• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk buluma

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
kıslar sizece ilk buluşmaya giderken makyaj yapıp giysilerimize falan özene bezene mi gitmemiz daha iyi yoksa beni doğal halimle beğeniyosa beğensin hergün günlük halimi görecek deyip doğal halimizle mi karşısına çıkmalı. bu daha önceden tanımadığımız ilk tanışacağımız ya da daha önceden tanıyıp ilk kez buluşacağımız kişilere göre değişir mi ne diyosunuz zemuszemusopuyorumnanaktan:emir_bebek:

doğallığını kaybettirmeyecek hafif bir makyaj olabilir

ben gitmiyom da bi yere merak ettim siz ne düşünüyosunuz makyaj yapınca bi de makyajsız halini görünce sonra dumura uğrarlar mı acaba diye :)

kendın ol yanı normalde nasılsan oyle ol.sureklı makyaj yapan bırıysen makyaj yap degılsen yapma. sureklı kot gıyen bırıysen kot gıy vs. degısmeden ozenlı ol yanı :kedi:

kıslar sizece ilk buluşmaya giderken makyaj yapıp giysilerimize falan özene bezene mi gitmemiz daha iyi yoksa beni doğal halimle beğeniyosa beğensin hergün günlük halimi görecek deyip doğal halimizle mi karşısına çıkmalı. bu daha önceden tanımadığımız ilk tanışacağımız ya da daha önceden tanıyıp ilk kez buluşacağımız kişilere göre değişir mi ne diyosunuz zemuszemusopuyorumnanaktan:emir_bebek:

valla bacım bizimki hep işlk buluşma gibi oluyor 5 ayda bir görüşünce:çok üzgünüm:o yüzden süsleniyom püsleniyom delikafadulden

insanlar görüntüleriyle karşılanır..
fikirleriyle uğurlanır tatlım..
ergenlik dönemini çoktan aşmış olgun bir insan buna bakar..
hafif bakımlı görünmek gerek ama abarmamak lazımzemuszemus

kadın her daim bakımlı olmalı
bulusma gunu full makyaj yapip sonra salarsanız kendinizi bu daha kötü bir izlenim yaratır
doğallık konusunda da bişi diyemicem
kadın dediğin azıcık çekici olmalı kendine bakmalı ölçülü bi şekilde makyaj yapmalı:umursamaz:

Canım bence hafif bi makyaj yap ilk buluşmaysa. Ama daha önceden görüşüyoduysanız her zaman seni nsl görüyosa o şekilde giyin full makyajlı gördüyse seni hep şimdide full yap şok olmasın çocuk :D

Abartıya kaçmadan makyajımı yapardım..Bana göre makyaj doğallığı bozan bir şey değil,güzel yanlarınızı ön plana çıkarmak için kullanacağınız bir araç..Gurbaa prenses'e katılıyorum,kadın bakımlı olmalı..

valla benm makyajlı-makyajsız halim çok fazla fark etmez.çünkü kusur örtmek için bin kat boya sürmüyorum,sadece gözlerimi belirginleştirmeyi severim.oyüzden ilk gün makyajlı sonra makyajsız görse dumur olmaz..Ben normalde nekadar süsleniyosam okadar süslenirim,ne abartı-ne en doğal halimle..sonuçta onu önemsediğini de görmesi gerek diye düşünüyorum

Back
X