lk iddet......

bilmiyorum kızlar yaa şiddetin küçügü büyügü olmaz diye düşünüyorum,vurmasıyla acıyan canım degildi kalbimdi ve çok kırıldım, zaten çocugumda olmuyor 2 senedir ugrasıyoruz evliliği hiç böyle düşünmemiştim senağlama

teşekür ederim kızlar. bu krizden sonra iyice kötü oldu şaçları beyazladı stresten.ben olabildiğince sabırlı oldum alttan aldım ama sabrım taştı benimde. dogru tokatın 1 de aynı 10 u da aynı... böyle bir adam değildi...çocugumuzda olmuyor zaten biz bi aile olamıyacaz sanrımsenağlama

tesekkürler ecrin...onuda yanlız bırakmak istemiyorum ama çok kırıldım krizden sonra iyice değişti intihar edicem bile diyordu bazen...affetmek ne kadar zormuş mafoldumben

affetmek büyüklük,affetmek erdem...

her yürek yapamaz

sende haklısın elbette .. konu sadece kocanın işkolikliği değil

krizden dolayı morali alt üst olmuş,saçları beyazlamış , intihar edicem diyen bir adam

desteğe ihtiyacı varken yarıda bırakmak olmaz :olmaz:

hele hele siz hayatı birlikte paylaşan çiftsiniz:1ninca:

"zaten çocuğumuzda olmuyor,tam bir aile olmayacağız "diye düşünerek boşanmayı kafanızda mantıklı hale getirmeye çalışıyorsunuz:umursamaz:

elbette dayak yemek şiddet görmek hoş birşey değil ama ilk tokatla yuva yıkmak ne kadar doğru:bbo:

keyfinden dolayı atılanbir tokat olsa 1 dk durmaya değmez

insan sinirli anında herşey yapabilir...kimse mükemmel değl

off herkes ne diyo yaaa yuva yikmak bu kadar kolaymi arkadaslar yaa....iyi ve kötü günde degilmi bu evlilik...ee bekara kadin bosamak kolay derler ...ama öyle degil iste ...sonuna kadar kadin olarak yuvani kurtarmaya calisacaksin canim ....ilk kez oldu diyorsun ...biraz alttan al ...yuvayi disi kus yapar.....

Ben bekar değilim canım..yerimseniben Bu yetiştiriliş tarzı ve kişilikle ilgili bir şey...Erkek yapçak ,kadın affetçek,hep sineye çekicek anlayışı bana ters..bekarken de aynı düşüncedeydim..Bunun bekarlıkla alakası yok..insanlar bekarken de gayet mantıklı düşünebiliyorlar...ınşallah düzelir araları ama ben kendi adıma kabul etmem...Hayırlısı olsun haklarında..Kadın affecekse de öyle kolay affetmemeli ..........

Yuvayı kurmak kolay olmadıgı kadar
yıkması da bir o kadar zor olmalı bence...
yıkılması taraftarı degilimm affetmelisin nolur biraz yumuşaa
ki zaten eşin zor günler geçiriyormuş

bence boşanmak gibi birşeyi düşünmemelisiniz hem dedıgınız gıbı boyle bırı deılse oda cok pısmandır zaten. bıraz vakıt gecsın kolay bırsey deıl elbette ınsanın sevdıgının bu sekılde bı davranışı ama boşanma lafını etmemek en guzeli
burada bi yorumda okumustum bi nlp uzmanı evlılıkle ılgılı semınerde boşanma lafı evlılığe gıren kanser gibidir yayılması muhtemeldir demişti o yuzden mumkun oldugunca lafını etmeyın dıyordu. benı cok etkıledı işin açığı.
ayrıca cocugunuz olmuyor dıye aıle olamamak gıbı bırsey olamaz ki. 20 yıllık evlı ınsanlar tanıyorum cocukları yok ama mutlu bı aileler ;)
sımdıkı acınızla pişman olcak laflar etmeyın derim. eşinizde boyle bı ınsan deılse ıkıncısıne tesebbus etmez sanıyorum. zaten mutlaka dedıgım gıbı cok uzgun pişmandır.
umaırm bır daha yasamazsınız cocuklarınızla mutlu bı yuvanız olur ;)

Ben bekar değilim canım..yerimseniben Bu yetiştiriliş tarzı ve kişilikle ilgili bir şey...Erkek yapçak ,kadın affetçek,hep sineye çekicek anlayışı bana ters..bekarken de aynı düşüncedeydim..Bunun bekarlıkla alakası yok..insanlar bekarken de gayet mantıklı düşünebiliyorlar...İnşallah düzelir araları ama ben kendi adıma kabul etmem...Hayırlısı olsun haklarında..Kadın affecekse de öyle kolay affetmemeli ..........

