İzmirdeysen çay içmeye beklerim o haldee :)ay est. canım olur mu öyle şey :)) eski porselenlerine bayıldım ve çok kıskandım bu arada :))
Haşlama ve kavurma tencerem :) Bimden alınmıştır ve böylece tencerelerim bitdi kızlar sosluk krep tavama kadar hepsi bitdi şükür şimdi hepsini sırayla yazıyorum
Eki Görüntüle 548400
3 lü Çelik tencere seti
4 lü Teflon tencere seti(3 tencere 1 tava)
3 lü Teflon tencere seti (2 tencere 1 tava)
3 lü Teflon sahan seti
3 lü Teflon dikdörtgen Kek kalıbı seti
2 Adet aliminyum tava
1 adet aliminyum sosluk
2 li kızartma tavası
1 adet haşlama ve kavurma tenceresi
1 Adet wok tava
1 adet krep tava
Eksiğim varsa lütfen yazın kızlar bunlar aldıklarım ben yeterli gördüm yinede önerilerinize açığım
Ben baya almışım o zamanbence yeter canım.. benım bır çelik tencere setim var birde seramik tencere başkada yok. ayriyetten krep tavası almıştım okadar..
Ben baya almışım o zamanBugünde çıktık aldık bikaç parça eşya resimlerini çeker koyarım Kızlar english homedan mesaj geldi tek kişilk battaniyeler 25 çift kişilikler 30 a düşmüş %50 indirim yani sadece izmir şirinyer şubesine özel , gidip tek kişilik aldım bitane
Eki Görüntüle 549024
Ben baya almışım o zamanBugünde çıktık aldık bikaç parça eşya resimlerini çeker koyarım Kızlar english homedan mesaj geldi tek kişilk battaniyeler 25 çift kişilikler 30 a düşmüş %50 indirim yani sadece izmir şirinyer şubesine özel , gidip tek kişilik aldım bitane
Eki Görüntüle 549024
Teşekkür ederim kızlar evim yakın olduğundan hemen gidip kreminide aldım tek kişilik battaniye olayını kapatmış olduk böylece battaniyelerim ve diger bugün aldıklarımm :)) English home battaniyelerim ve mutfak havlu askılarım 2 adet
Eki Görüntüle 549099 Eki Görüntüle 549100 Eki Görüntüle 549101
Mutfak için lavabo yanı minik çöp kovam , vee 3 erli set halinde aldığım kemik rengi plastiklerim ( Plastik olayımda kapanmış oldu)
Eki Görüntüle 549102 Eki Görüntüle 549103
Kavanozlarım ( bakliyatlar için) 3 adet vardı 2 adet daha alıcam kalmamışMalzemesi buzlu cam benzeri şekilli mika cam kullanılmış kızlar yani kırılmaz
Eki Görüntüle 549106
2li oval borcam setim Dia sadan aldık ve buda Paşabahçe Hürrem Bardak takımım
Eki Görüntüle 549107 Eki Görüntüle 549108
Çok teşekkürler :) Plastikleri karşıdan gördüm içleri falan parlak o yüzden bnde seramik gibi gördügümden tercih etdimhepsi çok güzeller ayrıca plastiklerini çok beğendim seramik salata kasesi sandım marka soracaktımama baktım plastik yazmışsın gerçekten çok hoşlar aşkla mutlulukla kullan inş
aysegul34canım son aldıkların çok güzeller güle güle kullan özellikle mutfak askılarına ve kahve yanı bardaklarına bayıldım
bardak almaya sıra geldiğinde bende almayı düşünüyorum onlardan:))
canım hepsi birbirinden güzelllllll :))) güle güle kullan inşallahhhTeşekkür ederim kızlar evim yakın olduğundan hemen gidip kreminide aldım tek kişilik battaniye olayını kapatmış olduk böylece battaniyelerim ve diger bugün aldıklarımm :)) English home battaniyelerim ve mutfak havlu askılarım 2 adet
Eki Görüntüle 549099 Eki Görüntüle 549100 Eki Görüntüle 549101
Mutfak için lavabo yanı minik çöp kovam , vee 3 erli set halinde aldığım kemik rengi plastiklerim ( Plastik olayımda kapanmış oldu)
Eki Görüntüle 549102 Eki Görüntüle 549103
Kavanozlarım ( bakliyatlar için) 3 adet vardı 2 adet daha alıcam kalmamışMalzemesi buzlu cam benzeri şekilli mika cam kullanılmış kızlar yani kırılmaz
Eki Görüntüle 549106
