LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Teşekkürler tatlımm :) Bunlarda bugün aldıklarımm :)

Askılarım , çelik süzgeç vee yayık ayran yapma kabımm
Eki Görüntüle 552501 Eki Görüntüle 552502 Eki Görüntüle 552503

canım hayırlı olsun. Bu askılıklar kullanışlı oluyor mu. bi de bunlar kokulumu oluyor sanki öyle bişey duymuştum. Bide arkadaşım şey demişti. Çabuk kirlenir yıkamak zorunda kalırsın :S Ama bence elbise dolabında niye kirlensin ki dimi yani :)

Teşekkür ederimm :) Ne kadar kirlenebilirki dolabın içinde makineye nasıl atcaz ? Kokulu değil bnmkiler kokulu muo luyormuş kii? İçleri demir zaten göründügü kadar yumuşak degil

Teşekkür ederimm :) Ne kadar kirlenebilirki dolabın içinde makineye nasıl atcaz ? Kokulu değil bnmkiler kokulu muo luyormuş kii? İçleri demir zaten göründügü kadar yumuşak degil

nasıl atcaz bilmiyorum ki. Arkadaşım demişti banada o da artık ne kadar biliyorsa :)

Askılıklarını çok beğendim nerden ve kaça aldın canım? :)

cnm hayırlı olsun senı tekrar gördume nasıl sevıındım :) nısanaa beraber gun sayıoduk sımdı aynı sayfalarda tekrar bulusuoruz. Herseyın coook guzel olmus cnm hayırlı ugurlu olsun demek ıstıorum.Düğün ne zaman ınsallah

Teşekkür ederim mervee :) Evet nişan bitdi çeyize başladık, cnm aralıkta asker nişanlım dügünde kısmetse 2014 :) Sen neler yapıyosunn

cnmmmmmmm ya senle kaderımız aynı bılıomusun :)

benımkı de aralıkta askere gdıor. kısa dönem çıkarsa bız agustos gbı dusunuoz bebegm

cnmmmmmmm ya senle kaderımız aynı bılıomusun :)

benımkı de aralıkta askere gdıor. kısa dönem çıkarsa bız agustos gbı dusunuoz bebegm
Hayırlısı olsun canım yaaa :) Bir an önce sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim

Kızlar bunlarda daha önce alınıp çekemediklerimdi :)
3 lü çelik tepsim

Grill ızgaramız

Touch me Kahve makinemiz

Kahvaltı takımım bu kızlar çook önceden alındıgından vintage alamadım bu da idare eder

Çelik Çaydanlığım

Çelik Kepçe setim

Yağlık sirkeliğim yine bikaç sene öncesinden alınan

Havlularım Kızlar bunlarda bikaç tanede english homedan vardı buraya daha önce koymuştum :)

Sahan takımı , çaydanlık, cezve seti 3 ü takım

Mutfak masa örtüleri muşamba , buzdolabı içi örtü 6 mt.

BUDA BAAAAAAAAAAAL

ben en sondaki şirinliği en çok beğendimm

annem alerjik olduğundan tüylü hayvan olamıyo bizim evde ama evlenince çok istiyorum bi minnoş.

nasıl bakımı zor mu? tuvalet eğitimi vermesi zor mu?

canım son eklediklerinde çok güzel kahvaltı takımında çok şirin:) ama en güzeli de kediciğin. benimde muhabbet kuşum var çarli annem ondan başka hayvana izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…