hiç bi kadın hadı affettım bıttı barısalım dıyemezkı yani. insan eşini tanır bence ve ne sekılde bu konuda uzuldugunu ona hıssettırebılır. eger karsıdakıde cok afedersınız odun deılse tekrarına kalkısmaz. bence onemlı olan bırıncıde cok asırıya kacmadan affetmek ıknıcısı gelırse kok sokturmek derim. ha ama Allah vermesın hiç bi şekilde duzlmıycek bırseysede ınsana ayrılıktan baska bı care kalmaz sanırım.

hiç bi kadın hadı affettım bıttı barısalım dıyemezkı yani. insan eşini tanır bence ve ne sekılde bu konuda uzuldugunu ona hıssettırebılır. eger karsıdakıde cok afedersınız odun deılse tekrarına kalkısmaz. bence onemlı olan bırıncıde cok asırıya kacmadan affetmek ıknıcısı gelırse kok sokturmek derim. ha ama Allah vermesın hiç bi şekilde duzlmıycek bırseysede ınsana ayrılıktan baska bı care kalmaz sanırım.

Hayırlısı,inşallah düzelir..
Ancak ben bir tokatla bitirenlerdenim..
Herkesin görüşü farklı tabi..
Hadi affettim,kocamdır diyen kadınlar o kadar çok ki malesef...........

Bir tokat geldi mi devamı da geliyor,gözlemlediklerim...........

evlenmek yuva kurmak cok zor ve öyle bı kalemdede cızılıp ustu atılmıyor bosanmakta care degıl tabıkı kabullen demıyorum ama sende hatanı kabul edıyosun ustune cok gıttım dıyosun hemen afetme tavrını koy kırıldıgını bellı et ama bosanmayı asla dusunme bu krız ortamı herkesı mafettı ben 3 yıldır nısanlıyım bu krızden dolayı duzenımızı kuramadık elımızı neye atsak ates pahası bende cok bagırıyorum kızıyorum bıtsın dıyorum ama bı anda bıtmıyor erkeklerınde ısı cok zor helekı serbest meslek dısarda onlarda kolay seyler yasamıyolar canını cok sıkma esın senı cok sevıyo ve sana bole bısey yapmazdı ama onada hak ver ınsallah mutluluk haberını alırım....

öncelikle arkadaşa gaz vermek değil amacım ama bunun bi tokatı yada hastanelik edene kadar dövmesimi olur ya bi arkadaş öyle demişte ne farkeder acıyan aynı can değilmi ben olsam ayrılırdım...

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...ilk kez oluyor böyle bir olay hala inanamıyorum...Güçsüz bir kadın değilim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ailem her kosulda benim destekçim başımı alıp çekip gidebilirim...konustuk baya bana biraz zaman verecek evden gitti şuan kendini affettirecegini söyledi ve Kuran'a el bastı böle birşeyin bi daha olmuyacagına dair...zaman istedim kendisinden sakinleşmeye ihtiyacım var dedim...inşallah eşimin ailesi de benim destekçim olur ve hata yaptıgını iyice belirtirler

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...ilk kez oluyor böyle bir olay hala inanamıyorum...Güçsüz bir kadın değilim kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ailem her kosulda benim destekçim başımı alıp çekip gidebilirim...konustuk baya bana biraz zaman verecek evden gitti şuan kendini affettirecegini söyledi ve Kuran'a el bastı böle birşeyin bi daha olmuyacagına dair...zaman istedim kendisinden sakinleşmeye ihtiyacım var dedim...inşallah eşimin ailesi de benim destekçim olur ve hata yaptıgını iyice belirtirler

pişman olmuş... daha da olur :lepi:

umarım bir daha karşılaşmazsınız böyle bir olayla

hafızanızdan silinir gider kötü anlar

buyk konuşmayı sevmem ama boşanmak..
bazısı 10 defa mı vurması lazım demiş tabiikide hayır ama soz konusu evlilikse bir şansı daha hak eder diye düşünüyorum..hak etmeli diye düşünüyorum..hemen affette demiyorum ama affet..
cocuğunuz olmuyormuş belki bu olay sizi çok yipratti,bı de kriz vs derken çok gerildi esınız..kolay değil uğruna çalıştığı,emek harcadığı isi belki de kapanma derecesinde..kendi isi sorumluluğu çok daha fazla..benim babamda kendi isinin sahibiydi,deterjan fabrikası vardı..yeri geldi mı gece 2de3te evde olurdu,izmirden Antalya ya kendi mal götürür aynı gün icinde de 7 saatlik yolu geri gelirdi..ne pazarı vardı ne tatili..çalışanları tatil yaparken babam mal taşırdı..hemen hemen hiç evde degildi..çünkü kendi isiydi..aynı esınız gibi..annem,babamin cep tlfnu çaldığında cildirirdi yeter diye..ama babam onu dinlemezdi..dinleyemezdi çünkü bizlere güzel rahat bir hayat sunmak için gecesine gündüzüne katıyordu,keyiften degildi..annem de cildirirdi ama hemen susardi..
muhtemelen eşinizin üstünde çok baskı var ve stres..ki bunu sizde belirtmissiniz ztn..
bence bunu ilk ve son hata olarak görün..bunuda belirtin..
esınız aynı babam :)) is is is :)) ama bu kötü bir şey değil..bgn ben rahatsam siz rahatsiniz bunun sebebi benim is is is diyen babam sizin de is is is diyen kocanız..