2li oval borcam setim Dia sadan aldık ve buda Paşabahçe Hürrem Bardak takımım
Eki Görüntüle 549107 Eki Görüntüle 549108
Evet duygucumm :) hoş bardaklar ya begendim ben ..bardaklarımız aynı oldu .. renkli bardaklardan hasta yakınımıztı banada
canım hepsi birbirinden güzelllllll :))) güle güle kullan inşallahhh
Eki Görüntüle 551282 Eki Görüntüle 551286
Kızlar bunlarda yeni aldığım misafir ve günlük şekerliğim, birde kesme tarz çay fincanlarım 2 adet aldım 12 tane oldu :)
Aynen öyle ya :) Özellikle seçiyolar bence bunları .. sadece bucadaki değil bütün şubelerine koyuyolar bunlardan sanki zorla çalışıyorlar yada biz bedava alıyormuşuz gibi , english home u sevmesem gitmem de ahh işte ahhhcnm fincanların çok güzel kesme takımları çok beğeniyorum
bide cmtsi günü english homa gittim ya bana mı denk geldi bilmem hiç bişi kalmamıştı resmen yağmalamışlar tezgahtar kızlarda çok suratsızdı hiç ilgilenmediler bişi soruyorum kırk saat arıyolar yerini bulamıyolar nişanlımla sinir olduk gezdik çıktık o kadar ferah ve güzel ortama yakışmayacak elemanlar almışlar hiç ilgi yok
Aynen öyle ya :) Özellikle seçiyolar bence bunları .. sadece bucadaki değil bütün şubelerine koyuyolar bunlardan sanki zorla çalışıyorlar yada biz bedava alıyormuşuz gibi , english home u sevmesem gitmem de ahh işte ahhhyağmalamışlardır kapıışyorlar resmen
Artık bekliyorum ama bazen dayanamıyorum yaaaa bucada mı oturuyorsun ve bucaya da english home mu açıldı
bu arada düğününüz yazın olcağı için şimdi yeni çıkanları almayın english home'dan kesin indirime girecek bahar ayında. english home kendini kaybetti iyice ilk çıktığında diğer markalara göre uygundu fiyatları ve açık söylemek gerekirse kalite olarak bir taç bir özdilek değil tarzı bize uygun diye ordan almak zorundayız. ben çeyize ilk başladığım taç'ın nevresimlerinin yarı fiyatınaydı english home 35 liraya çift kişilik nevresim takımı aldım orda, 90 liraya pamuk saten çift kişilik almıştım. çok arttırdı fiyatlarını bekleyin bence indirimleri. bu fiyat artışı da yaz sezonunda başladı geçen kış bile bu kadar pahalı değildi. son iki alışverişimde inanılmaz kazıklandığımı hissettim mesela ama düğüne az kalmıştı önemsemedim artık napim dedim. sizin daha var bekleyince bence bahar indirimlerini :))
Artık bekliyorum ama bazen dayanamıyorum yayinede çok pahalı olanları bekliyorum t.k battaniyeler 25 e düştü gecen gün 50 den gidip 2 tane aldık
Madam coco izmirde nerde var ki üye olayım banada mesaj atsınlar o zamaniyi yapmışsın çok indirime giriyor çok öyle böyle değil. ben de cumartesi gittim bir sürü şeye elim gitti ama ihtiyacım yok ve indirimsiz diye almadım. güzel nevresimler gelmiş ama kış sonu ben de alıcam bi tane beğendim :))
ha bi de madame coco'da hala indirimler devam ediyor dün yine mesaj geldi %50+%20 indirim mesajı oranın battaniyesi var bende kaliteli baya oraya da bak canım arada ihtiyaçlarına :)
çeyizde çılgın para harcanıyor :S of neydi geçen senek halim tüm maaşım çeyize gidiyordu nerdeyse
hepsi çok güzell bayıldımmm gerçekten..güzel günlerde kullan canımm..beyaz feneri nerden aldın çok beğendim..Zücev in 3 lü porselen kayık tabak seti, paşabahçe porto şarap bardaklarım 6 lı, domates rendesi koyacagım kavanozum , ferforje mumluğum, havan, pilavlık vee çeşitli kaselerim
Eki Görüntüle 525796 Eki Görüntüle 525798 Eki Görüntüle 525803 Eki Görüntüle 525805 Eki Görüntüle 525806 Eki Görüntüle 525807 Eki Görüntüle 525808 Eki Görüntüle 525809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?