- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi ysl_cinema
ayyy ne olur yıkılmasın.kızlar hepımız dua edelım.yapmak zor yıkmak kolay...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum kızlar yaa şiddetin küçügü büyügü olmaz diye düşünüyorum,vurmasıyla acıyan canım degildi kalbimdi ve çok kırıldım, zaten çocugumda olmuyor 2 senedir ugrasıyoruz evliliği hiç böyle düşünmemiştim senağlama
teşekür ederim kızlar. bu krizden sonra iyice kötü oldu şaçları beyazladı stresten.ben olabildiğince sabırlı oldum alttan aldım ama sabrım taştı benimde. dogru tokatın 1 de aynı 10 u da aynı... böyle bir adam değildi...çocugumuzda olmuyor zaten biz bi aile olamıyacaz sanrımsenağlama
tesekkürler ecrin...onuda yanlız bırakmak istemiyorum ama çok kırıldım krizden sonra iyice değişti intihar edicem bile diyordu bazen...affetmek ne kadar zormuş mafoldumben
off herkes ne diyo yaaa yuva yikmak bu kadar kolaymi arkadaslar yaa....iyi ve kötü günde degilmi bu evlilik...ee bekara kadin bosamak kolay derler ...ama öyle degil iste ...sonuna kadar kadin olarak yuvani kurtarmaya calisacaksin canim ....ilk kez oldu diyorsun ...biraz alttan al ...yuvayi disi kus yapar.....
Ben bekar değilim canım..yerimseniben Bu yetiştiriliş tarzı ve kişilikle ilgili bir şey...Erkek yapçak ,kadın affetçek,hep sineye çekicek anlayışı bana ters..bekarken de aynı düşüncedeydim..Bunun bekarlıkla alakası yok..insanlar bekarken de gayet mantıklı düşünebiliyorlar...İnşallah düzelir araları ama ben kendi adıma kabul etmem...Hayırlısı olsun haklarında..Kadın affecekse de öyle kolay affetmemeli ..........
hiç bi kadın hadı affettım bıttı barısalım dıyemezkı yani. insan eşini tanır bence ve ne sekılde bu konuda uzuldugunu ona hıssettırebılır. eger karsıdakıde cok afedersınız odun deılse tekrarına kalkısmaz. bence onemlı olan bırıncıde cok asırıya kacmadan affetmek ıknıcısı gelırse kok sokturmek derim. ha ama Allah vermesın hiç bi şekilde duzlmıycek bırseysede ınsana ayrılıktan baska bı care kalmaz sanırım.
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...ilk kez oluyor böyle bir olay hala inanamıyorum...Güçsüz bir kadın değilim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ailem her kosulda benim destekçim başımı alıp çekip gidebilirim...konustuk baya bana biraz zaman verecek evden gitti şuan kendini affettirecegini söyledi ve Kuran'a el bastı böle birşeyin bi daha olmuyacagına dair...zaman istedim kendisinden sakinleşmeye ihtiyacım var dedim...inşallah eşimin ailesi de benim destekçim olur ve hata yaptıgını iyice belirtirler
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...ilk kez oluyor böyle bir olay hala inanamıyorum...Güçsüz bir kadın değilim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ailem her kosulda benim destekçim başımı alıp çekip gidebilirim...konustuk baya bana biraz zaman verecek evden gitti şuan kendini affettirecegini söyledi ve Kuran'a el bastı böle birşeyin bi daha olmuyacagına dair...zaman istedim kendisinden sakinleşmeye ihtiyacım var dedim...inşallah eşimin ailesi de benim destekçim olur ve hata yaptıgını iyice belirtirler
tesekkür ederim arkadaslar...sanırım bende çok üstüne gittim anlayışlı davranmadım sonucta bizim için uğrasiyor ama o tokat işte onu sindirmek çok zor...
bir kaç gün daha yanlız kalayım o da kaybetem korkusunu iyice yaşasın...bi de tam kalp krizi yasama yaşlarında o nedenlede korkuyorum ona bişey olur diye canımı acıtsada ona bişey olsun istemem