Arkadasim, bence fikrimi sorarsan cok gittin üzerine.... adam Türkiye gibi bi ülkede. yani stres olan biryerde, is sahibi, bu onun icin stres olabilir. Ben olsam destek olurum, güzellikle yanasirim...sen üzerine gidince e tabi vurdu. Iyi bir sey demiyorum sakin tabiki cok kötü ama üzerine cok gitmissin. O da istemezdi böyle olmasini eminimki... Hem sakinlesmek icin uzaklasmayi, biryere oturup yalniz kalmayi istiyorsa birak...benim esimde sinirli iken yanina yaklasma yani!!! ben birakiyorum, tabiki aslinda hemen halletmek isterim ama, onun siniri gecince konusuyoruz....

Kusura bakmayin ama ben ceker giderim diyorsunuz da evlilik bu kadar kolyami derim ben??? hersey güllük gülistanlik olacak diye birsey yok...ha tokat, siddet...bunlar fazla olursa tabiki de bisey demem. Adamin üzerine gitmeseydin böyle olmazdi, hem bak özür dilemis, yemin etmis..

bir tokatla evlilik bitmez bitemez..4 yıldır evliymişsiniz demekki kocan şiddet yanlısı bir insan değil olsaydı şimdiye gösterirdi
kavgadan kavgaya fark var...kadının kavga sırasında neler söylediği çok önemli..kendi cinsim ama kadınlar bazen erkeklerin en hassas yerine dokunmasını çok iyi biliyor..o yüzden kavga sırasında neler söyledin kocana bunu çok iyi düşün..ondan sonra sen onun yerinde olsaydın onun gibi kendini kaybedip şiddet uygularmıydın bunu da düşün..kimse mükemmel değildir..kadınlar dilini erkeklerde bazen elini kontrol edemiyor maalesef..
evliliğini bitirme konusuna gelince...bir tokat yüzünden evliliğini bitirmeyi düşünmeden önce evliliği bitirmek isteyişinin gerçek nedenlerini düşün derim ben.hep çalışıyor diyorsun bu bir neden senin için..evliliğindeki mutlu anlaırn mutsuz anlarından fazlaysa ve bu evliliği bitirdikten sonra daha mutlu olcağını düşünüyorsan bu kararı vermek yine sana kalmış..
ama bence düşüncelerini topladıktan sonra eşinle iki medeni insan gibi oturup nelerin seni mutsuz ettiğini eşinle paylaş..eğer o da bu durumu değiştirmek için katkıda bulunacağını söyler ve sana da vakit ayırmaya çalışağını söylerse bence biraz daha düşün derim

tesekkür ederim arkadaslar...sanırım bende çok üstüne gittim anlayışlı davranmadım sonucta bizim için uğrasiyor ama o tokat işte onu sindirmek çok zor...
bir kaç gün daha yanlız kalayım o da kaybetem korkusunu iyice yaşasın...bi de tam kalp krizi yasama yaşlarında o nedenlede korkuyorum ona bişey olur diye canımı acıtsada ona bişey olsun istemem

kızlar ben kavga esnasında cok bagırdım kendimi kaybettim ve bıktım senden baskası olsa benimle ilgilenirdi sen nasıl erkeksin filan dedim sanırım gururuna çok dokundum ama hiç birsey şiddetin sebebi olamazsenağlama

tesekkür ederim arkadaslar...sanırım bende çok üstüne gittim anlayışlı davranmadım sonucta bizim için uğrasiyor ama o tokat işte onu sindirmek çok zor...
bir kaç gün daha yanlız kalayım o da kaybetem korkusunu iyice yaşasın...bi de tam kalp krizi yasama yaşlarında o nedenlede korkuyorum ona bişey olur diye canımı acıtsada ona bişey olsun istemem

ysl ciğim kalp krizi yaşama yaşları diye bir şey yok ki..İnsan her yaşta kalp krizi geçirebilir.Küçücük bebekler bile kalpten gidebiliyorlar,Allah korusun...

Back
X