Çok teşekkür ederimm :) Japon pazarından aldım :)hepsi çok güzell bayıldımmm gerçekten..güzel günlerde kullan canımm..beyaz feneri nerden aldın çok beğendim..
çok soru sordum ama acaba hangi ildesin ve nerdeki japon pazarından ve ayıp olmasa fiyatı nedir :)Çok teşekkür ederimm :) Japon pazarından aldım :)
İzmirdeyim buca şirinyer japon pazarından aldımm :) 16.90 fiyatı tatlımçok soru sordum ama acaba hangi ildesin ve nerdeki japon pazarından ve ayıp olmasa fiyatı nedir :)
Eki Görüntüle 551282 Eki Görüntüle 551286
Kızlar bunlarda yeni aldığım misafir ve günlük şekerliğim, birde kesme tarz çay fincanlarım 2 adet aldım 12 tane oldu :)
Amin inşallah çok teşekkür ederimmm :))çok güzeller .. şeker tadında kullanın inşallah
Eki Görüntüle 551282 Eki Görüntüle 551286
Kızlar bunlarda yeni aldığım misafir ve günlük şekerliğim, birde kesme tarz çay fincanlarım 2 adet aldım 12 tane oldu :)
Çok teşekkür ederim bende bayıldımm daha alıcam onlardanyeni çeyizciklerini güle güle kullan canımbu arada askıların çok şeker
Teşekkürler tatlımm :) Bunlarda bugün aldıklarımm :)
Askılarım , çelik süzgeç vee yayık ayran yapma kabımm
Eki Görüntüle 552501 Eki Görüntüle 552502 Eki Görüntüle 552503
Teşekkür ederimm :) Ne kadar kirlenebilirki dolabın içinde makineye nasıl atcaz ? Kokulu değil bnmkiler kokulu muo luyormuş kii? İçleri demir zaten göründügü kadar yumuşak degilcanım hayırlı olsun. Bu askılıklar kullanışlı oluyor mu. bi de bunlar kokulumu oluyor sanki öyle bişey duymuştum. Bide arkadaşım şey demişti. Çabuk kirlenir yıkamak zorunda kalırsın :S Ama bence elbise dolabında niye kirlensin ki dimi yani :)
Teşekkür ederimm :) Ne kadar kirlenebilirki dolabın içinde makineye nasıl atcaz ? Kokulu değil bnmkiler kokulu muo luyormuş kii? İçleri demir zaten göründügü kadar yumuşak degil
English homedan aldım pembe olanlar 6.90 tl , bugün eklediklerimde pazardan aldım 5 tl :)Askılıklarını çok beğendim nerden ve kaça aldın canım? :)
cnm hayırlı olsun senı tekrar gördume nasıl sevıındım :) nısanaa beraber gun sayıoduk sımdı aynı sayfalarda tekrar bulusuoruz. Herseyın coook guzel olmus cnm hayırlı ugurlu olsun demek ıstıorum.Düğün ne zaman ınsallah
Hayırlısı olsun canım yaaa :) Bir an önce sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbimcnmmmmmmm ya senle kaderımız aynı bılıomusun :)
benımkı de aralıkta askere gdıor. kısa dönem çıkarsa bız agustos gbı dusunuoz bebegm
Hayırlısı olsun canım yaaa :) Bir an önce sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim
Kızlar bunlarda daha önce alınıp çekemediklerimdi :)
3 lü çelik tepsim
Eki Görüntüle 553801
Grill ızgaramız
Eki Görüntüle 553831
Touch me Kahve makinemiz
Eki Görüntüle 553832
Kahvaltı takımım bu kızlar çook önceden alındıgından vintage alamadım bu da idare eder
Eki Görüntüle 553834
Çelik Çaydanlığım
Eki Görüntüle 553868
Çelik Kepçe setim
Eki Görüntüle 553918
Yağlık sirkeliğim yine bikaç sene öncesinden alınan
Eki Görüntüle 553964
Havlularım Kızlar bunlarda bikaç tanede english homedan vardı buraya daha önce koymuştum :)
Eki Görüntüle 553965 Eki Görüntüle 553968 Eki Görüntüle 553969 Eki Görüntüle 553967
Sahan takımı , çaydanlık, cezve seti 3 ü takım
Eki Görüntüle 553971 Eki Görüntüle 553973
Mutfak masa örtüleri muşamba , buzdolabı içi örtü 6 mt.
Eki Görüntüle 553978 Eki Görüntüle 553975 Eki Görüntüle 553982
BUDA BAAAAAAAAAAAL
Eki Görüntüle 553991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?