lk iddet......

ya ben sunu söyleyeyim seven insan kıyamaz sevdiğine öle kocam beni sevio inanıyorum fln diyenlere kızıyorum bu ne biçim sevgi dayak ve sevgi asla
gecmiş olsun cnm işte seni seven kocanın sana yaptıkları sevmese neler yapardı kim bilir süründür affedeceksende öyle et tek bi özürle iş bitmesin yani
tepkim sana deil kocana

cnm oyle dusunme.allahtan umut kesılmez.bır aıle dostumuz var.8 sene sonra artık umudunu yıtırmıs kadıncagız.bırgun acayıp canı tursu cekıs.tabı aklına bıle gelmemıs.hamıle oldugunu ogrenmıs.suan kendısı 27 yasında 2 yaslarındada kızı var.ne olur oyle dusunme.aıle sadece cocuk demek degıldır.ıkınız bır aılesınız unutma.boasnmayı da dusunme.tamam tokat hosbısey degıl ama dusun bır belkı sende hatalısındır...

tesekkürler kızlar
kızlar mesaj atmış ''nasıl oldu bilmiyorum bebeğim çok üzgünüm çok özür dilerim inan kendimi affedemiyorum.çok stresliyim çok senden çıkardım sanırım bunu özür dilerim''
ne yapayım sizce ben cevap atmıyayım diyorum sürünsün evede almayacagım kıymetimi anlasın.

bak oda pişman olmuş ama hemen affetme biraz aklı başına gelsin yaptığı hatayı anlasın çokta abartma daha kötü şeyler olabilir

tamam msj atma ama eve al kız al.ben eslerın coook buyuk olaylar olamdıgı surece ayrı yatmalarına karsıyım.eve al ama bıraz ılgısız davran.yanı ustune tıtresın bıraz.bırdaha yaparsa donusu olmayacagını anlasın.senın adına sevındım ayrıca...

eve alamam ki askitom yüzünü görmeye tahammülüm yok benimde ona vurasım gelir ki böyle birsey istemiyorum onun seviyesine inmiş olurum...msj atmıyorum telide kapattım

tamam msj atma ama eve al kız al.ben eslerın coook buyuk olaylar olamdıgı surece ayrı yatmalarına karsıyım.eve al ama bıraz ılgısız davran.yanı ustune tıtresın bıraz.bırdaha yaparsa donusu olmayacagını anlasın.senın adına sevındım ayrıca...

Kız, tokat küçük bir olay mı ?kaydirigubbakcemile3

eve almamak da ne canım gelsin
ama msja aramalarına karsılık verme tabiiki
ilgisiz davran hiç sırnaşma
kendinle ilgilen ama sakın yüz verme ok mi canımmm

senemcim eve alınca yüz bulmaz mı.tokatıma bile razı bu kadın diyip iyice umursamaz olmaz mı. ben cok buyuk tepki vereyimki anlasın yaptıgının nasıl bişey oldugunu istiyorum

Canim cok üzüldüm ama herkesin kötü bi ani olur oda üzülmüstür zaten yaptigina ..simdiye kadar olmadi böyle bisey diyorsun ...Bence kötü günlerindede esinin yaninda ol ...sirtini cevirme ona..her evlilikte olur ...sabirli ol bu siralar...oda depresiyon geciriyor sanirim ...kirmayin birbirinizi ....allah yardimcin olsun ..

tesekkürler ecrin...onuda yanlız bırakmak istemiyorum ama çok kırıldım krizden sonra iyice değişti intihar edicem bile diyordu bazen...affetmek ne kadar zormuş mafoldumben

eve alamam ki askitom yüzünü görmeye tahammülüm yok benimde ona vurasım gelir ki böyle birsey istemiyorum onun seviyesine inmiş olurum...msj atmıyorum telide kapattım

tamam sen bılırsın.ben msj at demıyorumkı.o zaten butun gun bunun sucluluk duygusuyla yeterınce pısmanlıklar yasayacaktır.eve al ama dedıgım gıbı bıraz soguk davran.ustune tıtresın.anlasın bırdaha sana vuramayacagını herseyın daha kotu olacagını...ayrıca dısarda kalır hasta olursa gene ılk once senın canından can gıder...soylemedı deme.ama fazlada mudahale etmek ıstemem.sen bılırsın...

tesekkürler ecrin...onuda yanlız bırakmak istemiyorum ama çok kırıldım krizden sonra iyice değişti intihar edicem bile diyordu bazen...affetmek ne kadar zormuş mafoldumben
sen yinede iyi günlerin hatrina affet canim ...intihar edicem diyorsa gercekten cok zor durumda demekki ...kocandir canim affet ...

inşallah durumuz düzelir arkadaşım,ancak ben bu konularda son derecede katıyım..Kendi başıma gelse devam ettirmezdim...inşallah sizin aranız düzelir...

şiddet büyük bir olay gercekten evliligi bitiren bir olay...kızlar eşim geldi ben cıkmalıyım gelişmeleri yazarım size konusmalıyız diyor konuşacagız. offf iyi sanslar dileyin bana bir yuva yıkılabilir senağlama

off herkes ne diyo yaaa yuva yikmak bu kadar kolaymi arkadaslar yaa....iyi ve kötü günde degilmi bu evlilik...ee bekara kadin bosamak kolay derler ...ama öyle degil iste ...sonuna kadar kadin olarak yuvani kurtarmaya calisacaksin canim ....ilk kez oldu diyorsun ...biraz alttan al ...yuvayi disi kus yapar.....

Back
X