi aşamadasınız ?Ya olağanüstü kalitesi değilmiş ;( ama yine de iyi kalite sayılır. Kaç tane yumurta toplanmışlar?
Hangi problem sizde neye bağlı ?
bugün kaçıncı gününüz ?Bn yaptım bugün negatif
İnşallah yanlış çıkan bir sonuçtur kanda inşallah çok yüksek değerler görürüzBn yaptım bugün negatif
İnşallahİnşallah yanlış çıkan bir sonuçtur kanda inşallah çok yüksek değerler görürüz
8.gunbugün kaçıncı gününüz ?
daha erken kesinlikle gününüzü bekleyin ben o hatayı yaptım 12. güne kadar çok kötü geçti günlerim.
daha erken kesinlikle gününüzü bekleyin ben o hatayı yaptım 12. güne kadar çok kötü geçti günlerim.
İdrar testi mi yoksa kan testi mi?Bn yaptım bugün negatif
Bizim de erkek faktörü. hızlı giden yok bir de morfoloji %2eşimde sorun var sperm sayısı düşük. 18 tane yumurta toplandı fakakt 7 tanesi sağlammış. daha demin yanlış yazdım ya ilk transferim 5. gün dü boş gebelik olan da 6. gündü. sizde ki sorun neydi ? birde şuan da hangi aşamadasınız ?
peki şuanda tüp bebek sürecinde misiniz ve hangi aşamadasınız? hiç denemeniz oldu mu ?Bizim de erkek faktörü. hızlı giden yok bir de morfoloji %2
hiç stres yapma negatif çıkması çok normal çünkü erken test yapmışsın önce kanda sonra idrarda çıkıyor.Benimde öyle olacak sanırım
3.gun embriyosu olup 7.gunde pozitif i gören arkadas olunca moralim bozulduhiç stres yapma negatif çıkması çok normal çünkü erken test yapmışsın önce kanda sonra idrarda çıkıyor.
İdrar erken gebelik testiİdrar testi mi yoksa kan testi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?